מסחריות.. או לא...כנסו תקראו

• פותח הנושא DjMD
  • פורסם בתאריך

DjMD

New member
מסחריות.. או לא...כנסו תקראו

שמע ידידי על במה אחת נמצאים כל התותחים,אתה יכול לקרוא לזה זבל ממוסחר או אתה יכול להגיד שכל האומנים ממוסחרים שפול און זה חארטה ובלה בלה בלה. אבל אתה יודע מה אני חושב... כל האומני "מסחרה" האלו, מופיעים בכל חור בעולם, מוכרים ועושים כסף מהאהבה שלהם מהתשוקה שלהם למוזיקה. אני גם לא בעד מסחור הטראנס ושרק ימשיך להיות לנו מסיבות טבע ועד המון מסיבות :) אכסה מועודנים!!!! במקום להתעסק במי מסחרי ומי לא, שים לב לאינפקטד יש את איכות הסאונד בין הכי גבוהות בתעשייה, אסטריקס שאתם מזלזלים פה בפורום עשה דברים מדהימים, שלא נדבר כמובן על סקאזי וvoid , שסקאזי עשה דברים מדהימים ומוציא סאונד קטלני, וvoid שלפי דעתי הוא אלוף , יש לו אחלה של מוזיקה וברייקים ואני אישית אהבתי את כל מה שהוא עשה ב the punishment הוא חזק ובעל ראש מטורף:) על סאב6 אין בכלל מה לדבר, פרצו לתעשייה ונכנסו חזק, בעלי כישורים מוזיקליים והשפעות מוזיקליות עמוקות ונהדרות. ולרגע לא נשכח את המלכים : סאן פרוג'קט ! :) Fucking GMS!! והסבא המוזיקלי של עולם הטראנס, רג'ה רם.. וידידו המדהים ארי לנקר שפשוט כל הופעה שלהם מרעידה מחדש... Talamasca' PsyCraft' Melicia ' Logic Bomb. הפ האומנים שהופכים את תבשיל הפול און הזה לאנין טעם. :) אז תמשיכו לחשוב שהכול מסחרה... אני אישית נהנה ויודע לפרגן לאנשים שבאמת מוכשרים, וכל מי שבשרימה הזאת מאוד מוכשר מאוד מוכשר!

Broken Project1

New member
סבבה הם כישרוניים...אבל ...

אם הם כישרוניים למה הם רודפים אחרי הכסף? והורסים את הסצינה האמיתית של הטראס שהיא המחתרת בטבע!!! נכון שעכשיו הרווחים במחתרת לא כמו הרווחים של המיסחור אבל אם הם לא היו הורסים את הסצינה מההתחלה עם המוסיקה הזאת אז תאמין לי שהיה להם רווח טוב גם עם מוסיקה טובה ואיכותית. השבוע יצא לי לדבר עם כמה אמנים מתחילים ששיחררו כמה טראקים ואני קולט שהחברה האלו עשו את הטראקים ב יום או יומיים בלי השקעה ובלי כלום אומנם הם כישרוניים ויצא להם משהו נחנד מבחינת העבודה ואיכות הסאונד אבל התוכן ממש מוכר ולא מקורי כמו כל הפול און שיש היום אחד מנסה להעתיק את השני וזה רק הורס... בכללי הטראנס מת נישארו רק חקיינים עד שאני לא ישמע משהו שבאמת יחדש לי ובאמת ימצא חן בעיניי אז אני שומע בעיקר מוסיקה ישנה.!@.?!

Mike A

New member
חלאס זיוני שכל

הסצנה האמיתית היא המחתרת בטבע? לך לטבע, אף אחד לא מכריח אותך לשמוע פולאון. ומה, אסור לאנשים להרוויח כסף? צודק.. הם צריכים לנגן חינם במסיבות ולמכור דיסקים ב-5 שקל (כאילו שמישהו יקנה).

