מסחריות.. או לא...כנסו תקראו

• פותח הנושא DjMD
  • פורסם בתאריך

Mike A

New member
באחרון? אתה מדבר על dont worry be

groovy? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח תקשיב טוב טוב לאלבום הזה שוב, ותלמד איך לא לעשות מוזיקה. מליסיה לעומת זאת בסדר (הטראקים באוספים, לא מה שיש לו באלבום).

o r i 6 6 6

New member
לדעתי

אי אפשר לקשר פול און ישר למילה "זבל ממוסחר". כי למשל ארי לינקר המוזיקה שלו לא באה מהנשמה...הוא לא אומר כלום...זה כאילו הטראקים שלו יוצאים מממכונת להיטים אין בהם שום דבר עמוק. לעומת זאת פסייקראפט, זה פול און מדהים, אני כל היום שומע אותם, ורואים שיש להם מה להגיד ולחדש בטראקים שלהם. מליסיה למשל, אני מאוד נהנה לרקוד את הטראקים שלו במסיבות, אבל ממש לא נהנה להקשיב בבית, מה שמחזיר אותי לעניין מכונת הלהיטים. לא יתכן שאמנים כמו יולי BLT שעושים מוזיקה אינטיליגנטית, שונה, מרגשת לא ירוויחו כסף. הסיבה לכך היא לא שלא נותנים לו להופיע במועדונים, כי זה דווקא לגיטימי כי זו מוזיקה להקשה יורת מאשר לריקודים...האשמים הם אנחנו, כל אחד מאיתנו שמוריד את BLT מתכנות שיתוף במקום לקנות דיסקים-כאן זה מתחיל וכאן זה נגמר.

,....

מכל הרשמיה שרשמת רק לוגיק ואינפקטד אני מעריך כל השאר מחקים אחד את השני ומנסים לעשות מוזיקה שתמכור אומנם גם אינפקטד כאלה אבל הם לא ממחזרים את עצמם בניגוד למשל סקאזי הוציא להיט הבין שזה להיט והתחיל למחזר את עצמו בכמויות ושאר האומנים שרשמת בכלל תת רמה לדעתי כי קודם כל לא הסגנון שלי דבר שני הם כולם נשמעים אותו הדבר דבר שלישי והכי חשוב כולם מכינים את המוזיקה בשביל למכור ולעשות כסף שזאת המטראה הראשונית שלהם ומכאן מתחילה הבעיה ובגלל זה גם המוזיקה נשמעת כך וגם אני די מסכים עם הוד במה שהוא רשם

THE BLACK MAMBA

New member
אתם יודעים מה כל האמנים האלה שמים>>

עלינו, זין אחד גדול ולא רואים אותנו ממטר וכל גרוש שהם יעשו הם יברכו את המסחור של המוסיקה שלהם, ויקללו אותנו אז מה אתם מכניסים ראש בריא למיטה חולה..

Mike A

New member
אממ

אני עושה פולאון. זה אומר שאני לא משקיע במוזיקה, מעתיק, ושם זין אחד גדול?

THE BLACK MAMBA

New member
בינתיים עוד התחלת לראות כסף אמיתי >

מהיצירות שלך ולתקלט במסיבות בארץ ובעולם בטירוף, אם זה יגיע אצלך באיזה שלב אז אתה תבין על מה אני מדבר,שאתה פשוט תהנה לנגן את היצירות שלך, וגם להרויח עליהם כסף, ולא יהיה אכפת לך מאף אחד, או אחת, כל עוד אתה תמכור, הרי אתה לא כל החיים שלך תחייה עם ההורים..

Mike A

New member
אה

וברגע שאני אתחיל להרוויח כסף זה אוטומטית אומר שאני עושה את המוזיקה בגלל הכסף?

THE BLACK MAMBA

New member
לא אבל אתה תתגמש עם הלייבלים ותנגן

כפי שהם מצווים לך .. זה לפחות מה שאני חושב..

MidNight Flame

New member
דווקא לא, אתה תעשה מה שמיכאל...

