מסדר מקצועי

מסדר מקצועי

בוודאי שמתם לב שבמסדר ציוד לא השתתפו אנשי המקצוע בפורום. ומי שייסקור את התשובות יקבל רושם שאין בפורום הזה מקצוענים, לא שאני מזלזל חלילה בכל אניני הטעם בפורום, אלא אני מדבר המקצוע לא כמומחיות אלא כפרנסה. הרי אם למשל רם איבגי היה צריך לרשום את רשימת הציוד שלו זה היה יותר דומה להצהרת הון. אם אילן מאילנ'ס היה צריך לרשום, זה היה דו"ח ספירת מלאי. אם יבואן מכונות היה רושם, זה היה נראה כמו פרסומת. לכן השאלה לליאור, האם באופן חריג וחד פעמי אנשי המקצוע יוכלו להציג כאן עצמם, מרכולותם או כל הקשר זה או אחר לקפה ללא חשש לתקיפת פרסום אלא רק כדי להראות שיש הרבה מאנשי המקצוע בפורום.

scoti5

New member
נראה לי חיובי...

ככה גם כל חברי וגולשי הפורום יוכלו לדעת מי הנפשות הפועלות מהצד המקצועי, אשר בהחלט מוזמן להשתתף בדיונים כל עוד אין פגיעה בתקנון של "תפוז" בכלל ושל הפורום בפרט. ככה שאם איש המקצועי מכריז על השתייכות כזאת או אחרת ואז על רשימת הציוד שלו, זה נראה לי לגיטימי. לך על זה, גרוסמן. ליאור

OK

בבית: אני 18 שנים בענף וכבר ~3 שנים שיש לי בבית מכונת פודים COFFEE BAR של SGL, וזאת לאחר הרבה מאוד סוגים של מכונות ששיווקתי בעבר, היו פשוטות של 300 ש"ח שהייתי נותן במתנה ללקוחות, היו אוטומטיות של SAECO, היו משרדיות של RHEA שמוציאות גם שוקולטה, פרנץ' ונילה וסחלב ואפילו הבאתי גם אחת בגודל מקרר שטוחנת פולי קפה מוציאה את כל המוצרים הנ"ל ועוד עם כוס ובוחשן. אבל מלבד האחרונה כולן החזיקו אצל אישתי גג חודשיים. הקריטריונים למכונה טובה אצל אישתי זה א) לא מלכלכת, ב) לא מרעישה, ג) מתאימה לפינה על השיש במטבח, ד) עושה קפה טוב. (לפי סדר הכתיבה) אגב יש לי גם מכונת אייס קפה בבית שזו חגיגה בפני עצמה בקיץ. במשרד: יש כל מיני מכונות קפה,(אין טעם לפרט), אומנם אתם מכירים אותי כמשווק של פילטרי BRITA מיקצועיים למכונות קפה אבל החברה שאני עובד בה מוכרת גם מכונות קפה אוטומטיות וחלפים לשוק הVENDING.

למעלה