מסורתי

טודה לך ווט-אר

שני דברים הללו שהוספת (למדת במשך שנים להבחין מה נכון עבורך, ומרגע שבחרת במורה קיבלת דעתו על פני דעתך) הם מה שלדעתי היה חסר בהודעה המקורית.

ש מים

New member
אניייייייייייייייייייייי../images/Emo35.gif

"אלוהים חיים"????????????????????????? אני בקושי פשפש בן דומן! או כמו שאמר כבר אינשטיין (או שאולי היה זה שלום): "והוא בכלל לא ידע שהוא כזה..."

הוא לא :)

הוא אמר elementary, my dear watson (ולא mister) והוא אמר את זה בסרט, לא בספר מקורי כלשהו.

בודוקאן

New member
לאאאא

Watson caught him in his hotel room with a pretty young girl! - What's the matter with you Sherlock, aren't you ashamed? with a high school girl? - Elementary, my dear Watson, elementary...​

amir_aikido

New member
אשריך

אילו כולם היו כמותך, והיו יודעים לבד מה טוב להם, ומוכנים להתנסות עד שימצאו את אותו הטוב. הרי שלא היו שאלות שכאלה בפורום. ובקשר למי יגדיר - אני חושב שעצם הקיום של שיטת הגדרה ברורה, מקלה על אנשים להכניס את עצמם למסגרת הנכונה. אמיר

budo11

New member
נלך לפי ההגדרה של אמיר

אני מחפש KORYU יפני. האם יש?

Sensei

New member
K.A.R

Kaze Arashi Ryu.. and we only take people " that can hold their liquor.." If interested call(052)652014 ask for Shimon​

brunoflexe

New member
יש מורה לדאיטו ריו בפ"ת

קוראים לו יואל (ניקו) אם אני זוכר נכון. אני חושב שהוא מלמד שיטה יפנית מסורתית. הוא מלמד בדוג'ו של רוני קלוגר.

amir_aikido

New member
התוכל להסביר : למה ../images/Emo35.gif

האם מותר לשאול למה בדיוק אתה מחפש קוריו יפני ולא ג'וג'וטסו מודרני למשל או אמנות מסורתית שנובעת מהקוריו המודרני
אגב, לגבי מהות הקוריו והבעיתיות שבכך, אולי כדאי שתקרא את ההודעה המקושרת, ואת המשך התשובות שאחריה. אמיר

budo11

New member
רק מתוך ענין

אני מגיע מתחום הקרטה ואין לי דבר עם האומנויות "המודרניות" מה שנקרא להרחיב את האופקים.

amir_aikido

New member
ומה על הענפים "המסורתיים" ../images/Emo35.gif

מהו לדעתך ההבדל בין "קוריו" ובין "ג'ו ג'וטסו מסורתי" או "אייקידו" או ג'דו והאם אתה בטוח שתוכל למצוא את ההבדל בשיעורים
אמיר

למעלה