מסדר זיהוי

coral chan

New member
../images/Emo210.gif וואו! יצא לך מדהים *O*

לא נתקלתי בך בכנס, אבל עכשיו ראיתי את התמונה וישר זיהיתי!! גם הצורה שבה הצטלמת... כל כך מתאים!

Sezuke

New member
אין לי ממש תמונה

כי לא הייתי מחופש. התמונה היחידה שיש לי זו אחת מטרידה ביותר ששירן צילם ואני לא מתכוון לשים אותה פה (או בכל מקום אחר) מרצון o-o לא באתם לבקר אותי מספיק במתחם קונסולות >_> שהייתי תקוע בו כל היום בערך =)

Ayelet chan

New member
היי. D:

אני איילת והייתי The Hope מהקלו קארדס. 3: והקאסט פשוט נפל לניהולי למרות שהוא של חברה אחרת. XD (זו שהייתה song)

CoralP

New member
טוב אזD:../images/Emo203.gif

קודם כל, זה רעיון נהדר! אני הסתבכתי עם העניין הזה גם אבל ממש התפדחתי לשאול XD; ושנית, אני קורל, ולא עשיתי קוספליי X3 (אבל עשיתי בוק ממש מגניב לגיא
) ו.. תמונהתמונה... לא הצטלמתי בכנס, אז יש את זאת http://photos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc1/hs145.snc1/5372_1201091551311_1349242232_575042_6533430_n.jpg (הימנית XD) או פשוט את זו שצירפתי ^^;

CoralP

New member
(השמאלית*)../images/Emo203.gif

יופי קורל...XD טוב בכל מקרה, היא ממחישה כמה אני פיצית. XD

Y u k k i

New member
../images/Emo29.gif אני הייתי הדרקון הכסוף

מאנימה שטרם התחילה לצאת.. p: במילים אחרות, עשיתי תחפושת של original character שלי ^___^

CoralP

New member
היית ממש יפה!:)../images/Emo203.gif

איך עשית את ה.. קרניים(?) מהפיאה?

Blackice

New member
אפשר להזמין מראש את האנימה?

כי היא עושה רושם נחמדה
*מצטרף לשאלה של הקרניים*

Y u k k i

New member
הממ הממ.. אני אעדכן את כולכם כשהאנימה

תתחיל לצאת. אבל יש סיכוי שלפני כן ייצא איזה ארטבוק! אם כי בהתחשב בזה שאותו original character הוא הדמות שאני משחקת בDnD כרגע, ה"אנימה" דיי רצה על השולחן אצלי כל יום רביעי P= לגבי הקרניים.. חשבתי הרבה ובסוף הינדסתי את התכנית הבאה: לקחתי את הכבל המתכתי שעבדתי איתו (גם השלד של הכנפיים ממנו), הידקתי אותו לקשת בסיסית לראש (מתכתית כזאת מחנויות יצירה) אבל את הכבל הובלתי קדימה באיזור הרכות, לצורת קרן, אחורה לצורת קרן, חזרה לקשת ולהדק שוב.. ואז "שלד" של קרניים יצא מהרכות של מי שלובש את זה, ועל ה"שלד" הלבשתי.. צינור מזגן שמצאתי באחד מחנויות הבניה (שחרשתי עליהן לפני הקוספליי) מה שנשאר לי זה לחזק את הקרן מבפנים עם הרבה הרבה דבק מסריח, ללפף את הקצוות עם חוט לצורת "קצה מחודד" (ולהלביש על זה תכשיטים, כי בכל זאת, דרקון) ולרסס את כל השטות הזאת בספריי כסוף :)

akane

New member
אחלה עבודה~

זה נראה נהדר :] וגם הכנפיים היו מרשימות עד מאוד

HetareFlora

New member
אני הייתי הזאת עם החתיכות בד ירוק ;A;

זתומרת מוגי מK-ON בתלבושת של פרק 12 זה היה הקוספליי הראשון שלי [כמו שחפרתי פה] ו... אני לא הכי מרוצה ממנו כי יש מלא פאקים שבאשמתי אבל אני שמחה שעשיתי את זה. אני צריכה לקבוע עם הקאסט פטוושוטס שיהיה יותר נורמלי .0. .... וקוראים לי הילה ד"א >w<

WayToDawn

New member
WELL

שלום, שני. אני הייתי אללויה. אין לי אף תמונה טובה [או גישה לפייסבוק -.-"] אז תסתפקו בזה.

נמנמ

אז אני יעל, ובכנס- ארוקה פרוג. לא צילמתי תמונות אז זה תמונה שלקחתי מאיפשהו~ (לא זוכרת אפילו מאיפה ^^;)

למעלה