מסיבה בג´י:

DJ$upreme

New member
אני אסביר את עניין הגיל אחת ולתמיד

כלומר, שוב. הגבלת הגיל 16+ אומרת שאנחנו מיחצ"נים את המסיבות בתיכונים ומפרסמים הגבלת גיל על ההזמנה. זה גם מאפשר לנו לא להכניס ילדים ממש קטנים, ואנחנו עושים את זה (תחשבו על מעריצי סאבלימינל בני 9-12 - תודו שכאלה עוד לא ראיתם בג´י, וזה לא שהם לא רוצים לבוא). אבל, אם באים חבר´ה מהפורום, או אנשים שבקטע של היפהופ וברור לנו שהם באזור הגיל של 16 פלוס מינוס, גם אם אין להם תעודה, הם בהחלט ייכנסו. היה על זה ויכוח בעבר והחלטנו כולנו ביחד שגם בני ה-17 מוכנים "לסבול" כמה צעירים יותר על מנת שהסצינה תתפתח, וזה בגלל שאין לחבר´ה האלה לאן ללכת, ובתכל´ס - בני ה-17 של היום בג´י, היו לפני שנתיים בני 15, ובדיוק באותו מצב.

s m i l e y

New member
50 ש"ח בפעם הארחונה שבדקתי,לא?

כולל שתייה קלה חינם,ותאימן לי שתזדקק להרבה כזאת....:)

DJ$upreme

New member
60 ש"ח + שתיה קלה חינם

והמזגן תוקן, רבותי, אין צורך להכנס לפאניקה.

B O

New member
תודה רבה!!!

ממש תודה סופרים כי פעם שעברה ממש התבשלנו והמקום הוא פשוט סבבה וחבל שהחום הורס קצת אני מקווה שהמסיבה הזאת תהיה יותר קרירה כי אז ממש יהיה פצצות!!!

hermoni

New member
איזה יופי

איך לאט לאט הרגלת אותנו ל60 שקל כי זה מיוחד... נחמד

DJ$upreme

New member
הזכרון שלך די גרוע

(וגם המתמטיקה לא משהו בכלל) כי בשנה שעברה לקחנו 70 על מסיבת בויאקה ומסיבות יום העצמאות, ועל מסיבות כמו סאבלימינל וש"י או שבא"ב 60 *ללא* שתיה חינם. אז אם עשינו משהו, זה דווקא להוריד את המחיר, מסיבת מומי היתה אמורה להיות 70 רק שמומי ויתר על כל שכר, כדי שיהיה יותר זול, וזו זכותו למרות שאני הייתי נגד זה. החלוצים לא ויתרו על כסף, ולמרות זאת הם עולים 60. ואני בכלל לא מתחיל לדבר איתך על עליית המדד בשנתים האחרונות, עלית הדולר, עליית המע"מ והירידה בתיירות. באופן ריאלי אם היינו מחשבים את הדברים האלה לתוך הכרטיס אז כרטיס רגיל היה צריך לעלות היום 65 ולא 50. אתה מוזמן לבדוק את זה מספרית, ולחזור אלי.

tomoshe

New member
עליית הדולר???

אתה קונה את הקולה ישירות מניו יורק? או שאולי חשבון חשמל אתה משלם בירוקים? וירידה בתיירות לא קשור למסיבות יום חמישי שהן לקהל צעיר (לא מכיר הרבה תיירים בני שש עשרה). 60 ש"ח למסיבה + הופעה + שתייה חינם זה בהחלט בהחלט לא יקר, אבל בוא לא נערב את הדולר איפה שמספיק לערב לירות. תומאס, שב לרגע ואיננו.

