מסה ../images/Emo45.gif
אז אחרי התלבטויות רבות החלטתי לחגוג את יומולדתי במסעדת מסה, התקשרנו לוודא שאינם כשרים לפסח וקבלנו תשובה חיובית. לפתיחה קבלנו מבחר מטבלים (המבחר הבנאלי למדיי:שמן+בלסמי, פסטו, חמאה ושות) להפתעתינו הרבה הוגש עם מצות ומן לחמניות שטוחות מקמח מצה, כשמחינו וספרנו שנאמר שלא כשרים נענינו ש: "זה כמו לשים חזיר על השולחן-בוטה מדי" (ומה רע?)
מפתיע אותי בכל פעם מחדש שמסעדות לא כשרות שמגישות שרצים, מזדעזעות מהגשת לחם בפסח... בנוסף קבלנו מעין קציפת חצילים שהוגשה בכוסית קטנה "לפתיחת התאבון" היה חביב ביותר. את הארוחה ליוינו ביין קולומביה קרסט שהיה נעים ויחסית לא קורע את הכיס. למנות ראשונות לקחנו: כבד אווז "ולרונה" לימון מוגש עם שאט של "שוקולד חצוף" , מה אומר לכם, שום פיוט לא יספיק להלל ולשבח את המנה המופלאה הזו, במבט ראשון זה נראה צירוף בלתי אפשרי ומעורר בחילה קלה, אבל מכיוון שקראתי על המנה הזו, והקשבתי למלצר שהמליץ לקחת ביס ואז שלוק מהמשקה הלימוני, התמוגגתי! עונג כזה לא טעמתי מימיי
רביולי שרימפס וחלמון רך ב"ביסק" סרטנים היה מצוין גם כן, אם כי בצק הרביולי היה מעט עבה מדיי.
לפני העיקריות קבלנו סורבה אניסי לניקוי הטעמים של הראשונות לקראת העיקריות.. לעיקריות: פילה לברק קונפי שום, עדשים שחורות וקציפת פורצ'יני , מנה מצוינת, שילוב של טעמים עדינים שהתחברו יחיו ליצירת פאר, חבל שהעדשים לא רוככו עוד קצת (תופעות הלוואי העירו אותנו באמצע הלילה) אבל לקקנו את הצלחת.
שיפוד "נתח הקצבים" עם סילי קורניה, תפוחי אדמה אדומים , נראה לי שהמונח "נתח קצבים" הוא קונספירציה תל אביבית, שכן אין נתח כזה מוכר וזהו נסיון לשדרג את השריר שמתחת לסרעפת, בכל מקרה היה סביר, לא מעבר, הוגש עם חרדל פושט ביותר שבעיני השתלט מדי על טעם הבשר. מנה חביבה אך לא מסעירה.
(הדעות חלוקות) קינוחים : מעדן שוקולדים ולרונה, שלושה סוגי שוקולד מעורבבים עם הרבה חמאה ומוגשים ברוטב שוקולד חם, תענוג לחיך..
גלילות טרמיסו, מעבר לקונוטציה המיידית שלי לגללים..היה טעים מאוד, מעיון מעטפת פריכה מלאה בקרם בטעם חזק של קפעה, עם גלילה נוספת מלאה בגבינת מסקרפונה וכדורוני שוקולד מתפצפצים.
לסיכום: השירות היה מצוין, לא רשמי מדיי, קצת סחבקי אבל עמידה בזמנים, לא כשלו כמו רוב המקומות במרווח גדול מדי בין המנות.
היתה להם תקלה במחשבים ולכן לחשבון לקח המון זמן להגיע (כ-20 דקות) מה שהיה קצת מעייף.
העיצוב של המסעדה מושקע אך מעצבן לעיתים; הושבנו באחד מהשולחנות הפרטיים (לבקשתי), בן זוגי על מעין מרבץ מלא בכריות ומאוד לא נוח לאכילה ולא מתאים למסעדה יוקרתית ואני על כורסא שיכלה לשמש כורסת קריאה נהדרת, אך לצורך אכילה (שהרי לשם כך נתכנסנו) היתה מאוד לא נוחה.
בעשר הדקות הראשונות המלצר ניסה לאזן את השולחן שלנו, ואני שמחתי שבאתי בשמלה ארוכה ולא במיני...
המנות הראשונות מצוינות, השירות נעים ולא מציק, בעיקריות דעותינו חלוקות אבל בסך הכל יצאנו בהרגשה טובה שמזמן לא נהנינו כ"כ במסעדה. אולי מאז ימיה הלא כשרים של 2C. ממליצה בחום, אבל נראה לי שהשולחן המשותף למרות מגרעותיו נוח יותר לישיבה. 470 ש"ח לזוג כולל בקבוק יין, לא כולל שרות.
אז אחרי התלבטויות רבות החלטתי לחגוג את יומולדתי במסעדת מסה, התקשרנו לוודא שאינם כשרים לפסח וקבלנו תשובה חיובית. לפתיחה קבלנו מבחר מטבלים (המבחר הבנאלי למדיי:שמן+בלסמי, פסטו, חמאה ושות) להפתעתינו הרבה הוגש עם מצות ומן לחמניות שטוחות מקמח מצה, כשמחינו וספרנו שנאמר שלא כשרים נענינו ש: "זה כמו לשים חזיר על השולחן-בוטה מדי" (ומה רע?)