מסוכסך עם עצמי

מסוכסך עם עצמי

משפט ששמעתי מהאקס אין ספור פעמים ולהפתעתי גם כן הרבה נשים מספרות שהאקס שלהן מסוכסך עם עצמו אז לכל הבנות בינינו אולי תקום אחת ותסביר מה זה אדם שמסוכסך עם עצמו ואיך קורה שכל האקסים מסוכסכים עם עצמם התחתנתם עם אדם מדהים ( לא כך ? ) ולפתע הוא ניהיה מסוכסך עם עצמו???? ואף אחת לא עוצרת לשאול הכיצד? איך יתכן שאחרי שנה שנתיים או עשר שנות נישואים לפתע אנו מסוכסכים עם עצמנו ואתן לא מבינות ??? אולי הגיע הזמן בנות לעמוד מול המראה ולהתחיל לנבור קצת בנפש שלכן ואולי תגלו שם אמיתות שלא הייתן מוכנות להן עד הלום? או שאולי יתכן כי אתן הוכות בדרך ישרים תמיד נעימות מבינות נותנות, ואילו אנו מסוכסכים עם עצמנו. לדעתי המשפט הזה נאמר בעיקר ע'י אנשים שלא מוכנים להודות בסיבות האמתיות לכישלון הנישואים שלהם. ומסכסך עם עצמו זה הרי באופנה. אנשים לא מסתכסכים עם עצמם תכניסו את זה טוב טוב לאוזנים הם מסתכסכים איתכם בני-בנות הזוג שלהם וכשהדברים שנאמרים קשים מדי אז אנחנו מסוכסכים עם עצמנו לא היה ולא נברא אנו מסוכסכים אתכם ואת הסכסוך הזה אפשר לישב רק בשנים ולא בשיחה עם עצמנו אלה היו שישים שניות על אנשים שמסוכסכים עם עצמם והשפעתם על העולם

Rinattt

New member
בסדר מותק

הכנסתי טוב טוב לאזניים
אם הבנתי נכון אז מי שחושבת שמי שמסוכסך עם עצמו היא בעצמה מסוכסכת עם עצמה או בכלל ששניהם מסוכסכים עם עצמם ואם היא אמרה כך היא גרמה סתם סכסוך למסוכסכים כבר, פעם לא היה מסוכסך עכשיו הוא מסוכסך, היא כמובן מעולם לא הייתה מסוכסכת, עכשיו הסתכסכה בגלל שהאשימה בסכסוך את המסוכסך,
ומה אנו למדים? סכסוך, סיכסכו, סיכסכה, מסוכסך וכו' כולם מהשורש ס,כ,כ או ס,כ,ס,כ? גרועה אני בלשון
ועכשיו ברצינות, כמי שנלחם ומנצח ובכל זאת מרגיש מופסד אתה לא מסוכסך עם עצמך?
קטעים איתך, תן לה שתגיד מה שהיא רוצה, תתעלם, ככה גם תוריד מעצמך מלחמה אחת פחות. וכן פעם אהבנו, כשלא אוהבים ה"מינוסים" בולטים פתאום, וככה זה גם אצל חלק מהגברים. ואם גרושתך\חברתך חושבת ככה ועוד כמה אין שום סיבה שתאמר שכל הנשים כך, אני למשל, טלית שכולה תכלת ואתה מעליל עליי עלילות שוא
שתהיה לך שבת נפלאה ולא מסוכסכת

רינתתתת גם אם עד עכשיו הבחור

לא היה מסוכסך עם עצמו אחרי התגובה שלך הוא בטוח מסוכסך עם עצמו לחלוטין יא מסכסכת

צלפלפית

New member
ואולי...

אם היה לך יותר מאשר גרוש אחד במכנסיים היא לא היתה חושבת שאתה מסוכסך כל כך?

יש לך ממש מזל שמדענים בכל רחבי

העולם שוקדים עכשיו על פיתוח של בינה מלאכותית אולי בקרוב הם יוכלו לעזור לך

אתה צריך להסביר

כשאתה אומר לה.... בינה מלאכותית וכו תסביר לה מה זה "}לעזור" סתם סתם סתם.......... בצחוק

ערסlight

New member
נשים...

נראה לי שמה שעולה בהכתוב... אשתך סכסכה בינך לבינך. עכשיו אתה מסוכסך גם איתה וגם עם עצמך... וכעת, אתה מסתכסך עם כל הנקבות פה... סאחתתתתו. ומי אמר שהיונה מביאה את השלום?

ראשית

נראה לי כי מי שמגדיר נשים כנקבות מסתכסך איתן יותר ממי שמביע דעה לגיטימית שנית היונה מביאה את השלום רק כשהיא מוגשת ממולאת באורז וצנוברים בסעודה על חתימת הסכם כלשהו שלישית בתור דיאט ערס אינך מבין ולו מילה אחת שעולה כאן מהכתוב רביעית לעולם על תתערב בסיכסוך בין אדם לעצמו שלא תיכנס לקו האש חמישית מהעולם חולי סוכרת שישיית בירה טובורג קונה אותי שבת יום מנוחה

ערסlight

New member
אז ככה...

אני כבר מסוכסך עם הרוב פה. זה הקטע שלי. ערסים פטורים מהבנת הנקרא. קו האש הוא שמי השני. ולגבי היונים והטובורג... אני מסכים. [אתה משלם]

הבנת הנקרא

מכיון שיש המתקשים בהבנת הנקרא הבירה הקרה היא עבור הגרוש במכנסיים...אמממ, גם לערס אני מוכנה להגיש בירה, אבל לא בכוס...

שירלי6

New member
סכסוכים.

אני בדרך כלל מסוכסכת עם עצמי. נשבעת לך. בדרך כלל זה קורה לי בקניון. שירלי 1 רוצה נעליים כתומות שירלי 2 צועקת לה " השתגעת?? זה לא פראקטי" 3,4,5 בכלל מעדיפות סנדלים בסוף באה 6 ואומרת, כוססאממו המינוס, נקנה את הכל. בקיצור, רק רוצה לומר לך שיש כזה דבר מסוכסך עם עצמו. תכניס טוב טוב לאוזניים או בכל חור אפשרי. יש כזה דבר! ואתה כן מסוכסך עם עצמך! עכשיו אני בסכסוך האם לבשל בבית או לצאת לאכול בחוץ. מסוכסכת עם עצמי, כבר אמרתי??

שירלי6

New member
לדאבוני,

יש כאן משבית שמחות. למרותץ שהוא בלי מכנסיים ויכל להיות שמח..

שירלי6

New member
יקירתי

אני מזקירה לך את השרשור של סאני בוי אהובנו הגודל לא קובע..רק מי שתו..........

vered 37

New member
אוי סאני סאני

בחיי שאני מתגעגעת אליו ...יושב לו אי שם באוסטרליה באיזו חווה עם כבשים ומחייך לו עד כמה אנחנו מסוכסכות עם עצמינו
טוב המסוכסכת הלכה ..... ארוחת ערב ....

למעלה