מסחריות.. או לא...כנסו תקראו
שמע ידידי על במה אחת נמצאים כל התותחים,אתה יכול לקרוא לזה זבל ממוסחר או אתה יכול להגיד שכל האומנים ממוסחרים שפול און זה חארטה ובלה בלה בלה. אבל אתה יודע מה אני חושב... כל האומני "מסחרה" האלו, מופיעים בכל חור בעולם, מוכרים ועושים כסף מהאהבה שלהם מהתשוקה שלהם למוזיקה. אני גם לא בעד מסחור הטראנס ושרק ימשיך להיות לנו מסיבות טבע ועד המון מסיבות
אכסה מועודנים!!!! במקום להתעסק במי מסחרי ומי לא, שים לב לאינפקטד יש את איכות הסאונד בין הכי גבוהות בתעשייה, אסטריקס שאתם מזלזלים פה בפורום עשה דברים מדהימים, שלא נדבר כמובן על סקאזי וvoid , שסקאזי עשה דברים מדהימים ומוציא סאונד קטלני, וvoid שלפי דעתי הוא אלוף , יש לו אחלה של מוזיקה וברייקים ואני אישית אהבתי את כל מה שהוא עשה ב the punishment הוא חזק ובעל ראש מטורף
על סאב6 אין בכלל מה לדבר, פרצו לתעשייה ונכנסו חזק, בעלי כישורים מוזיקליים והשפעות מוזיקליות עמוקות ונהדרות. ולרגע לא נשכח את המלכים : סאן פרוג'קט !
Fucking GMS!! והסבא המוזיקלי של עולם הטראנס, רג'ה רם.. וידידו המדהים ארי לנקר שפשוט כל הופעה שלהם מרעידה מחדש... Talamasca' PsyCraft' Melicia ' Logic Bomb. הפ האומנים שהופכים את תבשיל הפול און הזה לאנין טעם.
אז תמשיכו לחשוב שהכול מסחרה... אני אישית נהנה ויודע לפרגן לאנשים שבאמת מוכשרים, וכל מי שבשרימה הזאת מאוד מוכשר מאוד מוכשר!
שמע ידידי על במה אחת נמצאים כל התותחים,אתה יכול לקרוא לזה זבל ממוסחר או אתה יכול להגיד שכל האומנים ממוסחרים שפול און זה חארטה ובלה בלה בלה. אבל אתה יודע מה אני חושב... כל האומני "מסחרה" האלו, מופיעים בכל חור בעולם, מוכרים ועושים כסף מהאהבה שלהם מהתשוקה שלהם למוזיקה. אני גם לא בעד מסחור הטראנס ושרק ימשיך להיות לנו מסיבות טבע ועד המון מסיבות