מנסה לעשות איזון

yמית

New member
מנסה לעשות איזון

אחרי שדיברתי בגנות 'יס' ומניתי את הסיבות להתנתק ממנה, או בכלל לא להתחבר... הגיע תור 'הוט'. יש לי סיבה אחת מדוע אסור ( בשום פנים ואופן ) להתחבר ל'הוט'. במוצ"שק אחרי שחזרתי מהבית כנסת ואחרי שהתארגנתי ישבתי ליד הטלוויזיה והעברתי לערוץ 2. התוכנית ששודרה הייתה: "המאסטרו". הייתי בהלם, בשוק ממש. לא האמנתי שאדם יכול להיות כ"כ מגעיל, טיפש, דגנרט ואגוצנטרי...... כנראה שטעיתי. ראיתם את התוכנית? מה אתם חושבים עליה?

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אני חושבת שזה מצחיק!!!!!!!!!!! והחברה שלי פשוט מטומטמת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

yמית

New member
ספיר

בהתחלה כשסיפרו לי על זה - גם אני חשבתי שזה מצחיק. אבל אחרי שראיתי את הפרק היום.... מצחיק אני בטח לא יכול לקרוע לזה. ראית איך הם מסנג'רים את העוזרת? ואיך פיק מתנהג לילדה ההיא ( נו, החברה שלו )? ואיך הוא לא עזר לצבעית? ואיך הוא מתלהב מעצמו ( 'התמונות שלי' )? התחלתי לדאוג מסוגי האנשים שיש בעולם.... צריך לתת לו איזה טיפול, מה אתם אומרים? איזה סוג טיפול צריך לתת לו?

זה ברור הרי..

שגם בזה יש הרבה מן הבימוי.. אני משערת... חח כאילו מה, עד כדי כך כדי לא לראות שהיא מנצלת אותו?! חח בטח באה מבית שאין מה לאכול.. איך שהיא התנהגה בסופר.. איכס! חח מילא אתה פדופיל, מישהי שתיהיה קצת יותר על רמה. שוב, לא שהוא משהו.. גם לו אין הרבה בקוספא.. כך נראה.. אבל ברור.. זה דיי מגעיל.. ושוב- זה גם מצחיק.. חחח עד כמה הטיפשות..

אני אוהב כשאת כותבת

בכמה משפטים את מתמצתת הכל פשוט ולעניין. טוב מה אני מתחנף עכשיו , לא יודע מה קרה לי , אולי אני חולה ? מסכים עם עמית , מסכים עם ספיר , לא יודע מה קרה לי
אולי נגמלתי מלהתווכח ? ( לא נראה לי ).

לקחת לי את הנושא לשרשור

מאוד נהנתי מהמאסטרו. לא כל תכנית צריכה להיות אתגר אינטיליגנטי . המאסטרו היא תכנית מטופשת וקלילה , מגאלומנית ומראה לנו חיים שמאוד רחוקים מהאדם הממוצע. רציתי לפתוח שירשור " משפחת אוסבורן הישראלית " הרי ברור שזה חיקוי של האוסבורנס. גם האוסבורנס היא תכנית מגלומנית וקלילה ומאוד דומה בתוכן , אתה מסכים איתי ? הוא חי עם בת 18 שנראת כמו דוגמנית ( היא לא הטעם שלי , אבל נראה לי שהכלאפט'ה הזו נראת טוה לרוב הדעות ) זה מצחיק ופאטטי באותה נשימה כשהבנות שלו יותר גדולות ממנה. לגבי הוט וייס , הנה קישור לבלוג שהגבתי בו היום. בקשת ממני פעם קישורים לבלוגים. יש שם עוד כמה מתדיינים מהפורום המתדיין הזה. אוהב אותך הרבה הרבה יא עמית , איקטיר איקטיר . ירון

כה..

אומנם רחוק מאיתנו, והוא חי כמו סלב בחו"ל.. ממש בסרט אבל הטיפשות.. לאן לאן נגיע.. זה פשוט מפחיד.. ושוב- החברה שלו. היא לומדת בבצפר של ידיד שלי. פאק.. עלק ננסי "מה, היא לא ראתה אותך עד עכשיו"? צביקה- "לא, היא הייתה בבצפר"... חח נקרעתייייייייייי אשכרה מגדל אותה.. מסקרן אותי אם הבנות שלו אומרות לו להעיף אותה.. כי אני בטוחה שהן קצת יותר חכמות..

