מנשרים קלו

אבל זה נטול ניקוד

אתה רוצה שיקראו הוֹי? הנה, שלי. 1. שמות פרק יט פסוק ד אַתֶּם רְאִיתֶם אֲשֶׁר עָשִׂיתִי לְמִצְרָיִם וָאֶשָּׂא אֶתְכֶם עַל-כַּנְפֵי נְשָׁרִים וָאָבִא אֶתְכֶם אֵלָי: 2. דברים פרק לב פסוק יא כְּנֶשֶׁר יָעִיר קִנּוֹ עַל-גּוֹזָלָיו יְרַחֵף יִפְרֹשׂ כְּנָפָיו יִקָּחֵהוּ יִשָּׂאֵהוּ עַל-אֶבְרָתוֹ: 3. שמואל ב פרק א פסוק כג שָׁאוּל וִיהוֹנָתָן הַנֶּאֱהָבִים וְהַנְּעִימִם בְּחַיֵּיהֶם וּבְמוֹתָם לֹא נִפְרָדוּ מִנְּשָׁרִים קַלּוּ מֵאֲרָיוֹת גָּבֵרוּ: 4. ישעיה פרק מ פסוק לא וְקוֹיֵ ה' יַחֲלִיפוּ כֹחַ יַעֲלוּ אֵבֶר כַּנְּשָׁרִים יָרוּצוּ וְלֹא יִיגָעוּ יֵלְכוּ וְלֹא יִיעָפוּ: ס 5. ירמיה פרק ד פסוק יג הִנֵּה כַּעֲנָנִים יַעֲלֶה וְכַסּוּפָה מַרְכְּבוֹתָיו קַלּוּ מִנְּשָׁרִים סוּסָיו אוֹי לָנוּ כִּי שֻׁדָּדְנוּ: 6. ירמיה פרק מח פסוק מ כִּי-כֹה אָמַר ה' הִנֵּה כַנֶּשֶׁר יִדְאֶה וּפָרַשׂ כְּנָפָיו אֶל-מוֹאָב: 7. עובדיה פרק א פסוק ד אִם-תַּגְבִּיהַּ כַּנֶּשֶׁר וְאִם-בֵּין כּוֹכָבִים שִׂים קִנֶּךָ מִשָּׁם אוֹרִידְךָ נְאֻם-ה':

אלי ו.

New member
לומר את האמת, לא חשבתי על זה

בתור ילד סבתא שלי היתה אומרת לי את המשפט הזה כמעט כל בוקר. הֲוֵי עַז כְּנָמֵר וְקַל כְּנֶשֶׁר רָץ כִּצְבִי וְגִבּוֹר כַּאֲרִי לַעֲשׂוֹת רצוֹן אָבִיךָ שֶׁבְּשָׁמַיִם

הזכרת לי בדיחה (גסה) באנגלית

A whake recognizes the whaler ship that killed his father. He asks his girlfriend to help him sink it. His plan is that both of them will dive under the ship and blow hard. They do, and the ship capsizes. Alas, some sailors swim away. "Let's eat them!" he says to his mate. "No" she replies. I agreed to do the blow job, but I won't swallow the see men.

תשאלי את גלי

היא תגיד לך ש נתיב לנשר בשמיים, שביל לפרא בין הרים, - מול אויב דרכנו יעל, בין ניקרות ובין צורים. ולאה גולדברג תאמר לך ש אך מי עיני נשר לו ויראנו, ומי לב חכם לו ויכירנו. מי לא יטעה, מי לא ישגה, מי יפתח לו הדלת?

../images/Emo52.gif על השאלה אבל..

מה בעניין מילון? אה, ו..
שאני חיה.

shellyland

New member
תבקשי מצפו"ש

שתספר לך איפה אני מחזיקה את המילונים שלי.

טופז2

New member
עוף גוזל חתוך את השמים

עוף גוזל חתוך את השמיים טוס לאן שבא לך רק אל תשכח יש נשר בשמיים גור לך.

טופז2

New member
עוד אחד, מתוך "הרועים"

מי הוא קל כרוח עז כמו שמשון? מי בצבי שלוח על הרי חברון? מי הוא חד העין נשר במרומים? מי גיבור ביין במחולות כרמים?

למעלה