מסוכסך עם עצמי

Kטלנית

New member
ענתי......./images/Emo24.gif ../images/Emo23.gif

עד עכשיו לא הגבתי לשרשור הזה למה
כי הייתי כותבת באותן המילים את מה שאת כתבת
אין לי הרבה מה להוסיף
ושיעיז ליקום החוכמלוג ויגיד למה הוא הרביץ
או מה עשית שהוא נהיה כזה אלים
ואני אראה לו כבר מי מסוכסך עם מי
שולחת לך מכאן עם הרבה אהבה
י ולדעת שהיום את נמצאת במקום אחר... נותן לי כוח להאמין שיש חיים אחרי הת'מוות .. מעריצה אותך ענתי

a n a t i 3 3

New member
תודה חברה../images/Emo25.gif

לא היה לי קל לכתוב את זה.. זה אפילו הוציא ממני כמה דמעות, מקווה שהוא הבין את המסר.

Kטלנית

New member
דווקא ובגלל זה מתוקה ...../images/Emo214.gif

מעריצה
מוקירה
מעריכה
יותר ויותר ... אם הוא יבין...
הלואי בואי נתפלל
אני ללא צל של ספק הבנתי! שבת שלום חברהש'לי

ענתי היקרה

עצוב וצר לי לקרוא את המילים שלך אבל אני ממש לא אמרתי על איזשהו צד שהוא צודק רק קבלתי על המושג "מסוכסך עם עצמך " וזה הכל ואדם כמו האקס שלך לצערי חולה נפש ואין זו הייתה כוונתי שבוע נפלא ונעים שיעבור עליך

מממ... אצלנו היה אחרת...

רבתי עם עצמי... הסתכסכתי עם עצמי... האקס האומלל לא הבין למה אני ועצמי רבים כל הזמן - ניסה לפייס ולגשר ואתה יודע מה אומרים... השניים רבים והשלישי חוטף.

romiki

New member
יש כזה מושג "מסוכסך עם עצמו" אבל...

הוא לא שמור רק לכם הגברים. אני למשל, ככה לפעמים כועסת על עצמי, ואז אני לא מדברת עם עצמי איזה חצי יום.....חושבת לי פעם ככה ופעם ככה, מנסה להצדיק (במחשבות) את עצמי למרות שאני בכלל לא צודקת.... מסתובבת עם פרצוף של כרוב חמוץ, או לחילופין תשעה באב....עד שאני לא יכולה יותר ומכינה לי כוס נס קפה.. ואז בלי משים אני מתחילה לדבר עם עצמי ועושה "סולחה"....כי כמה אני יכולה להסתובב סביב עצמי בלי לדבר
אבל בלי ספק יש לי רגעים של תמימות דעים עם עצמי והכל הולך סבבה.

ספיישיל

New member
חולה על האקס שלי!! באמת!

כל הזמן הוא מצחיק אותי מחדש על ה"יציאות" וה"שריטות" שלו. רק ורק אני מכירה אותו היטב. ניראה לי אפילו יותר מחברה שלו. הוא יכול לצחוק ולהסתלבט איתי. כי אין כמוני שמכירה אותו היטב. על המעלות והמגרעות שלו. כפרה עליו!

Don't do war - make love

תגיד, מה אני כל פעם אצטרך להגיד לך את זה? בסוף תאשים אותי שאני נודניקית... Maybe you should start loving yourself first....and then your love will come מישהיא אמרה לי משהו מאוד חכם בשבוע שעבר - אנחנו מושכים אלינו אנשים מסוג מסוים לפי המצב הרוחני שלנו, ואחרי שחשבתי על זה, הבנתי שיש לזה משמעות עמוקה - וגם חשובה מאוד. יש אימרה באנגלית שאומרת: Birds of a feather cling together שזה אותו הדבר פחות או יותר. בהצלחה ושבוע טוב. ו...תעשה קצת אהבה...זה תמיד טוב....

דורית

אני לא ממש בטוח שהתגובה הזו שלך היא עבורי אבל אם כן אז אני לא ממש מבין את הקשר שלה לכתוב וחוץ מזה מה אם הזייתים והבייגלה?

קודם כל קח עוד בירה להתקרר...

עד שנגיע לשישייה... דבר שני על השולחן שלי כבר מזמן הנחתי בייגלה וזיתים וביסלי וצ'יפס ועוגת שוקולד עם קצפת ושרי אדום אדום וחריף חריף. ההודעה שלי היתה עבורך. במיוחד ספיישל עבורך. אהה? איך זה? אין כזה דבר אדם מסוכסך עם עצמו אלא אם כן יש לו פיצול אישיות והוא מדבר עם עצמו... שגם זה קורה לצערנו... חחחח התכוונתי שאני מקווה שתמשוך אליך נשים שיקבלו אותך כמות שאתה, שתסתדרו, ולא תהיו מסוכסכים... סתם שתמצא לך מערכות יחסים ידידותיות. כי כולנו, הגרושים בעצם משכנו אלינו אנשים שלא הסתדרנו איתם, שהם לחצו לנו על משהו כואב. ואם מתבוננים עמוק לתוך עצמנו, נגלה שהתחתנו איתם בגלל סיבות הנובעות מנקודות בעייתיות באישיות שלנו, ואם יש לנו מזל, והרבה חכמה, נלמד לזהות את הנקודות האלו - דווקא אולי כתוצאה מהמפגש הזה עם בן הזוג לשעבר - ועם עוד יותר מזל, לתקן את אותן נקודות. ואחרי שתיקנו, אז בעצם נהפוך לאנשים בריאים יותר בנפשנו, חזקים יותר, אוהבים יותר, וכך נמשוך אלינו אנשים יותר חיוביים שיפרו אותנו. (בלי צחוקים, התכוונתי להפרייה מחשבתית בלבד..)

תודה

על שסוף סוף מישהו מגיב בעיניין ובטעם על מה שנכתב ואני מסכים עם כל מילה שכתבת שבוע נפלא לך יש קטשופ? לצ'יפס

קח קל באצבע...אף אחד לא רואה...

בין כה הם כולם עכשיו אצל ענת אוכלים פנקייקס ורק אני ואתה כאן לבד...

למעלה