DJ$upreme

New member
תומאס, אל תגיד לי ששבת לרגע

רק כדי לדבר דברי בוקי סריקי...!! הרי יודע אתה היטב כיצד משלמים שכר דירה בארצנו. לזה הדולר שייך גם שייך. ירידה כללית בהכנסות, במיוחד בהכנסות צפויות, משפיעה אף היא ישירות על צרכיו של כל עסק. נחש מי היה מגיע בעבר לכיכר אתרים ולמלונות והיום איננו עוד? (חוץ משוטרים?) ולא זו אף זו, מחירי הקולה עלו גם עלו, ביחד עם מחיריהם של משקאות מקומיים וגם מיובאים אחרים - ראה למשל כמה שילמת אתה בעצמך בסופרמרקט על ליטר וחצי קולה לפני שנתיים, וכמה אתה משלם היום. זוכר כשזה היה ארבע שישים והיום זה כמעט שש? בטח שאתה זוכר. זה מה שנקרא עליית מדד - או "והאנפלציה כמו מיפלציה מרחיבה כמו אפילציה"!!! והנה, דווקא לנוכח צדיק יחיד בסדום, שלא מעלה את המחירים כבר שנתיים - או למעשה כבר ארבע שנים - אתה יוצא חוצץ!!! בוש לך, תומאס. בוש.

tomoshe

New member
מי יוצא חוצץ? רק איזה מיתוס מנפץ

עליית המדד בשנתיים האחרונות יחד מגיעה לאזור ה10-12 אחוז. הדולר עלה כעשרים אחוז ויותר. אבל - המדד מגלם בתוכו התיקרויות ממוצעות של המשק (שבין היתר נבעו מעליית מחירים של מוצרי ייבוא ושכר דירה בגלל התייקרות הדולר). מכאן נובע - חישובים יש לעשות לפי המדד ולא לפי הדולר אלא אם כאן אתה האחים סקאל או היבואן של שברולט. כל הנקודה הייתה לעזוב את הדולר בשקט כי ההשפעה שלו מגולמת במדד. זה פורום מוסיקה שחורה או הפורום של סבר פלוצקר? תיושר עקומת ג´יני לאלתר! 60 שקל זה זול למסיבה + הופעה + שתייה חינם 60 שקל זה זול למסיבה + הופעה + שתייה חינם 60 שקל זה זול למסיבה + הופעה + שתייה חינם 60 שקל זה זול למסיבה + הופעה + שתייה חינם 60 שקל זה זול למסיבה + הופעה + שתייה חינם 60 שקל זה זול למסיבה + הופעה + שתייה חינם 60 שקל זה זול למסיבה + הופעה + שתייה חינם 60 שקל זה זול למסיבה + הופעה + שתייה חינם 60 שקל זה זול למסיבה + הופעה + שתייה חינם 60 שקל זה זול למסיבה + הופעה + שתייה חינם 60 שקל זה זול למסיבה + הופעה + שתייה חינם 60 שקל זה זול למסיבה + הופעה + שתייה חינם 60 שקל זה זול למסיבה + הופעה + שתייה חינם 60 שקל זה זול למסיבה + הופעה + שתייה חינם הנה. עכשיו הכל בסדר. תומאס.

t bone

New member
וזה מעניין אותך כי..?

אתה הרי במילא שותה כל היום רק סמירנוף אייס.

גרקו

New member
אחי כתבתה הרבה שטויות...

דבר ראשון תלמד! חוק חשוב אין זמר בלי פוזה! גם מוקי שהוא יעני הכי אמיתי שיש יש עליו פוזה מסוימת לדוגמא תראה תעטיפה של הדיסק שלו שהוא שורף טלוויזיה זה גם סוג של פוזה! אולי לא פוזה שאתה חווה בבית ספר אבל גם זוג של פוזה! וזה שאתה לא יכול להתחברה לדעות הימיניות של סאב זה כי אתה כנראה חושב בדעות אחרות וסבבה אבל אל תגיד שקשה להתחבר אליהם כי אני מכיר מלא חברה שמתחברים לדעות שלהם הכי טוב.. ועוד משהו קטן בגלל שאייל רוב כתב שרק עוד כמה שנים נקלוט כמה הדיסק של חלוצי החלל טוב,אתה לא צריך לכתוב את זה גם.. ואמרתה גם משהו על הכסף.. אז סאב אמר כמה פעמים שעם הוא היה רוצה לעשות כסף בחיים הוא לא היה מתעסק במוזיקה.. ועוד דבר אחד סנוגע לכסף.. אחי כולם היום עושים הכל בשביל כסף.. אז בבקשה אל תיהיה לי יפה נפש וגם החלוצים יעשו הרבה בשביל כסף... זה לא שאני שונא את החלוצים אבל אחי כמו שהם גרובים ומגניבים עדיין אין להם ת´כישרון של סאב...(זאת דעתי האישית)

למעלה