מסיבאפי בטלויזיה

c o n n o r

New member
מסיבאפי בטלויזיה

אמרו לי עכשיו שאתמול הייתה כתבה בHOT על המסיבאפי מישהו אולי יכול להביא את זה אם אפשר להשיג את זה באתר שלהם?

k R I P s

New member
לא נראה לי שיש.

אולי יהיה ביום שישי סיכום השבוע ויהיה שם... אולי.

נצל"ש מישהו שהי במסיבאפי

שידרו את הקליפ שעשיתי על באפי וספייק עם "לבן בחלום שחור"??

kittycatbone

New member
על מה הקליפ היה

בדיוק? ועם איזה שיר?
ראיתי את כל הקליפים כמעט חוץ מכאלה שהיה בהם ספוילרים לעונה 5 של אנג'ל... למרות שלא זכור לי ממש שראיתי קליפ של באפי וספייק..
אלא אם כן יש בו ספויילר לעונה 5 של אנג'ל..

dArK sUnShiE

New member
../images/Emo15.gifהייתי במסיבאפי, ועד כמה שזכור

לי, לא היה את הקליפ שלך. סורי. דווקא ראיתי אותו, כשנתת כאן לינק, והוא נחמד מאוד. אבל אוליפיספסתי אותו או משו...

kittycatbone

New member
נצל"ש -סוף אנג'ל (לא ספוילר!)

אז... נשאר לי עוד פרק אחד לראות של אנג'ל...
למרות שטכנית אני חושבת שיש עוד פרק אחד בעונה הראשונה שלא ראיתי, אבל בסה"כ זה הפרק היחיד שנשאר לי לראות עוד לאנג'ל.. כלומר את פרק 5x22... ואני חוששת..
כשבאפי נגמר, ידעתי שיש עוד את אנג'ל.. שזה המשך לבאפיוורס.. ועוד ראיתי את הסדרה בקביעות גמככה, ככה שזה לא הרגיש לי כמו "זה לא יהיה אותו דבר"- למרות שזה נכון..
בכל מקרה... עכשיו נשאר לי עוד פרק אחד לראות. וזהו. אין יותר באפיוורס
וזה מפחיד ומעצבן. ושלא נדבר עלזה שאני יודעת ספוילר ממש מטריד על הפרק האחרון...
עצות? כדאי לי לראות כבר עכשיו את הפרק? או לחכות עוד קצת...? במובן של ימים, לא שבועות או חודשים כמובן..
איך להתמודד? מה לעשות לפני זה? אשמח לתגובות
וגם אולי לדעת למה לצפות?? האם זה סיום יותר "טוב" מהסיום של באפי? כלומר מבחינת דעתכם והאיכות של הפרק.... תודה רבה מראש...

אויש יסמין, הרגע הגיע ../images/Emo3.gif

יהיה טוב. באמת. אני אישית ממליצה, שלא משנה עד מתי תדחי את זה [וחבל לדחות את זה, פרק די טוב] שפשוט תקחי איתך גליל נייר
אישית אני אהבתי את הפרק. אני לא אפרט יותר מדי, ניתן לך להרגיש את זה בעצמך. יהיה טוב. "באפי" תחיה לנצח XD

kittycatbone

New member
חח תודה!!../images/Emo24.gif

בלעע.. ואני יודעת למה אני אצטרך גליל נייר
לפחות חלק מהלמה..
וזה באמת נראה כאילו זה הולך להיות פרק טוב לפי 521!
תודה על העצה
אני אנסה לפנות לי איזה מקום ריק ביום, בלי לחץ, עם הרבה התכוננות, מחר או מחרתיים...

חחחח.. אני מבין אותך.../images/Emo168.gif

אני קניתי את עונה 7 של חברים, שבחיים לא ראיתי, וכל כך אהבתי כל פרק ופרק בה וממש ראיתי כל פרק איזה 1000 פעמים ולא נמאס לי. (העונה היחידה שבאמת לא נמאס לי ממנה). וכשהגיעו הפרקים האחרונים תהיתי אם למתוח את זה קצת, או לראות בכל זאת ואז מההתחלה רצף של כל הפרקים. ותאמיני לי, תראי את הפרק האחרון כבר עכשיו. כי אז מגיע שלב אפילו יותר כיפי: שלב שבו את יכולה לראות את כל הפרקים מההתחלה.
אגב, לדעתי הסוף עצמו של אנג'ל טוב בהרבה מהסוף של באפי.

kittycatbone

New member
הו תודה!../images/Emo9.gif

וטוב לדעת באמת שאתם אומרים שזה סוף טוב יותר משל באפי!^^ כי בסה"כ סוף באפי זה סוף לא רע, פשוט בשביל פרק אחרון זה פרק ממוצע מדי. אז אולי זה אומר שהסוף של אנג'ל הוא קצת יותר מפרק ממוצע....
|לא לצפות אבל אני מניחה ליותר מדי -לא רוצה אכזבות|

פרק 5x22?!

הוא הפרק הכי טוב באנג'ל. יש שם סצינות שייגרמו לך לבכות. אני זוכר אחת במדוייק, והיא לא יוצאת לי מהראש.

c o n n o r

New member
../images/Emo58.gif עונה 5 אנג'ל

ואני בטוח שאתה מתכוון למוות של ווסלי לדעתי זה המוות הכי עצוב שהיה בשתי הסדרות

../images/Emo168.gif../images/Emo58.gifעונה 5 של אנג'ל.

הכי עצוב זאת לא מילה. זה המוות הכי עצוב שראיתי בכל סדרה.