עושה ותנסה להשתפר במקום לעשות מה שהלייבל מכתיב - לא מקריבים מקוריות וטעם אישי לטובת דעת קהל! או לפחות משתדלים כי אחרי הכל גם הכסף הוא שיקול...

THE BLACK MAMBA

New member
אני אין לי מה להשתפר מסיבה פשוטה >>

שאני אוהב את מה שאני עושה, את הסגנון ואת הכל, וטוב לי עם זה, ואני ממש לא מתכוון למכור אף קטע, אני סתם עושה את זה לסבבה האישית שלי ,ובלי הרבה כובד ראש ומחשבה, אני לא מחפש להיות מקצוען ומפורסם דרך המוסיקה, זה סתם כדי לשרוף זמן ,אבל מיכאל נראה לי שהוא ילך על זה בתור מקצוע, בגלל זה כתבתי שאני חושב שבמשך הזמן הוא יתחיל לעשות מה שמכתיבים לו.. קח לדוגמא GMS וDARK SOHO בשחרור האחרון..

THE BLACK MAMBA

New member
לא אבל אתה תתגמש עם הלייבלים ותנגן

כפי שהם מצווים לך .. זה לפחות מה שאני חושב..

Mike A

New member
בוא נגיד את זה ככה

משום שאני לא מתגמש ועושה רק מה בראש שלי - זאת בדיוק הסיבה למה עכשיו אני רק עם טראק משוחרר אחד, טראק שני חתום וזהו. ויש לי גם 20 שקל בחשבון בנק. אם הייתי עושה מה שהלייבלים רוצים הייתי עכשיו כבר באלבום שני. אבל על הזין שלי

xofer

New member
חייבים שיהיו אומנים מסחריים

אחרת לאיפה כל הערסים ילכו?? אתם רוצים אותם בכל המסיבות? בכל זאת אני מסכים עם הבנאדם (שהתחיל את השרשרת) אסטריקס אומן תותח עם אחלה טרקים וסאונד מעולה, שסתם יצאה לו סטיגמה בגלל טרקים נצחונות שעשה בעבר ובגלל הקהל שלו - המוזיקה נטו היא בתזונה. ומלישיה - ממש לא יודע מה אתם רוצים ממנו, אחלה מוזיקה. אנשים צריכים להתפרנס ולנגן במסיבות שמכניסות כסף אין ברירה.

o r i 6 6 6

New member
לגבי אסטריקס ומלישיה

נכון שאסטריקס עשה בעבר נצחונות, אבל אני לא חושב שזו הסיבה שלא מתים עליו. הוא פשוט כ"כ משעמם ולא מקורי...כל טראק שלו נשמע אותו דבר...קצת בלה בלה בלה ואיזה דקה וחצי-שתיים בסוף של מלודיה. הוא גם לא ממש עובד לבד, כל הזמן משחרר טראקים עם אמנים/הרכבים אחרים. ומלישיה- הוא משתמש באותו צליל בכל הטראקים שלו...זה נשמע כ"כ אותו דבר....הכל ממוחזר, זה לא אומר לך כלום. אני תמיד מעדיף טראקים להקשבה מאשר לריקוד...מוזיקה שגורמת לך "לרקוד בראש", שאתה מרגיש ממש כאילו הטראק מדבר אליך, אתה מקשיב לצילים ולמוזיקה אבל יש משהו מעבר לזה! כשאני שומע את האלבום witchcraft של איציק לוי, לא משנה כמה כבר שמעתי ושמעתי, זה לא נמאס-זה לא יכול להימאס, זה לוקח אותך למקום אחר-ויש עוד הרבה אחרים כאלה... כמו שאני תמיד אומר, גם פול און יכול להיות מאוד מיוחד, חדשני,וחכם כמו למשל פסייקראפט.

Roi D 1

New member
הייתי מקצר ואומר:

שאסטריקס ומליסיה פשוט מעאפנים

Sputer

New member
אסטריקס לא מעפן

תגיד "אני לא אוהב את הסגנון שלו" אבל אל דבר סתם הוא התחיל עם כל הטרנד הזה של פול און מלודי ועשה את זה מצויין.

למעלה