שאת אכן מסוכסכת עם עצמך ובקשר לכלל עדין לא שכנעת אותי ועדיף לך לאכול בחוץ הרי שכוסאמו המינוס אגב יש סיכוי שאני מנהל העו'ש בסניף הבנק שלך ולכן אולי אשים סוף לסכסוך שלכן עם עצמכן אז איכלו ושתו כי ממחר דיאטה
אמר "גברת את מסוכסכת עם עצמך קשות רק שתדעי " "לפי הגיהוצים את כאילו מחזיקה עסק קטן או מה ?" אמרתי לו תשמע בהכל אשמה שירלי 6 כי להפגש איתה ללכת לשתות קפה ..זה לא נגמר בקפה ..אלא בשופינג מטורף..אז נא לפנות אליה בטענות ..כי היא אשמה היא מסוכסכת עם עצמה קשות ...פגשה אותי שמסוכסכת עם עצמה מזמן קשה וזה בגלל שהחברה של האקס סכסכה בין האקס שלה לאקס שלי וביני ... בקיצר נהיה סכסוך אחד גדול ...וזה מדבק אחושילינג !
ובערב....אני צריכה להסביר או לפרשן לך את סיפור חיי? לא בא לי! רק אומר לך שאדם שלא רואה או מוכן לראות את הבן שלו 5 שנים -לאחר מכן עוד 3 שנים מתכחש לעובדה שהוא אבא לטול אחריות של אדם בוגר-לשמש דוגמה לבנו היחיד, הוא אדם שמסוכסך עם עצמו- ותאמין לי שיש דברים בגו. דברים לא סתם נאמרים- אולי אני צוחקת על הכל-אבל רק בגלל העובדה שזה מחליש כאב. (ואגב - לא בטוחה שהייתי מאוהבת בו-סורי(מכיר תמימות נעורים? אני אוהבת לקרוא לילד בשמו "טיפשות נעורים"-וזה החזיק מעמד בדיוק שנתיים). שבת שלום לך איש יקר.
רשמת שהנשים אומרות את המשפט הזה לאקסים שלהם, שאלת למה? היא הביאה לך דוגמא למה היא אומרת כך לגרוש שלה, אז בטח שזה קשור. בקיצור מותק, פעם הבאה, תעשה טובה לכולנו, תחשוב יותר משישים שניות כשאתה פותח שרשור, קאפיש האני?
אתה יותר ממסוכסך עם עצמך.ונראה כאילו אתה מחפש להסתכסתך רק בשביל שיהיה לך עניין בחיים..עצתי לך במקום לבזבז את הזמן על שטויות וכיסוחים. חפש לך חיים!!!!!!!ואז לך ולסביבה יהיה קל יותל לסבול את נוכחותך. איך זה שכל שמוק שמגיע לפה חושב שהוא יכול לחנך את כולם? נ.ב שירלי זה האדם האחרון שכדאי לך להתחיל איתו פה!!!!
אילו היה לך חשוב להפגין איזושהי רמת אינטלגנציה בסיסית היית בוחר במילים אחרות ואת מי בדיוק ניסיתי לחנך ואיך? ואגב גם אני אוהב אותך שבוע טוב לך איש דימיוני
הוא מסוכסך עם עצמו אני מסוכסכת עם עצמי השכנים מסוכסכים עם עצמם כלללללללללל העולם{גשר צר מאד} מסוכסך עם עצמו! האקס שלי כלל לא מסוכסך,הוא בסדר, אני זו שלא בסדר
זה רק סלנג גרוש במכנסיים או חצאית,זה כמו לומר למישהו שהוא שרוט,שבת שלום לכל המסוכסכים באשר הם.
אין סכסוך עצמי אלא גול עצמי! הגירושין הוציאו את כל הרוע והמלמה היתה בעיצומה בליבוי הגחלים ע"י עורכי הדין. ולעיתים נעשים דברים בלי שהאקס באמת מסכים איתם אך העו"ד אומר שצריך על מנת לקבל מה שהוא רוצה. והירידה ברמה במהירות תלולה..עד שכולם מתרסקים ואין מנצחים. אוקצור לא רואה סכסוך עצמי אלא כעסים שמניעים תגובות שליליות שבמצב אחר לא היו פתאם האדם המוכר שהיה נעלם..וצץ לו אדם אחר..רק אותה חיצוניות ואתה לא מבין מהיכן הוא בא אולי הוא סתם שיבוט רע.
נכון, התחתנתי עם אדם מדהים.. אדם שאהב אותי יותר משאהב את עצמו, אדם שהיה מוריד לי את הירח והכוכבים לו רק הייתי מבקשת, אדם רגיש, חכם ונאור. באמת לא הייתי בסדר באותו יום חורפי שהרגשתי נחת זרועו על פני, פגעתי בו כשאמרתי לו שהחולצה הלבנה עדיפה על השחורה. באמת לא הייתי בסדר באותו הלילה שהרגשתי את נעלו בועטת בי ללא חמלה.. רציתי לדבר איתו והוא היה עייף. באמת לא הייתי בסדר באותו בוקר בו קבלתי שני אגרופים מהירים שהותירו אותי מדממת עם שן מתנדנדת וסימן סגול בחזה הימני.. קיללתי אותו אז זה הגיע לי. אותו "סיכסוך" שאתה מדבר עליו יכול להגיע ממקומות שונים.. חזרה על דפוסים שהונהגו בביתו, נפש חולה וכול"י.. לא תמיד האישה אשמה