מנתקת חבלים

loving nila

New member
מנתקת חבלים

בהתרגשות גדולה מאוד בעוד שבוע בדיוק אני יוצאת במסע להגשמת חלום גדול. עוזבת עבודה, חברים, מטופלים ונוסעת לזמן בלתי מוגבל בלי תוכנית מוגדרת מראש. ידועה רק ההתחלה שהיא הפלגת דליברי מקייפטאון לפורט לודרדייל על קטמרן 47 ענקית, 4 אנשי צוות, חצייה של האטולנטי בדרך הכי ארוכה. החלום הוא להמשיך גם להפליג בפסיפיק אבל הכל פתוח ובלתי ידוע, לאן שתוביל הרוח והראש - חופש! להצטרף לספינות שזקוקות לצוות, אולי לעבוד בדרך, לראות ולחוש עולם ובעיקר ים, הרבה ים. מקווה להכנס לכאן לבדוק מה שלומכם ולספר חוויות ממקומות בדרך. הכל כבר מוכן אבל אם יש לכם טיפים לגבי דברים חשובים לקחת למסע כזה בהתחשב בכך שרצוי כמה שפחות - אשמח לקרוא. להתראות - נילה

soso_sami

New member
אז מה אני אגיד???? שאמרתי לך?!

שיהיה המון בהצלחה ובכיף (אני יודע שיהיה) ותשתמשי באותם הטיפים שכבר קיבלת...

אילת 1

New member
בהצלחה ../images/Emo140.gif

שתהיה הפלגה מוצלחת ומהנה (למרות הקשיים שבדרך), שההמשך (פסיפיק...) יתממש, ולחיי ההרפתקאות החדשות בחייך!
אילת.

דאויד

New member
שיהיה בכיף

טיפ: לא צריך לטפס על כל תורן שרואים... ואם כבר מטפסים - לבדוק שהסירה תוחזקה כהלכה. בכלל - כדאי לברר מהי רמת התחזוקה של סירה לא מוכרת לפני שמפליגים עליה... טיפ בקשר למה לקחת? - אמצעי הגנה נגד יובש שפתיים, עור ושפשפות. שיהיה בכיף דוד

מה שהכי חשוב לקחת

וזה גם לא שוקל כלום ולא תופס מקום במטען (רק קצת מקום בלב) זה את האהבה שכל כך הרבה אנשים חשים כלפייך, את הפרגון לך ולחלום שאת מגשימה והכי הכי חשוב את הביטחון שלך בעצמך שלא משנה מה יקרה את תדעי למצות את המיטב מכל מצב. אוהב אותך מאוד, מוקיר אותך עד אין קץ ומעריך את אומץ לבך ונחישותך להגשים את חלום חייך
שלומלום

zina71955

New member
Hi Loving Climbing Nila

Firstly do not cast off all the lines. Leave one thread behind. The day before yesterday when i was "aloft" for 2 hours working on the staborn halyard of the main sail i was thinking of "climbing nila" based on Alex story. Be well happy and healthy

easy swissa

New member
בהצלחה מאורית ואיזי

אוהבים ומעריכים מאד עוברים למצב המתנה עד שיגיע היום ותפליגי איתנו. טיפ - לברור היטב היטב את האנשים שאת הולכת להפליג איתם בהמשך הדרך. איזי ואורית

amng

New member
אכן כן ..חלום משהו../images/Emo45.gif נושא לקנאה

Now Voyage .... שלא תשכחי(כמובן שלא) לתעד את הכל ואם עוד ישאר לך זמן שילחי לנו טיפ'לה מחוויות הדרך .

araviv

New member
לך החולמת ומגשימה נאחל הצלחה.

1.הצוות. 2.הסירה. 3.התחזית. 4.הסובלנות. 5.האתגר. 6.הידע. 7.הנסיון. 8.המפגשים. 9.המוסיקה. 10.השפות. 11.הטבע. 12.היופי. אלו רק מעט מהנושאים עימם תתמודדי בהצלחה. עמוסי

בהצלחה בדרכך החדשה ../images/Emo140.gif

טיפ- בהפלגה,שימרי על ראש פתוח וכך תמנעי טעויות שהופכות לצרות.

Efraim

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo45.gif../images/Emo50.gif

בשעה טובה ומוצלחת....
זה בהחלט מסע ארוך (כ 7000 מיל ימי) אז ספרים זה טוב לקחת (באנגלית על מנת שתוכלי להחליף עם שאר אנשי הצוות ובמרינות בעצירות) חוץ מזה לכתוב המון על מה שקורה (בשביל הסיפורים) ולצלם הכל (בשביל מפגשי הפורום
(אני לוקח אתי גם מכשיר הקלטה זעיר ומקליט רשמים בזמן ההפלגות היות ולא היה לי הרבה זמן לכתוב...) במידה ותמשיכי צפונה (לניו יורק) אז אשתדל לארח אותך כמו שאת ושלומלום אירחתם אותי במפגש הפורום שנערך בביתכם. (שלומלום אתה גם מוזמן לבקר ב
) אמנם תכניות השיוט של עליזה
לא ברורות כל כך וכניראה לא תראי אותה בקריביים בחורף הבא אבל מי יודע.... בכל מקרה שימרי על
!

תודה על ההזמנה ../images/Emo140.gif

יהיה נחמד לבקר אותכם בארה"ב, אני בספק אם זה יסתדר אך אולי. בכל מקרה תודה על ההזמנה ואני מקווה שאם אבוא אז הארוח שלך אותי יהיה יותר טוב מאשר מה שאתה קיבלת אצלנו במפגש הפורום
שלומלום

החרות להפוך את החלומות שלנו למציאות

נתונה לרבים, אך ממומשת על ידי מעטים. מכבדת את היוזמה שלך, ומאחלת לך הרפתקאות מאלפות ומפגשים מרתקים עם הים, מקומות ואנשים, ועוד יותר עם עצמך. בהצלחה ובהרבה הנאה !

למעלה