מני פאר

Chen PunKuki

New member
שיט עלית עלי!

מי סיפר לך את זה? זה אמור להיות סוד משפחה שמור! אוי, גומבוש אני משערת שהחזרתי לך ועבדתי עליך כנקמה ל: "גומבוש: אני חולה קוקי: אויייי תרגישטוב )= גומבוש: תודה! אבל זה לא מחלה שעוברת קוקי: מה זה? גומבוש: אני לא זוכר מה הרופה אמר הוא קרה לזה עם "ניה" בסוף לא זוכר הוא אמר שיש רק 200 חולים כאלה בעולם קוקי: די נו על מי אתה מנסה לעבוד גומבוש: אני לא מנסה לעבוד עליך קוקי:נו אז מה קורה לך במסגרת המחלה הזאת? גומבוש: יש לי לחץ דם גבוה, כואב לי הראש ואני לא יכול לישון כי כואב לי הראש ועד מעט זה אולי יחמיר קוקי: אוי ווי גומבוש: רגע את לא מאמינה? קוקי: אני מאמינה לך )= מסכן גומבוש: אני לא יוכל לבוא להופעות אני חייב להיות בהשגחה כי יש סכנה שאני יתעלף מתוך הליכה קוקי: די נווווו אתה רציני? גומבוש: כן אין לי מה לשקר קוקי: מה? אז עכשיו אתה לאתלך לשומקום? גומבוש: בערך חודשיים וחצי עד שהרופא יגיד קוקי: מה אז גם לבית ספר אתה לא הולך? גומבוש: שבוע אני לא הולך לבית ספר ואז אמא שלי תסיע אותי כל בוקר קוקי: אני חייבת לזוז גומבוש@ גומבוש:
קוקי: אוף איזה מסכן.. אני כל כך מבואסת )= גומבוש: :&acute
את לא מאמינה לי קוקי: אני מבטיחה להכין לך צ´ופרים לוהעביר לך אותם דרך בצרי שבא בסוף שבוע הזה טוב? אני מאמינה לך )= גומבוש: לא רוצה צ´ופרים אני רוצה להיות בריא קוקי: אז איך אני יכולה לעזור לך? גומבוש: הרופא אמר קוקי: מה הרופא אמר? גומבוש: שאם אני ***** עם מישהי זה יעבור" בשלב הזה התחילו הקללות מצדי והציחקוקים מצידו... קיצר אכלת חראאאא מגיע לך

Chen PunKuki

New member
הוא לא אבא שלי!!!!

די די מספיק!! זה לא נכון הוא עובד עליכם! לאבא שלי קורים יצחק והוא הבנאדם הכי גבר בארץ! תפסיקווו )= אני לא אוהבת את מני!

rodney

New member
גם לאבא של אור קוראים יצחק!

תירגע אור אני לא יגיד יותר מזה

למעלה