מסחוף

ShadowDweller

New member
היה סבל מטורף!!../images/Emo9.gif../images/Emo54.gif

אבל היה כיף..! נו מה אני אעשה, כל המסע לא התלוננתי.. תנו לי להתלונן עכשיו. היה אדיר.. ברור. במיוחד כשמסתכלים אחורה. אבל פאק! נשרפתי כמו עוף בתנור! וכשחזרתי הביתה התנפחו לי השפתיים כמו לכושי! מהשמש, הכל מהשמש, ככה זה כשאני אשכנזייה
אללה ספינת נחשון! אללה 18! נירקה התותח הזה. ואין על גיא, המס"פ הכי תותח.

spraizler

New member
ואללה טוב לשמוע

מהאנשים שאני דיברתי איתם היה בכלל בכלל לא משהו. אני לא אפרט יותר מדי כי אולי אנשים קוראים פה אבל ממה ששמעתי ממנו בכלל אין סיבה להתגאות. היו הרבה פאקים רציניים שאין לי מושג בכלל איך הם קרו, אבל התנועה הולכת לשמוע על זה בתקווה שהיא תשפר את העניינים שנה הבאה. הוא לקח את זה קל אז אני מרוצה אבל אם הוא היה חניך שלי הייתי מתעצבן ממש.

spraizler

New member
*תיקון למשפט האחרון

אח שלי היה, והוא דיי סבל ונדפק אבל הוא לקח את זה קל אז אני מרוצה אבל אם הוא היה חניך שלי הייתי מתעצבן ממש.

fate spinner

New member
היו פאקים אבל לא כאלה רציניים

קצת יותר מהרגיל. אני חושב שאחת הבעיות הגדולות היו האווירה במסע חוף. ויסלחו לי המד"צים והט'ניקים שיהו שם. אבל האווירה הכללית הייתה כל כך מפונקת. כל כך הרבה ויתור עצמי ואנשים שבאים בגישת ה"מגיע לי" הרבה זמן לא ראיתי. אני חושב שזה אחד הדברים שממש העכירו על המסע

i r i t o o s h

New member
אההמ..איזה פאקים בדיוק היו?

כנראה שנהניתי יותר מידי בשביל לשים לב לפאקים למיניהם...

fate spinner

New member
באמת לא דברים רציניים

כל מיני דברים קטנים לגבי אוכל, העברת מידע וכמה דברים שאני מעדיף לא להיכנס אליהם. לא משהו יותר מדי רציני. טעויות קטנות שקורות

ShadowDweller

New member
כן! בהחלט האווירה..../images/Emo54.gif

באמת התפנקו יותר מדי. במיוחד בקבוצה שלי

groovydude

New member
התפנקו?!

החניכים שלי קרעו ת'תחת איזה התפנקו! מי יתן להם להתפנק! (והם גם נהנו מזה בסופו של דבר...) (וואי המון זמן לא כתבתי פה.....)

ShadowDweller

New member
אתה מיוחדים../images/Emo9.gif../images/Emo54.gif

חח סתם.. לאדעת. אבל היו מעט קבוצות איכותיות.. רגע אור.. איזה קבוצה הדרכת?!

i r i t o o s h

New member
אצלנו אף אחד לא התפנק

הייתי בקבוצה כ"כ איכותית, תמיד היה מי שיתנדב, יסחוב זבל, יכין אוכל, ישטוף כלים וכו'....וכולם עזרו- באמת לא היה אחד שלא עזר במשהו. וייתכן שהיו קבוצות שהיו קצת יותר בעייתיות בעניין הזה.

disenchanted

New member
נכון, כי אנחנו היינו הכי טובים!

אבל היו קבוצות כמו 1, שהיו ממש מפונקים ולא הזיזו את התחת...

spraizler

New member
לא יודע..

הפאקים ששמעתי מנורית שבאה לבקר במדמים.. גם אח שלי ששמו אותו בקבוצה של 6 אנשים שמתוכם היה רק עוד בן אחד שגם לא היה ממש בעניין. בקיצר בקבוצה הוא רוב הזמן שתק ולא נהנה כי הבנות דיברו בינהם והיה לו דיי משעמם. בהתחלה הוא היה בקבוצה טובה שהוא רצה ואז משום מה העבירו אותו לא יודע למה. איך יכול להיות שתהיה קבוצה של 6 וקבוצה של 19 אני באמת לא מצליח להבין.

fate spinner

New member
אני לא יודע מה הסיפור של אח שלך

אבל לנורית בעיקר היה קשה עם הקבוצה. לא היו שם פאקים אלא היה קושי כי הייתה לה כנראה קבוצה קשה. נוצר בימים מאוחרים יותר פער במספר האנשים בקבוצות כי במהלך הטיול עזבו חניכים ולא העבירו חניכים מקבוצה לקבוצה כדי לאזן מספרית (וזה הגיוני שלא העבירו) אני לא יודע למה העבירו את אח שלך קבוצה זה משהו שהוא צריך לשאול (הייתה קבוצה אחת שפירקו אם אני זוכר נכון) בכל מקרה אחרי מסע חוף אני בהחלט יכול להגיד עכשיו שבסיכומו של דבר מסע חוף בבסיסו הוא מסע מחורבן. המסלול לא מעניין והוא מלא שלפוחויות ושפשפות מה שיקבע אם תהנה במסע זה אם המדריכים שלך מעבירים בצורה מעניינת את ההפעלות ובעיקר אם אתה מתחבר עם הקבוצה.

i r i t o o s h

New member
כן, הייתה קבוצה אחת שפירקו..

פירקו את קבוצה 4, וצירפו לקבוצה שאני הייתי בה עוד 8 חניכים ומדריך. אבל אין לי מושג מה עשו עם שאר החניכים של אותה קבוצה...

spraizler

New member
זהו שהוא גם התלונן על המסלול

באמת שהרוב היה משעמם ושלא היתה טיפת צל ולא היה מקום לברוח מהחום והוא חזר כמו עגבניה למרות שהוא נמרח ושמר על עצמו. והם התחילו בקבוצה של 6. לא עזבו. פשוט קבוצה של 6. אני באמת לא מבין איך זה קורה דבר כזה.

foofi

New member
אתם יודעים אנשים,

כל אחד עובר חוויה מהכיוון שלו. יכול להיות שאח שלך לא נהנה ויכול להיות שמישהו אחר נהנה ממש! הכל עניין אישי של כל אחד. וכן, גם לדעתי זה ממש לא הגיוני לתת לקבוצה של שש אנשים להיות במסע כזה. חוצמיזה, במסע חוף בוחרים את הקבוצה שלך, אז למה הוא בחר את זה?

למעלה