מסיבה בג´י:

Killa TzzzT

New member
מסיבה בג´י:

ב-26 לחודש חופש סוכות הופעה של חלוצי החלל בג´י ספוט! תיקלוט של די ג´י סופרים ודי ג´י בייבי ג´י כדי להבטיח את מקומכם ניתן להירשם באייסיקיו מספר 133444920.

KingCobra

New member
וגם...

ניתן להירשם באייסיקיו מספר 114215754 למי שרוצה... - תזכורת - כל הנרשם זוכה! הכוונה - מי שנרשם מבטיח את מקומו במסיבה!

s m i l e y

New member
רשום שהכניסה מגיל 16+,אבל לפי מה

שהבנתי לא בודקים, וגם אפשר להרשם באיסיקיו:86279381

s m i l e y

New member
קודם כל אני בת! דבר שני עניתי לך

במסר,ודבר שלישי המספר איסיקיו הוא לא שלי! ואני אישית לי מייחצנת! אז פעם הבאה תנסה לא לנשוך אותי בדרך... תודה!

וואי כמה שאני רוצה להיות שם...אבל

אני תקוע בפעילות בכוכב פלוטו צפונית לשביל החלב :) קיצר מי שחושב לא ללכת להופעה הזאת עושה טעות,חלוצי החלל הם ההרכב בין הכי מוכשרים שיש כאן אז לא כדאי להחמיץ. אם אני יהיה בבית באותו יום אני בא להופעה מאה אחוז,אבל כנראה שאנלא יצא מבאס כאפות... נ.ב-יערה,עכשיו את מרוצה?

Sparkie Dee

New member
אוי עכשיו יתחיל פה ויכוח...

על חלוצי החלל... לדעתי הם בסדר גמור, אבל לא בין הכי מוכשרים.. הם סבירים.

kodman

New member
צודק 100% ../images/Emo70.gif

הכי מוכשרים זה מאמא עוף או עוף טוב. אבל אני מעדיף את חמווי כי אני ירושלמי בדם!

צודק 100% ../images/Emo70.gif

אתה מצחיק לך להודעה שלך,תפתח אותה,ובדוק אם זה הצליח להצחיק כי אני בדקתי והדחקה לא פעלה.

חלוצי החלל

הם ההרכב שמקבל ממני את הכי הרבה הערכה מכמה סיבות: *הם עושים מוזיקה מאהבה,כלומר לא מסתנוורים מההצלחה,ולא רודפים אחרי פרסום וכסף *הם הוציאו את אחד האלבומים הכי איכותיים במחתרתיות יחסית כי רק ככה אפשר לעשות דיסק בלי להתפשר על האיכות ובלי לשנות מיליון דברים כדי שימכור יותר. *הם מופיעים עם משאית כדי לעשות שמח לאנשים(בחינם)להרכבים אחרים יש מה ללמוד מהם... *עוד כמה שנים אתם תבינו שהדיסק הזה הוא אחד החשובים בסצינה של ההיפ הופ כאן כי הדיסק הזה ושל הדג נחש זו התיקווה לסצינת היפ הופ ישראלית שבאמת תהיה ישראלית ולא תהיה סתם חיקוי זול של ההיפ הופ האמריקאי(שה בערך מה שהאור והצל מנסים לעשות כאן,לא שזה רע,אבל זה לא אמיתי,ובטח שזה לא "מהלבבב" כמו שהם מגדירים את זה) ואני לא אומר שסאב לא עושה את זה מאהבה או משהו,ואני יודע שהוא הראפר מספר אחד פה אבל הוא משדר דברים שקצת קשה להזדהות איתם,כל הקטע של הראפר הקשוח...זה הכל פוזה

snoop doggy dog

New member
אפשר בבקשה

לקבל תשובה אחת ברורה ולא 100 שונות כי ממש לא הבנתי כן או לא אני בן 15 עוד מעט ועם זה חשוב אני גבוה (187 ס"מ) אז אני יכול להכנס או לא ובבקשה תשובה מדויקת וברורה תודה

Sparkie Dee

New member
אני ראיתי שם ילדים בגיל 13-14..

אז אני לא חושב שיעשו לך בעיוצ..

snoop doggy dog

New member
תודה ו

ויש מישהו שבטוח ולא חושב אני בן 14 וחצי (עוד מעט 15 זה פשוט נשמע יותר טוב)

double M

New member
אני בטוח. ייתנו לך להכנס.

אני נכנסתי כשהייתי יותר קטן ממך ואני נראה אפילו עוד יותר קטן.

למעלה