מסחוף

Hilaloosh

New member
מסחוף../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אין, לא היה, ולא יהיה מעולם מסע יותר טוב מזה בבני המושבים!!!!!!!! ה-מסעעעעעעע! היה הכי טוב שיכול היה להיות, חוויה מתקנת למסחוף שהייתי חניכה בו, באמת שזה עלה מעל ומעבר לכל הציפיות שהיו לי... היה לי את הקבוצה הכי אבל הכי אבל הכי טובה!!!!!!!!!! 10 מי יודע?! עשר, אני יודע. 10 הכי טובים הכי טובים הכי טובים הכי טובים הכי טובים שבים וביבשה!!!!! אחד אחד ילדים מדהימים באמת... בקיצור, מאחלת לכל אחד ואחת מכם שיצא לו להדריך קבוצה כמו שאני הדרכתי עכשיו... זה פשוט מדהים!!! אז שיהיה לילה טוב ונפלא...

i r i t o o s h

New member
היה מדהים!

אחד הטיולים הכי טובים של התנועה..באמת, עכשיו אני מבינה למה כולם מדברים על המסע הזה בכזאת התלהבות. היה כ"כ כיף, לי הייתה חוויה מתקנת מבחינת הקבוצה במד"צים- ובמסע הזה הייתה לי קבוצה מדהימה ומדריכים הכי תותחים שיש! אני הייתי בקבוצה 2 ואז בגלל שפירקו את קבוצה 4 הצטרפו אלינו עוד 8 חניכים ומדריך והיינו קבוצה גדולה של 20 ומשהו חניכים, אבל התגבשנו ממש מהר והחיבור הזה היה כ"כ טוב! בקיצור הייתה לי חוויה בלתי נשכחת! קבוצה 2+4 אוהבת אתכם כ"כ!! היה מעולה!!

disenchanted

New member
כן לגמרי! 2+4 שליטעע!

באה לעכו?! חח כן הייתה לנו קבוצה מעולה! (זאת שי ממטה יהודה, דרך אגב) ^^

i r i t o o s h

New member
שיייי!!

מה קורה? זאת עירית מלב השרון
הייתה לנו את הקבוצה הכי מדהימה בעולם!! אני כ"כ מתגעגעת לכולם........

היה כל כך כיף

באמת שאחרי שלא ידעתי אם לצאת או לא אני כל כך מאושרת שיצאתי!!!! בסוף שכל הקבוצה שלי כבר הלכה ורק אני נישארתי זה היה כל כך עצוב אני כמעט בכיתי שם! היתה לי קבוצה מדהימה התגבשנו תוך שעה בערך והיה לנו הכי כיף בעולם!!!!!

הילה...

וסער מאפק ביום הראשון ואז הוא הלך להדריך עם נורית קבוצה אחרת

אללללללהההה כאפות שליטה../images/Emo3.gif

אני חייב לציין שהייתם קבוצה מדהימה והייתי מעדיף להישאר להדריך אותכם בכייף
חזרתי עכשיו מהכיף פעילים והיה מעולה
עוד 5 ימים למנייאק

ללי אני כלכך שמחה שהיה לך טוב ושנהנית

ומקווה שחילקת את כל הפ'ינוקים...:) אוהבת אותך ו.. נשמור על קשר!!
בסוף אני לא באה היום. אבל נקווה שנתראה עוד שבוע...

למעלה