מסה

cookie13

New member
ולסיום: "מאקי" ברולה

אורגזמה. נקודה. בנוסף, הוזמנו גם סלט עלים ירוקים עם בוטנים ופרמזן וריזוטו ארטישוק ותרד שהיה מדוייק, אבל לא הצטלם טוב לצערי. חמצמץ וטעים. היינו שלושה, החשבון כולל שתיה וקפה: 440 ש"ח היה שווה, בעיקר כי המקום היה יחסית ריק ויכולנו לצחוק כמה שעות בלי לחץ.

גסטרו

New member
המחיר עלה ? היה 89 ביום הבחירות

ו...לא זוכתם על הדניס שהתחפש ? לא בקשתם מנה אחרת ????

cookie13

New member
כנראה היינו במצב רוח טוב במיוחד

לא התלוננו, לא זיכו אותנו. ו...לגבי המחיר, 109 ש"ח עוד הודיעו לי בטלפון, בזמן ההזמנה. ("בגלל חול המועד." - מה הקשר????)

Merav B R

New member
כנראה כמו שהוצע כאן בשרשור אחר

התאימו את מחיר העיסקית לימי חול המועד...

Merav B R

New member
ועוד, תמוה בעיני שמלצר רואה מנה

שלמה שנשארת בצלחת במסעדה כזאת ולא מדווח על כך לאחמש שעושה משהו בעניין. תמוה ביותר...

cookie13

New member
נלקחו שני ביסים מהדג

אבל את הקונפי שום טרפנו. שטויות....

zoi האחת

New member
מזל שהוסיפה צילומים

כי לפני זה לא התיחסו פה לביקורת המושקעת שלי..

../images/Emo140.gif התייחסתי בעבוע

אבל אחרי שתפוז בלע לי הודעה, התעצלתי לכתוב שוב
. מצטערת. צודקת. ותודה על הביקורת שהניבה לי דייט שם

cookie13

New member
בגלל שהתייחסתי לבקורת../images/Emo13.gif

המושקעת שלך - הגעתי לשם. באותו יום הזמננו שולחן ב"פנגאה" ובדקה ה-90, בגלל הקושי להגיע להרצליה, נזכרתי בתיאור של הכבד אווז שלך, והגענו לשם. אז תודה לך!!!

ננה f

New member
את תסלחי לי גיברת../images/Emo152.gif

1. יש לך הסבר לתת לי . איפה את? 2. ככה את מכנה את המנה לסיום? אחרי זה אני קוראת את החתימה שלך (החדשה?) את באמת חושבת לך שאבליג? את מאוד מאוד

מאקי

New member
מצטרפת להמלצות.. אני כבר אמרתי

שלדעתי הם יצירתיים להפליא מור אשכנזי אשר על המטבח.. ושפית הקינוחים.. הלוואי וישמר. הרבה הרבה הרבה זמן רק ככה. היינו שם כבר 4 פעמים מאז שנפתח (טוב יש לנו תירוץ אנחנו מחיפה) וכל פעם מחדש.. אני מוצאת לומר שזה שווה. בהחלט חול באספקטים רבים של מסעדנות שווה. חג שמח.

י-א-מ-י!!! עושה חשק בטירוף!

מתישהו בקרוב גם אני ובעלי נצא, ויהיה לי מאוד קשה להחליט אם ל"איזידורה" המבטיחה או ל"מסה". קשה... קשה... יופי של תמונות

למעלה