BuffyLover3

New member
הדעות חלוקות לגבי 5x22 ../images/Emo58.gif

לדעתי הפרק הוא מדהים, ענק, מעולה, אבל גם נורא נורא מעצבן. כן, יש שם סצנות בלתי נשכחות ומרגשות, יש שם אקשן מצמרר, יש שם כמה סגירות מעגל, יש שם את האפלה שתמיד שררה באנג'ל. אבל דבר אחד אין שם - סוף, הפרק נקטע בסצנה האחרונה, ולמרות שיש בזה משהו מאוד יפה (סוף פתוח) עדיין הייתי רוצה לדעת מה קרה לחבורה לאחר הקרב האחרון. אישית, אהבתי את הפרק טיפה פחות מהאחרון של באפי, שהיה פשוט ענק לטעמי. המלצה למי שחושב שנגמר ללו הבאפיוורס: אז זהו שלא! זה אף פעם לא ייגמר. דבר ראשון, יש את הספרים, קומיקסים ועוד שממשיכים את העלילות באופן רשמי שמאושר ע"י ג'וס! דבר שני, יש את כל הניתוחים של הפרקים...לדוגמא כשאני סיימתי את באפי התחלתי לראות הכל שוב ורק אז הבנתי כמה נקודות קטנות פיספסתי, שגרמו לסדרה להיות אפילו יותר גאונית ממה שהיא הייתה בעיניי. דבר שלישי - לקנות את כל ה- DVDs - יש תוספות משמעותיות בחלקם. דבר רביעי -לשחק במשחקי וידאו (לי יש את Chaos Bleeds לגיימקיוב) של באפי, ההומור, הקול האמית של השחקנים - הכל שם, עם עלילה של פרק חדש. דבר חמישי ואחרון (חביב) - ג'וס אמר במפורש שמבחינתו הוא לא סיים עם הבאפיוורס, ושלמרות שהוא חושב ששרה ודיויד (באפי ואנג'ל) לא יירצו לקחת חלק בפרוייקטים חדשים ביקום הזה, יש מספיק שחקנים שכן היו רוצים המשך. חוץ מזה, ישנן שמועות ממש חזקות של סרט על ספייק. כמו שאומרים על ג'יימס בונד אני אומר על באפי: Buffy Summers is forever

../images/Emo168.gif

אני לא מסכים. אני לא אהבתי את הסוף של באפי בכלל. אבל הסוף של אנג'ל היה סוף מצמרר לגמרי, פתוח, משאיר אלפי סימני שאלה ונותן נחת ש"זה אף פעם לא ייגמר". פשוט מבריק ומעולה. (דבר שלא מצאתי בפרק 7x22, משום מה).

בנוסף(../images/Emo58.gif מעליי ובתוכי)../images/Emo168.gif

זה לא נכון להגיד שהסוף של אנג'ל פתוח. כי אנחנו יודעים בדיוק מה ייקרה. כולם מתים. אני חושב שזה מה שהדגיש את מה שתמיד נאמר באנג'ל: לא תמיד יש סוף טוב.

BuffyLover3

New member
אתה מודע לכך שאתה טועה

כי לפי הקומיקסים המקוריים לא כולם מתים, ככה שבטענה שלך אתה רק הוכחת שזה סוף פתוח. יש גם את ההמשך של הקומיקסים וגם את העלילה הרשמית של ג'וס לעונה 6, שלצערנו אף פעם לא תראה אור יום (משחק מילים שכזה). לגבי באפי, אני מסכים שבפרק לא הייתה איזו תפנית עלילתית גאונית כמו נגיד, סוף עונה 5 של באפי. אבל כן היה שם מוות של שתי דמויות חשובות (וכן, אני מחשיב את ספייק) וכן הייתה שם תשובה אחת לבעיה העיקרית של באפי בכל הסדרה. בכל משך הסדרה באפי סבלה מהיותה קוטלת, היא תמיד רצתה להיות רגילה, לחיות כאדם נורמלי, היא לא רצתה להיות "האחת". הפרק הזה, בעצם, פותר לה את הבעיה, ואני חושב שזה מה שיפה בפרק - באפי כבר לא מיוחדת, היא נורמלית, רגילה, היא קיבלה את מבוקשה.ואגב, בבאפי קודם כל נאמר שלא תמיד יש סוף טוב. The Body הוא אולי הפרק שמהווה את הדוגמא הכי טובה לכך משתי הסדרות...כנ"ל לגבי Seeing Red שבו טארה מתה באכזריות. כנ"ל לגבי ג'ני קאלנדר בעונה 2. אני חושב שהמסר של אנג'ל הוא יותר בקטע שאנג'ל לעולם לא יוכל לקבל מחילה על כל מה שהוא עשה, לא משנה כמה אפוקליפסות הוא יימנע, לא משנה כמה אנשים הוא יציל, לא משנה בכמה רוע הוא יילחם, בסוף היום הוא עדיין מפלצת.

BuffyLover3

New member
עוד דבר לגבי Chosen

לגבי המשאלה של באפי להיות רגילה במהלך כל הסדרה. החיוך האחרון שלה, שבעצם מסיים את הסדרה, עשה לי את זה...זו הייתה הכי סגירת מעגל שאפשר לבקש. תחזור לעונה 1 ותראה כמה היא לא הייתה מוכנה להיות קוטלת, היא לא רצתה לקבל את זה שהיא צריכה להיות שונה, ובסוף של Chosen החיוך שלה אומר הכל. היא כבר לא לבד.

למעלה