הדעות חלוקות לגבי 5x22 ../images/Emo58.gif
לדעתי הפרק הוא מדהים, ענק, מעולה, אבל גם נורא נורא מעצבן. כן, יש שם סצנות בלתי נשכחות ומרגשות, יש שם אקשן מצמרר, יש שם כמה סגירות מעגל, יש שם את האפלה שתמיד שררה באנג'ל. אבל דבר אחד אין שם - סוף, הפרק נקטע בסצנה האחרונה, ולמרות שיש בזה משהו מאוד יפה (סוף פתוח) עדיין הייתי רוצה לדעת מה קרה לחבורה לאחר הקרב האחרון. אישית, אהבתי את הפרק טיפה פחות מהאחרון של באפי, שהיה פשוט ענק לטעמי. המלצה למי שחושב שנגמר ללו הבאפיוורס: אז זהו שלא! זה אף פעם לא ייגמר. דבר ראשון, יש את הספרים, קומיקסים ועוד שממשיכים את העלילות באופן רשמי שמאושר ע"י ג'וס! דבר שני, יש את כל הניתוחים של הפרקים...לדוגמא כשאני סיימתי את באפי התחלתי לראות הכל שוב ורק אז הבנתי כמה נקודות קטנות פיספסתי, שגרמו לסדרה להיות אפילו יותר גאונית ממה שהיא הייתה בעיניי. דבר שלישי - לקנות את כל ה- DVDs - יש תוספות משמעותיות בחלקם. דבר רביעי -לשחק במשחקי וידאו (לי יש את Chaos Bleeds לגיימקיוב) של באפי, ההומור, הקול האמית של השחקנים - הכל שם, עם עלילה של פרק חדש. דבר חמישי ואחרון (חביב) - ג'וס אמר במפורש שמבחינתו הוא לא סיים עם הבאפיוורס, ושלמרות שהוא חושב ששרה ודיויד (באפי ואנג'ל) לא יירצו לקחת חלק בפרוייקטים חדשים ביקום הזה, יש מספיק שחקנים שכן היו רוצים המשך. חוץ מזה, ישנן שמועות ממש חזקות של סרט על ספייק. כמו שאומרים על ג'יימס בונד אני אומר על באפי: Buffy Summers is forever