מנסה לעשות איזון

yמית

New member
אהה, התכוונת

Klafte אהה, לא הבנתי, כי שמת סימם ( ') אחרי האות טי"ת. אבל לא לזה הכוונה. הכוונה היא לאישה קשה. זה לפחות מה שהחברים שלי ( אלו שלא באים מתרבות של פלפל צ'ומה ) אמרו לי. זה לא קשור לגישה קלילה או לא? עובדה שידעתי שהסדרה היא רדודה ובאתי בלי ציפיות כלל וכלל, ולעומת זאת גיליתי רמה יותר נמוכה משחשבתי על הסדרה. ניסיתי לראות את הסדרה בלי שהמוח שלי ישרף, באמת שניסיתי - אבל אי אפשר. אני לא מבין איך אפשר, יותר נכון? שניה.........אתה מתכוון להמשיך לצפות ב"מאסטרו"?

כן , ושוב , זה לא קשור למח

זו הנקודה בדיוק , אני מסוגל להינות גם מסידרה רדודה. כשאני רואה את האוסבורנס אני לא צוחק מהבדיחות , אני צוחק עליהם. כך אני גם צוחק על צביקה. נראה לי שספיר תסכים איתי , שאנחנו צוחקים עליהם ולא מדברים אחרים. זו כמו סדרת טבע בגיאוגראפיק , אאחחחח : האומן האקסצנטרי בסביבתו הטבעית. בקשר להגדרה של החברים שלך , למה כתבת באנגלית ? בכל מקרה , הם טועים בהגדרה . ההגדרה שלי יותר קולעת לפירוש.

yמית

New member
../images/Emo151.gif

טוב, עזוב, לא נסכים בנושא הזה. למה כתבתי באנגלית? כי המילה שציינת מקורה באידיש, ואם הייתי כותב את המילה כמו שהיא צריכה להכתב ( קלאפטע ) לא היית מבין למה אני משתמש באות עי"ן, לכן כתבתי באותיות לטיניות. חוץ מזה, ניסיתי להבהיר שלא הבנתי מה שכתבת בגלל שהשתמשת באותיות עבריות - אז זה בא רק בשביל ההדגשה. אם אתה אומר שאתה יודע - אני סומך עלייך ( איך אני?! ) למרות שאחד מהם למד גרמנית ויידיש.... אני פרשתי למיטתי, לילה טוב, חלומות פז, עמית.

צודק , קלאפטע

תראה אני בטוח שיש עוד מלא דברים ששונים בינינו , גם הטעם שלנו בבנות. אם אני זוכר נכון אתה אהבת איך שעדי נראת. שאלתי על אנשלית כי ידוע לי שזה באידיש וגרמנית . אולי חבריך צודקים שזה הפירוש במילון הגרמני או ביידיש אבל בעברית ( בסלנג ) הפירוש הוא כמו שאני כתבתי. חלומות סונול אח של עמית

חחחחחחחחח נכון..

זה בדיוק הקטע.. שזה מצחיק.. ברור שזה עצוב שזה מה שמשדרים.. אבל זה עדיין מצחיק.. ואני דווקא נהנת לראות את זה.. בגלל שזה מצחיק.. :) (טוב חפרנית... חח)

לשון של נקבה , זה נשמע טוב

השימוש בכלבים בעברית ( וגם באנגלית ) תמוה . אולי כי זו לא חיה אצילה שמתרפשת ( לא מלשון פראש ) בגופות ובצואה. כלבים הם אהובים עלי במיוחד ואישית אני לעולם לא מתכוון לכלבה כשאני אומר ( או חושב בלב , כי אני פחדן ) קלאפטע. כתבתי את ההגדרה , כפי שהיא מובנת לי אישית , למעלה באחת התגובות.

למעלה