מסדר נשקי מייפל

miss_t

New member
ולגבי הכסף

האקרים או לחלופין רמות גבוהות מאוד מואד מאודדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד

לא רק

יש אנשים שמשלים לאנשים אחרים כסף אמיתי בפייפאל תמורת מזו, אני כרגע 64 ויש לי 200 מיל'. אם זה לא האקרים אז זה בכל מקרה כאלה שמשתמשים ב NX

miss_t

New member
../images/Emo45.gif נכון, בFM 1 כל הזמן כותבים

אתרים בהם יש מכירה של מסוס תמורת כסף אמיתי, Fast Delivery!!

לא מה פתאום

א. מי שמוכר את זה זה האקרים אחרת איך כל פעם מחדש הם עושים כל כך הרבה... ב. עשיתי לבד, אני מוכרת כל דבר בחנות, אנשים שאין להם חשק להתברבר בFM ולחפש הרבה מוכנים להוציא הרבה כסף.

SimsY

New member
זהו נכון - אני היום ראיתי בוינדיה

אבני יהלומים ב-50 אלף, בכניסה שעל ידו ב-20 אלף ובכלל במפלס שמעליהם מכר אחד ב-5 אלף !!! ככה שאני אומר ר ק לחפש....

SimsY

New member
איך אפשר להגיע לכזה סכום ???

אולי ברמה 100+ כשכל מה שהורגים נותן איזה מליון מסוס

K o n C h

New member
רק דגל ממשימה..

טוב כי אני עסוקה בגנבת והיא בפיקיו בקרנינג..

miss_t

New member
אבל

לא עדיף להתאמן איתה במקום אחר ולזכות להזדמנות לקבל חפצי מייפל? PQ תמיד זמין ולא תמיד יש EVENT...

K o n C h

New member
לא יודעת

אני יודעת שזה קצת מוזר בזמן הזה עם כל החפצים וזה אבל אני מעדיפה שהיא תעבור דרגות מהר בפיקיו..

miss_t

New member
לפעמים

אימון אישי מהיר יותר מPQ (כמובן תלוי מתי) לפעמים לוקח יותר זמן בשביל לחכות להכנס לPQ, בגלל זה אני ממליצה להתאמן זה גם שווה את זה שמקבלים חפצי מייפל... בכל אופן- שיהיה המון בהצלחה

K o n C h

New member
חח כן

למרות שבברוא נכנסים די מהר, בכל זאת אתמול התאמנתי די הרבה על דברים אמנם לא קיבלתי חפצי מייפל אבל קיבלתי כמה סקרולים:] ותודה:)

אממ

קניתי maple dragon axe נתנו לי מטה לרמה 35 קוסם [לוזוכרת איך קוראים לזה] הפלתי חרב לרמה 43 קיבלתי סרט אדום [2+ str,int,dex,luk] ודגל.

K o n C h

New member
אמ קניתי מייפל קרוסבואו ב400K

עם נתונים טובים[נדמה לי].. מקסימום אני אמכור אחרי שיגמר האירוע

yael1995

New member
../images/Emo210.gifסוף סוף^^

קיבלתי maple snowboard לרמה שבעים כמה זה יהיה שווה אחרי האירוע?

למעלה