מנשרים קלו

בניא

New member
ואילו פינו מלא שירה כים

ולשוננו רינה כהמון גליו ושפתותינו שבח כמרחבי רקיע ועינינו מאירות כשמש וכירח וידינו פרושות כנשרי שמים ורגלינו קלות כאילות אין אנו מספיקין להודות לך ה' א-להינו ולברך את שמך מלכנו על אחת מאלף אלפי אלפים ורוב רִבֵּי רבבות פעמים הטובות...

mucool2

New member
הנשרים פשטו עם שחר

(מי זה שחר?) היה פעם שיר כזה, גם סרט, לא?

אטיוד5

Active member
יש אחד שמטפל בבעיות כאלו

אורי גרוס. בטח יש לו כמה אמרות כנף. אני זוכר אחת - אין מנוס, אורי גרוס. מצטער שזה בלי נשר, אבל זה קשור. אולי תנסי גם בבני ברק אצל מוכרי הפאות.

יש לי סיפור

מזעזע: במגאזין 'מסע אחר' האחרון, יש כתבה על "קבורת השמים" בטיבט: מניחים את הגופה בשדה הפתוח, מבתרים אותה- חתיכות חתיכות, ואז עשרות נשרים מגיעים לחגוג בסעודה דשנה, שבסופה הקברן מפצפץ את העצמות (כל השאר כבר נאכל), מוסיף קצת קמח ומגיש לנשרים את המנה האחרונה. כך, תוך פחות משעה היתה גופה ואיננה עוד... ויש גם תמונות. (במגאזין, לא ברשת)

אלי ו.

New member
איזה נשרים טפשים

מה הם מחכים באוגנדה כשהארוחה בכלל בטיבט? (טוב הבנתי, זה תצלום "אילוסטרציה", תודה שלא הבאת צילומים של נשרים אוכלים גוויות אדם) אגב, למרות שהרעיון הזה עומד בניגוד לערכים שגדלתי עליהם אני יכול להעריך את היופי שבו, יש בו קבלה מפורשת של האדם כחלק מהטבע ושרשרת המזון.

אוֹחַ

New member
אתה מתכוון שיותר מרשים שאוכלים אותך

נשרים מאשר תולעים? זו אותה שרשרת מזון, אתה יודע. מה לי נשר בשמיים, מה לי נחש עלי צור.

אלי ו.

New member
כן, אבל הם עושים את זה מהמקפצה

בשורה התחתונה הסוף באמת אותו הדבר. ההבדל הוא שאצלם הקבלה הזו מאוד מפורשת בעוד שאצלנו היא אגבית.

תודה שהזכרת לי

כמעט שכחתי לקנות עוד כדורי לריאם נגד מלריה...
מספרים שעבור חלק מהאוכלוסיה, כדורי הלריאם גורמים להזיות. מישהו חווה על בשרו
? או ברוחו
?

למעלה