מנסה להצטרף....
חלקכן מכירות אותי מפורומים אחרים (הנקה, הורים לתינוקות, הריון ולידה...) לטובת מי שלא- אני היידי, בת 28 מגדרה, אמא לאופק (בת שנתיים וחודש) ובהריון בחודש שישי. אופק עד כה הייתה איתי בבית, ובספטמבר תלך לגן לראשונה, ובמקביל תקבל גם אחות קטנה (היש תזמון גרוע יותר?). חוץ מזה שהיא גמולה מטיטולים כבר חודש, ורק בלילה עדיין עם טיטול (כי היא באה לישון במיטה שלנו- וזה כבר סיכון שאני לא מוכנה לקחת....
). אבל מדי פעם בורח לה גם בשנת הצהרים... (דחוף להחליף ספה!). אנחנו אוטוטו מעבירים אותה לחדר של "גדולים" כדי לפנות את חדר התינוקות (וכדי שהיא לא תחשוב שהתינוקת גונבת לה את החדר) ואני מקווה שזה יעבור בקלות- בינתיים היא די מחכה לזה. מה עוד? יש בעל/אבא נחמד בשם עמית וגם כלבה מקסימה..... באתי כי ענתש ממליצה עליכן הרבה ובכלל- כנראה שהגיע הזמן, כי אופק כבר לא תינוקת. ובתור שאלה ראשונה- יש טיפים לגביי "גמילה" משינה עם ההורים? לא אכפת לי שהיא באה אלינו לפנות בוקר, אבל בשעה 3-4 זה מציק (וגם ככה בהריון לא נוח לי לישון אפילו לבד....)
חלקכן מכירות אותי מפורומים אחרים (הנקה, הורים לתינוקות, הריון ולידה...) לטובת מי שלא- אני היידי, בת 28 מגדרה, אמא לאופק (בת שנתיים וחודש) ובהריון בחודש שישי. אופק עד כה הייתה איתי בבית, ובספטמבר תלך לגן לראשונה, ובמקביל תקבל גם אחות קטנה (היש תזמון גרוע יותר?). חוץ מזה שהיא גמולה מטיטולים כבר חודש, ורק בלילה עדיין עם טיטול (כי היא באה לישון במיטה שלנו- וזה כבר סיכון שאני לא מוכנה לקחת....