מסדר נשקי מייפל

לבנדר א

New member
מסדר נשקי מייפל

האם התאמנתי נגל מפלצות מסוימות רק בשביל להשיג אותם? כמה יש לכם? קניתם? מכרתם? מרוצים? זועמים? אני הרגתי חזירים וג'לים כחולים כאלה שעות על גבי שעות על גבי שעות על גבי שעות, וקיבלתי maple staff אחד מכל אחד מהם. איזה מתקדם אחד זרק לי לאמה סטאף, אבל כבר קניתי אחד יום לפני שהתחיל האירוע (
) אז אני לא משתמשת בו. את אחד הסטאפים החלפתי עם מישהו תמורת maple impaler. קצת אחרי האירוע אני אתחיל לחפש קונים להכול. סיכום: maple staff, maple lamma staff, maple impaler. מה איתכם?

miss_t

New member
יצא לי

maple soul singer maple scorpio ואני בbera קניתי גם maple claw
בינתיים שומרת אותם הם מגניבים

Robinho1

New member
maple hat לרמה 30

למה אי אפשר למכור אותו!? מישהו שם לי בטראיד 30מיל ואז ניסיתי לשים אותו ולא הצלחתי!

אממ

יצא לי maple doom singer 2 כאלה יש לי maple staff גם נפל לי 2 maple hat לרמה 0 :\ maple claw נפל לי בפיג פארק ונפל לי גם מייפל אימפלר :)

MoonGirl13

New member
כלום. ;; אין לי סבלנות להרוג את אותן מפלצות

במשך הרבה זמן. >.>

טיפ

סוף הארוע זה בפירוש ______לא______ הזמן למכור את מה שמצאת. זה הזמן שהמכירים הכי בשפל, ודברים שיכולים להיות שווים שלושים מליון עולים רק מליון. מומלץ לחכות כמה חודשים

SimsY

New member
שלי

קיבלתי כובע מחזירים קיבלתי בואו גם מחזירים שהחלפתי אותה בקרוסבואו עם מישהו שלא היה לו כח לחכות עד שלב 43 ורצה אחת לרמה 35, אני הרווחתי סה"כ כי הקרוסבואו הרבה יותר חזקה. קיבלתי אחר כך חרב מדהימה מנרות - משהו מטמטם! זה יכול לפגוע בכל דבר גם דברים שמעולם לא הצלחתי לפגוע לפני קיבלתי אחר כך קנדאיו מגרין סליימס לאחר מכן היה לי לאמה סטף מהפטריות עם הכובע הירוק והאחרון אחרון חביב הוא מייפל אקס מחזירי בר. כמובן לא אחד אחרי השני אלא לאורך החודש - ולמה בכלל אי אפשר למכור את הכובע אני לא מבין מה הקטע ?! לא שהייתי מוכר את שלי אני דווקא מרוצה ממנו מאוד רק שזה נראה לי דפוק שאין את האופציה למי שכן רוצה. הבעייה היא איך מוצאים קונים לכל הדברים האלה ? אלה לא דברים שמוכרים בפרוטות - אני לא מתכוון למכור אף אחד בפחות ממליון.

שתי רבות מייפל

מגן, maple soul searcher - זה איזה קשת וסקורפיו שמכרתי בתחילת האירוע ב 13 מיל'

SimsY

New member
למי היה כל כך הרבה כסף ?!

שהצלחת למכור לו בכל כך הרבה - בויקטוריה ?

יש אנשים שקונים בנדנה כחולה ב700 מיל'!!

זה היה בתוך הFM כך שלא בהכרח זה היה מישהו מויקטוריה. זה היה בחנות בלי אפשרות מיקוח והחנות היתה במיקום ממש טוב כך שמי שקנה את זה בכלל רצה את המקום.

SimsY

New member
א. מאיפה יש להם כל כך הרבה

כסף ? וב. אם מישהו קונה כל מה שיש בחנות החנות נסגרת ? כי הייתי כבר בחנות אחת שכל החפצים בה היו באפור ובכל זאת היא עדיין עמדה.

SimsY

New member
ואם ליוזר שמפעיל אותה

יש פטריה ? אז היא גם תשאר פתוחה ?

למעלה