מנסה לפתוח דיון

shanyz

New member
מנסה לפתוח דיון../images/Emo9.gif

כמו בכל סדרה, תמיד יש כל מיני מסרים שמנסים להעביר לצופים.. פה בתוכנית, התעסקו בהמון המון המון נושאים שנוגעים לבני נוער אם זה סמים.. מין.. לימודים...העתקות ורמאויות חברים בגידות אנשים מבוגרים מוות משפחות קרועות ומסובכות. השאלה שלי- האם מישהו התחבר לאחד מהסיפורים האלו? האם הזדהתם עם אחת הדמויות? והאם זה השפיע עליכם? "פתח" לכם את העיניים? גרם לכם להסתכל על זה בצורה שונה.. אולי כשראיתם מצב דומה לשלכם בתוך הסדרה, קורה למישהו אחר, זה גרם לכם הלסתכל על זה בצורה שונה? יצא לי קצת פילוסופי ומוזר מקווה שהבנתם אותי

ממממ...../images/Emo105.gif

לא ממש יצא לי לחוות את הדברים האלה אבל בהחלט הצלחתי להתחבר לבלבול הזה ולרגשות שלהם,ולהזדהות. אבל אני בטוחה שלהרבה אנשים ממש קרו הדברים האלה או דברים דומים כי זה לא נושאים שבשמיים זה דברים אמיתים שקורים כל הזמן...

LillipooT

New member
חמודה ../images/Emo9.gif ../images/Emo60.gif

וואו הרבה בעיות היו לקריקים.. אני בעיקר הזדהתי עם הבעיות המישפחתיות.. - עם המישפחה הדפוקה של פייסי ועם המוות של אבא של דוסון.. באותה תקופה התחלתי לראות בעצמי דברים שההורים שלי.. שהמשפחה שלי הטביעו בי.. זה לא יאומן כמה השפעה יש לילדות.. וליחס של המשפחה.. וזה יכול להיות כל כך מסוכן לעיתים. כמו פייסי למשל.. לקח לו המון זמן להיתנער מדמות ה"אפס" שכל המישפחה שלו עשתה ממנו.. ולהרגיש טוב עם עצמו.. ויש אנשים שלא מצליחים לתקן את הטעויות של ההורים שלהם.. והם סוחבים איתם דברים מהעבר כל החיים.. איפה אני אהיה, אנחנו נראה עוד כמה שנים טובות
ומוות.. מוות זה משהו שלצערי אני מיתחברת אליו, מהרבה סיבות. ולראות את דוסון מיתמודד עם המוות של אבא שלו, ואת גייל מאבדת בעל.. התחברתי לזה ולמדתי מזה.. ומה עוד? אולי בקטע של להתאהב בידיד הכי טוב והסיבוכים שזה גורם

למעלה