Roi D 1

New member
תשמע וואלה אני לא מת על פול און אבל

...חוץ ממליסיה שזה זבל לדעתי ואולי גם טלאמאסקה למרות שצרקיך לתת לו כבוד על העבר שלו יותר , יש פה אחלה מן אחלה של אמנים.... GMS היום זבל אבל פעם הם היו פסיכדליים בטירוף וצריך רק לשמוע את החומר הישן שלהם כדי להבין לאן הם הידרדרו...

Broken Project1

New member
צ'מע....

אתה צודק בקשר לג'י אם אס פעם הם היו שפיצים האלבום הראשון שלהם ועוד כמה טראקים באוספים שונים פשוט מדהימים. רוב אמני הפול און הוותיקים היו עושים פעם מוסיקה טובה ראג'ה ראם היה עושה מוסיקה טובה סויוצ'י היה עושה מוסיקה מטורפת לא נדבר על זה שהוא עושה עכשיו האוס עם ניק טיילור. הטריפים וההצלחה עלו להם למוח

Roi D 1

New member
סיוצ'י/טסויושי לא עושה האוס

הוא עושה את כל סוגי האלקטרוני.... נחמד...אבל עדיף שיהיה איחוד של פראנה....

Broken Project1

New member
הןא עושה האוס ועוד איך...

תחשמע את האוסף הזה: va_-_sounds_of_the_sun-promo-2003-gem : 01 joujouka - geocrash 06:29 : 02 snakething - ride the wild pony 07:12 : 03 flr - superheater 07:05 : 04 prana - taiyo (joujouka rmx) 06:02 : 05 black sun - invisible cities 07:36 : 06 system 7 - teatihuan 06:44 : 07 artman - prism 05:32 : 08 robert leiner - solaris 07:04 : 09 electric tease - malfunction 06:53 תגיד לי איזו מוסיקה זאת חוץ מהטראק של אלקטריק טיז שזה צ'יל אמביאנט

Sputer

New member
רגע רגע כנס לפה

"ידידו המדהים ארי לנקר" עכשיו תסביר לי מה כ"כ מדהים בבנאדם ש 4 שנים כל הטרקים שלו נשמעים אותו דבר, בנאדם שקונה סאונדים מ GMS, ובנאדם שעשה את אחד הפדיחות הגדולות בטראנס (הטרק גרובי) אה??

BanjoKazooie

New member
ארי לינקר הוציא עוד אלבום

עכשיו כנראה משעמם לו עלק מדהים אחד האמנים הגרועים ביותר בסצינת הטראנס והמביישים ביותר עזוב את גרובי באלבום השלישי שלו הוא קנה טראקים ולי הוא אמר שהוא נותן את הנשמה שלו בטראקים חחחח

MidNight Flame

New member
יודע מה?

קראתי ולרוב הסכמתי עד שראיתי שכתוב שם Melicia ושם אני פוסל את כל מה שכתבת וקובע שאתה לא יודע להבדיל בין איכות לזבל.

MidNight Flame

New member
שתוק אתה! גם אתה חובב זבל ממוסחר!

פול און יכול להיות כל כך טוב! שמע את Hydrophonic! אבל לאאאאא, חייבים לבוא so called אומנים כמו Melicia שישחיטו את הז'אנר.

Mike A

New member
זבל קשור לממוסחר?

יש זבל לא ממוסחר, ויש לא זבל ממוסחר
משום מה אתה מתעקש לכלול את זה ביחד.

MidNight Flame

New member
אבל זה גם זבל וגם ממוסחר!

איך אפשר לשים Alien Project או Melicia באותה מסיבה עם Sun Project או סיימון פוספורד?

RinkaDinK

New member
יש למליסיה חרא סאונד ואיכות אבל

יש להם טראקים חבבים אני מטורף על הווקאלים של אודליה המשתרללת וגם הליינים של הבאס שלהם ממש חמודים......הרבה אומנים צעירים מחכים את הליינים האלה....

Sputer

New member
מליסיה עוד נורמלי

כמה שאני לא אוהב תמוזיקה שלו אני לא יפסול אותו לדעתי אליאן זה הכי שפל

MidNight Flame

New member
דווקא באחרון לפי מה ששמעתי...

הוא קצת הפסיק למחזר ובגלל זה מליסיה לוקח בגדול ביצירת זבל

למעלה