מסוכנות המתנחבלים!

מסוכנות המתנחבלים!

הנה לפניכם הודעת תמיכה של מתנחבלים אשר תומכים בטרוריסטים היהודים אשר ביצעו רצח מתועב. אות קין היא על מצחו של העם היהודי, אם לא נחסל את הנגע הזה מהר ככל האפשר: "מותר לשמוח במפלת צוררי ישראל השמחים במפלתנו. מותר לשמוח כשלמישהו איכפת מדם ישראל שנשפך כמים. מותר לשמוח כשמישהו מזכיר לממשלה את חוסר האיכפתיות שלה מטבח ביהודים. כן מותר לשמוח! גם אם אנחנו שואפים לגירוש כל הגויים (אויבי ישראל) מכאן, גם אם אנחנו מעונינים לשלוט במערכות ולפעול דרכן. גם אם אנחנו מבינים שהמצב סבוך מאוד ומעשה כזה לא יביא מיד את הפתרון. בכל זאת, מותר לשמוח! הרי קשה להיות עצובים על המעשה. גם אם אנרכיה היא דבר מסוכן - גם אם חושבים שאי אפשר להתעלם לגמרי ממעשה כזה - בכל זאת לא חייבים לצאת מגדרנו כדי לחפש את היורים. לא חייבים לצאת מגדרנו כדי להעמיד אותם לדין. ולא חייבים לצאת מגדרנו כדי להעניש אותם בחומרה". YNET)) מהודעה זו אפשר להבין עם מי יש לנו עסק, למען הזיות המתנחבלים, הם מוכנים להטביע אותנו בנהרות של דם ואש ותימרות עשן.
 

nirkabalo

New member
תקשיב טוב מר "ההר"...

מספיק דירדרת את הפורום הזה לזנות עם ההודעות שלך (ולצערי חלק מהאנשים פה שאני מזדהה עם עמדותיהם ירדו לרמתך עד כדי כך שאני נגעל להכנס לפה.). תבין משהו אחד: אם אתה מרשה לעצמך לכנות אנשים שכן תורמים למדינה "מתנחבלים" הרי שאתה מביא על עצמך את כל כינויי הגנאי שזכית להם פה. ביום מן הימים אני לא אתפלא עם תקבל את הכינוי "שמאלנאצי" או משהו בסגנון (את הכינוי "קאפו" כבר הספקת לקבל...). לכן אני קורא לך כמו גם לשאר האנשים (כולל אני עצמי):תשאירו את כינויי הגנאי מחוץ לפורום - זה סתם מזהם את האווירה (העכורה במילא) בפורום הזה.
 
נגעה ללבי התרגשותך.. nirkabalo !

לא על הכינוי "מתנחבלים" אני מקבל את הקללות של הימין הקיצוני - אלא על עצם התעוזה לחלוק על דעתם. מבטיחך אני, כי אם תצליח לשכנע את ידידיך להפסיק לקלל ולנאץ, אני מצדי מוכן לותר על הכינוי "מתנחבלים". נראה אותך?
 

אבו-דני

New member
תקופת צינון של יומיים ללא מתנחבלים

וראה זה פלא ישתתקו כל המלעיזים התרים הכפפה מי שאמר בעבר-לא מוותרים?
 
כן?

אתה באמת מאמין בכך? הצחקת אותי!
אין לי הרבה זמן ביומים הקרובים, אבל שים לב להודעות הבאות שלי ותראה!
 

אבו-דני

New member
כובש יומיים תנקה את הרעל מהוורידים

ואבו-דני יענה על טענותיך בענין המתנחלים זה הדיל רק מקווה שלא תתפתה לתרגיל..... (אבו-עמאר לא היה עומד בפיתוי)
 

*pank

New member
אבו נאחס! לעיניך בלבד!!!!

מתנחבלים!!!!! מתנחבלים!!!!! מתנחבלים!!!!! מתנחבלים!!!!! מתנחבלים!!!!! מ-ת-נ-ח-ב-ל-י-ם י-פ-ו-נ-ו ב-ה-ק-ד-ם !!!!! מתנחבלים!!!!! מתנחבלים!!!!! מתנחבלים!!!!! מתנחבלים!!!!! מתנחבלים!!!!! מתנחבלים!!!!! מתנחבלים!!!!! i hope it bugs you
 

hreuven2

New member
איפה היית כשהיינו צריכים אותך

להשמיד את זרעו של המשוקץ הכובש המשתמט משרות
 

resh0

New member
אין ערבים - אין פיגועים.

לאחר סוף תהליך הטרנספר הדו-צדדי, תווצר הפרדה בה אין חכוך, אין שליטה על עם אחר, אין פיגועים ומפגעים משני הצדדים! כך נאה וכך יהיה! זה השלום האמיתי. את מתנגדת לשלום?
 
עד מתי תקפיץ את ההודעה למעלה?

אתה נהנה מכךשכתוב מתנחבלים? דלג כבר ותן לה לשקוע
 

hreuven2

New member
אתה הנבל שמלאת היום דף שלם

בוואלה שכל מה שיש בו זה לזיין אמהות ואחיות-כפי שנהוג במשפחתכם שנים רבות עפר ואפר תהיה. לא שכחנו גם השתמטות מצה"ל
 

אבו-דני

New member
פ. יעקוב ולהקתו במחול העיוורים

פ.יעקוב סומא יקר, אין לי ארץ אחרת שתוכל להמר עליה אין לי ארץ אחרת שתבעיר אש שתאכל שדותיה אין לי ארץ אחרת שתעורר את זעם הגויים באנשיה אין לי ארץ אחרת שתרצה בגין שנאתך ותסכולך להחריבה שלך האבו...שיגן על ארצו מכל צורר או אוייב חוץ או פנים
 
למעלה