מנפלאות הבלונד ../images/Emo70.gif
הבוס נכנס בבוקר למשרד עם עיתון בידו ואומר לפקידת הקבלה ה
ינית: "ראית שוב העלו את מחירי הדלק" ה
ינית : "מה אכפת לי אני תמיד ממלאת ב- 20 שקל"
בלונדינית אחת נכנסה לחנות והבחינה במכשיר נוצץ. "מה זה?", שאלה את המוכר. "זה תרמוס", הסביר המוכר, "מכשיר ששומר שדברים קרים יישארו קרים, ודברים חמים יישארו חמים". הבלונדינית התלהבה, קנתה את המכשיר והביאה אותו לעבודה. "מה זה?", שאל הבוס שלה. "זה תרמוס", ענתה הבלונדינית, הוא שומר שדברים קרים יישארו קרים ודברים חמים יישארו חמים". "ומה יש לך בתוכו?", התלהב הבוס? "חיבקה הבלונדינית את התרמוס וענתה: "שתי כוסות
וארטיק".
שיחה בין מנהל לבלונדינית שלו. המנהל: "אם אתן לך 100 דולר, האם תורידי את החזייה?" הבלונדינית: "כן". המנהל: "ואם אתן לך 200 דולר, האם תורידי את התחתונים?" הבלונדינית: "כן". המנהל: "וכמה יעלה לי לשכב איתך?" הבלונדינית: "כמו כולם - 50 ש"ח".
איש אחד רואה בלונדינית עולה עם האוטו שלה על הר ברוורס. שואל אותה האיש: "למה את עולה על ההר ברוורס?" עונה לו הבלונדינית: "שמעתי שלמעלה אין מקום להסתובב" אחרי שעה רואה האיש את הבלונדינית יורדת מההר ברוורס והוא שואל אותה: "למה את יורדת מההר ברוורס?" עונה לו הבלונדינית: "בסוף היה מקום להסתובב."
בלונדינית מגיעה הביתה עם פאזל של שמונה חתיכות. כאשר השותפה שלה לדירה פונה אליה היא עונה: "שקט אני צריכה להתרכז", ומסתגרת בחדרה. לאחר שמונה שעות היא יוצאת קורנת אושר, מראה לשותפה את הפאזל שהרכיבה ואומרת בגאווה: "כתוב על האריזה שנתיים עד ארבע