כתבת שהוא מדגל אותה ? יענו עם התורן

שלו ?
( מגדל , מגדל , אני דיסלקט כשנוח לי ) וואלה ? לא שמתי לב לזה , עלק ביצפר אאחחחחח הוא בטח היה עוזר לה להכין שיעורי בית אם הוא לא היה נעל. אהבתי את אורית ( מנהלת משק הבית אאחחחח ) שבאה ואמרה לו בפנים שהיא לא מוכנה לצאת עוד פעם לקניות איתה. מסכן המעצב , איזה רשימה היא הכינה לו. בכל מקרה , הוא אומן , אומנים הם אקסצנטרים. הוא צריך לעשות מהבובת שעווה שלו נר . גם אם הייתי הכי מפורסם בארץ לא הייתי שם בובת שעווה ( מפחידה ) של עצמי בסלון. אאחחחח איזה קטע היה כשהחברה שלו ראתה פתאום את הבובה ונבהלה , באמצע המסיבה היא הביאה צרחה קטנה.

חח אתה שרוט

חח לא שמת לב?! זה הדברים שהכי צריך לשים לב אליהם!! ברור.. ואני בטוחה שאורית אמרה לו הרבה יותר מזה.. אבל לא צילמו.. כה... הוא חושב שזה יפה כל הקטע של הבובה.. וזה כזה מפחיד.. חח כה גם שירה נבהלה מזה... חחחחחחחחחחח איך הוא מת על עצמו.. זה מפחיד..

גם אביב גפן עשה את זה

זוכרת שהוא שם תמונה של עצמו על הקראוון וגיא כיוון אותו ? מגלומניה של אומנים , זה בסדר , לאומנים מותר הרבה דברים שלאנשים רגילים אסור. יש בעוקץ ( התכנית הזו שמשודרת הערוץ שלנו ) בכל פרק קטע שהו מישהו מפורסם מנסה לשנורר את החשבון במסעדה או שסתם לא לשלם . בודקים אם לאומנים יש זכויות יתר ומתברר שיש. שרוט , אני ? אצלי זו כבר חריטה עמוקה , לא שריטה. אבל זה בסדר , העולם צריך להתרגל אלי ולא להפך. העולם מעוות , אני זה שבסדר. סתם דוגמה שיושבת לי בראש כרגע ( ויש לי עוד המון כאלה ) כשאומרים על בנות פרחות כי הם אוהבות סקס , אז הרי שכל הבנים זונות כי להם יש הרבה פחות קריטריונים לזה ותוקעים את כל מה שזז רק בשביל ההתנסות (( כן , זה התירוץ שלי , סתם סתם ).

....

כה. .אבל אביב גפן זה שונה.. ומילא, יש לו במה להתגאות.. אהאהא "60 שניות על"... חחחחחחחחחחחחחח:)

הוא ממש ענק בבלאקפילד

לחומר שלו בעברית אני ממש לא מתחבר. את אוהבת אותו אהה , "60 שניות על " יספיקו לך ?

ממממממממממ

אני אוהבת אותו בגדול... הוא כשרוני.. (בלי קשר לדעות הפוליטיות שאני נגד, כן.) מממ זה היה קצת יותר מ60... אז אני חושבת שכן.. חח :)

יש לי בדיוק כזו תמונה

רק ששלי מדאהב , ההרים גם נראים זהים וכל הרקע. אני קצת נראה פחות טוב ממך , זה כל ההבדל. ( לא שם אותה , אני פה במשימה סודית ) יש לך מצלמה מצויינת , עם איזה סוג זה צולם ?

yמית

New member
שבוע טוב, ירון

באמת נהנת מ"המאסטרו"? הרגשתי שאני עובר התעללות בזמן הצפייה. אני לא יכול להגיד שאני רואה רק תוכניות סטייל דב אלבויים ( עובדה שראיתי "החיים ע"פ וואי" ) - אבל הרגשתי שזה כבר חצה את כל הגבולות. ( אופ.... כנראה שזה רק אני ) מה זה כלאפט'ה? באיזו שפה אתה מדבר, אחי? לא ידעתי שאתה מדבר בערבית, יא אבו אל ירון ומאכמאללה ( אם כבר ערבית - אז עד הסוף ). שבוע טוב, אני מהבלוק.

אתה לוקח דברים יותר מידי ברצינות

כלאפט'ה זה באשכנזית , הפירוש הוא כזה : בד"כ זו מילה שאומרים על אישה , שהיא נודניקית , מתלוננת ,מתנהגת כמו מלכה, חושבת רק על עצמה ועוד.... לפעמים אומרים פולניה , ומתכוונים לכלאפט'ה , כי זו תכונה שמיוחסת בעיקר לפולניות בסטיגמה הישראלית. חברי הלא אשכנזים ( אלה עם הפיאלאפל שומה ) מעידים שהאימא שלהם יותר פולניה מפולניות אמיתיות. כשהם מתכוונים למושג אחר בעצם , "אימא פולניה " שזה דבר אחר , הוא מתכוון לאימהות שדואגות יותר מידי ומתעניינות בכל שטות קטנה לגבי הילד שלהם , מגזימות בדאגתן . מהמאסטרו נהנתי כי באתי בגישה קלילה , ואתה לא. באותה גישה אני רואה את האוסבורנס וגם הם משעשעים אותי. אני מסוגל להינות משטותניקיות , תנסה את זה , תהיה קליל.

למעלה