מנסה שוב...

רק לב

New member
מנסה שוב...

כתבתי כבר את ההודעה הזו אבל זה כנראה לא נשלח אז אני כותבת שוב.. הסטופר שלי מצפצף כל שעה עגולה מן פיפפפפפפ כזה קצת ארוך... לא יודעת איך מפסיקים את זה ואני לא מוצאת ממי להשאיל סטופר... מה לעשות? שמעתי שבחונים יכולים לקחת סטופרים על זה... להוציא עכשיו 50 ש"ח על חדש???

rasmus girl1

New member
50 ש"ח????

אפשר לקנות בחנויות כלי כתיבה (גם קרביץ נדמה לי) ב15 שקל. בכל מקרה לא סביר שהבוחנים יקחו לך אותו, אבל זה בעיקר לא מתחשב בנבחנים האחרים. בהצלחה בבחינה!!!

רק לב

New member
אוףףףףף, אני בדילמה רצינית...

לא יודעת מה לעשות עכשיו עם הסטופר, אני סתומה ממש שנזכרתי בזה רק עכשיו...

אפשר לבטל את הפונקציה הזאת

ב99 אחוז מהשעונים. תנסי לשחק עם הכפתור הימני העליון, אם אין כפתור כזה תנסי את הכפתור שאיתו מכוונים את הזמן (זה שצריך ללחוץ עליו כמה שניות)

רק לב

New member
אולי אתם תוכלו לעזור לי???

מישהו מכיר את הסטופרים של קרביץ??? השקופים האלה בצבע תכלת-כתום?? בהתחלה היה לי שם ציור של פעמון שזה עשה לי שעון מעורר, עד שהצלחתי להפסיק את זה, זה מצפצף כל שעה... מישהו יודע אולי איך מפסיקים את זה???

Hagai007

New member
אני אני אני!!!

תעבור עם הכפתור לפונקציה שהיא לא סטופר (השעון) ואז תלחץ שמה על אחד הכפתורים העליונים (לא זוכר איזה תנסה פעם בימני ופעם בשמאלי) את תעזוב תלחץ על העליון השני (אם הראשון היה הימני אז פה תלחץ על השמאלי ולהיפך) ותעזוב ביחד ואז תראה שהפעמון בצד נעלם לך וזה אומר שאין ביפים למיניהם בייייייייייייפ Hag-(o) <3-E

alice miau

New member
קשה לי להאמין שיחרימו לך.

אם את יושבת באולם, בכלל בטח לא ישימו לזה לב, ולא ידעו מאיפה זה הגיע.

olgazi

New member
הנה כנס לפה

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=182&msgid=89495587&archive=1 הסבר מפורט לאיך להשקיט את הסטופר. מאוד פשוט ולכל הנבחנים איתך יהיה הרבה יותר נעים.

רק לב

New member
אי אפשר להשתיק את זה

איכשהו בעזרת הכפתורים? לא ידוע לכם איך? לא בא לי להתחיל לפרק אותו, אני לא מבינה בזה ובסוף אני אשאר בלי סטופר בכלל....

זה באמת לא מסובך

יש לרוב השעונים/סטופרים 4 מצבים: שעון מעורר + צפצוף כל שעה שעון מעורר צפצוף כל שעה שום דבר אמרת שהצלחת לבטל את השעון המעורר בהתחלה, את צריכה לעשות בדיוק אותו הדבר רק שהפעם לעשות את זה עד שתגיעי לזה שלא יהיה לא שעון מעורר ולא צפצוף. אם אני לא טועה יש לך עכשיו סימון של הצפצוף על התצוגה, תשחקי איתו עד שהוא יעלם.

רק לב

New member
האמת היא שכתוב לי למעלה

mo מעל המספרים, אין לי מושג מה זה אומר...

תקחי קצת צמר גפן ותדביקי

על החור של הצליל. זה יעמעם מעט את הצליל וכמו שמישהו אמר כאן, כשמחליפים פרקים הכיתה באמת נשמעת כמו אק"ג. אל תתחרפני מזה.

למעלה