מנסה להצטרף....

מנסה להצטרף....

חלקכן מכירות אותי מפורומים אחרים (הנקה, הורים לתינוקות, הריון ולידה...) לטובת מי שלא- אני היידי, בת 28 מגדרה, אמא לאופק (בת שנתיים וחודש) ובהריון בחודש שישי. אופק עד כה הייתה איתי בבית, ובספטמבר תלך לגן לראשונה, ובמקביל תקבל גם אחות קטנה (היש תזמון גרוע יותר?). חוץ מזה שהיא גמולה מטיטולים כבר חודש, ורק בלילה עדיין עם טיטול (כי היא באה לישון במיטה שלנו- וזה כבר סיכון שאני לא מוכנה לקחת....
). אבל מדי פעם בורח לה גם בשנת הצהרים... (דחוף להחליף ספה!). אנחנו אוטוטו מעבירים אותה לחדר של "גדולים" כדי לפנות את חדר התינוקות (וכדי שהיא לא תחשוב שהתינוקת גונבת לה את החדר) ואני מקווה שזה יעבור בקלות- בינתיים היא די מחכה לזה. מה עוד? יש בעל/אבא נחמד בשם עמית וגם כלבה מקסימה..... באתי כי ענתש ממליצה עליכן הרבה ובכלל- כנראה שהגיע הזמן, כי אופק כבר לא תינוקת. ובתור שאלה ראשונה- יש טיפים לגביי "גמילה" משינה עם ההורים? לא אכפת לי שהיא באה אלינו לפנות בוקר, אבל בשעה 3-4 זה מציק (וגם ככה בהריון לא נוח לי לישון אפילו לבד....)

לאה_מ

New member
הנסיון הצליח - ברוכה המצטרפת ../images/Emo13.gif

שני רעיונות שעולים לי בראש - אחד - שימי לה ליד המיטה שלכם מזרון קטן, הסבירי לה שצפוף לך שהיא מגיעה אליכם באמצע הלילה, והציעי לה, שאם היא רוצה להיות לידכם, היא יכולה לישון על המזרון הקטן (אולי זה יחסוך לך גם את החששות לגבי גמילת הלילה
). שניים - להעזר גם באבא - כשהיא באה אליכם, אחד מכם ילך איתה חזרה לחדר שלה, וישכב איתה שם עד שהיא תרדם. ולגבי גמילת לילה (את סולחת לי שאני עונה למרות שלא שאלת, נכון?) - הסימן הטוב ביותר שאפשר להוריד חיתול בלילה הוא שהילד קם יבש בבוקר. אם היא עדיין לא קמה יבשה - עזבי אותה עם זה. זה יקרה מעצמו, זה לא משהו שהיא שולטת בו.

המזרון זה רעיון טוב!

לגביי ההצעה שאחד מאתנו יקום- ניסינו.... אבל שנינו כל כך חסרי שינה וסהרורים, שלפעמים אנחנו אפילו לא שומעים אותה באה.....
רק בבוקר מגלים אותה איתנו עם כל הפמליה שלה (פו הדב, חזרזיר וטיגר.... מזל שאיה גדול מדי....) לגביי הטיטול- אני באמת אתן עוד קצת זמן, זה לא דחוף. גמלתי אותה כי היא לא רצתה יותר טיטול, וגם כי התאים לי לגמול אותה לפני הלידה.... בטח גם בלילה זה יבוא ממנה.

tonti

New member
../images/Emo140.gifתגידי,

למה שהיא תחשוב שגונבים לה את החדר? אני דווקא חושבת שהייתי משאירה אותה. ממילא התינוקת תהיה איתכם בהתחלה, לא? ואולי אחרי שאופק תתרגל אליה, היא דווקא תשמח לשותפה לחדר? ובכלל אני חושבת שלאחים יותר כיף להיות יחד בחדר.

אין מצב שהן יהיו יחד...

חדר התינוקות ממש זעיר, ואין מקום לשתי מיטות, וחוץ מזה- בשביל מה קנינו בית ענק?- בשביל שלכל ילד יהיה חדר ופינה פרטית משלו. תזכרי שאופק בשלב הרכושני שאסור שאף אחד יגע לה במשהו (אחרת יש צרחות...) ויש לה גם שינה קלה מאוד- שאין לי ספק שתופרע מבכי של תינוק. ולסופו של עניין- התייעצתי עם פסיכולוגית לילדים שאישרה את קו החשיבה של "מעיפים אותי מהחדר שלי בשביל התינוקת החדשה". אז עדיף לסיים עם זה כמה שיותר מוקדם.

tonti

New member
קראתי ובכל זאת

לא הסכמתי. אני עדיין בעד ילדים באותו חדר. תאורטית. אצלכם זה לא אפשרי כי החדר קטנצ'יק. אבל בשביל מה יש בית ענק? תחליפו לחדר שיש בו מקום לשתיהן. אבל את בכלל לא רוצה, מה אני מקשקשת? מפסיקה מיד.

ענתש

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

אצלינו שמנו שער (כזה שנסגר בלחץ) על החדר של נגה. האמת שזה לא היה בגלל שהיא באה אלינו בלילה אלא כי יש לנו מדרגות מסוכנות (אנחנו ישנים בקומה העליונה והמדרגות בעיגול כך שאפשר לעוף בהן עד למטה) ואת השער שבראשן היא למדה לפרוץ... היה לי קשה עם זה כי זה נראה לי כמו לשים אותה בכלוב אבל להפתעתי היא מאד נהנתה מזה - שיחקנו עם השער איזה זמן והכנו אותה לזה שהוא יהיה שם בלילה ושהיא תקרא לאמא ואמא מייד תבוא ושהיא גדולה ותישן במיטה שלה ואמא תישן עם אבא במיטה ואם נגה תרצה לבוא אלינו בלילה היא תבקש ונביא אותה... וזה עבר ממש בהבנה ושקט והיא אפילו התלהבה ואמרה לנו לילה טוב במילים "אני אשן במיטה שלי ואת תלכי למיטה שלך". לא היה בכי ולא טענות רק בהתחלה היא קראה לנו בלילה שנבוא לישון איתה וככה עשינו - בתורות (וכשהיא קוראת את מתעוררת ובאה) ולכן אני חושבת שאולי זה יתאים לכם...

למעלה