שיט עלית עלי!
מי סיפר לך את זה? זה אמור להיות סוד משפחה שמור! אוי, גומבוש אני משערת שהחזרתי לך ועבדתי עליך כנקמה ל: "גומבוש: אני חולה קוקי: אויייי תרגישטוב )= גומבוש: תודה! אבל זה לא מחלה שעוברת קוקי: מה זה? גומבוש: אני לא זוכר מה הרופה אמר הוא קרה לזה עם "ניה" בסוף לא זוכר הוא אמר שיש רק 200 חולים כאלה בעולם קוקי: די נו על מי אתה מנסה לעבוד גומבוש: אני לא מנסה לעבוד עליך קוקי:נו אז מה קורה לך במסגרת המחלה הזאת? גומבוש: יש לי לחץ דם גבוה, כואב לי הראש ואני לא יכול לישון כי כואב לי הראש ועד מעט זה אולי יחמיר קוקי: אוי ווי גומבוש: רגע את לא מאמינה? קוקי: אני מאמינה לך )= מסכן גומבוש: אני לא יוכל לבוא להופעות אני חייב להיות בהשגחה כי יש סכנה שאני יתעלף מתוך הליכה קוקי: די נווווו אתה רציני? גומבוש: כן אין לי מה לשקר קוקי: מה? אז עכשיו אתה לאתלך לשומקום? גומבוש: בערך חודשיים וחצי עד שהרופא יגיד קוקי: מה אז גם לבית ספר אתה לא הולך? גומבוש: שבוע אני לא הולך לבית ספר ואז אמא שלי תסיע אותי כל בוקר קוקי: אני חייבת לזוז גומבוש@ גומבוש:
קוקי: אוף איזה מסכן.. אני כל כך מבואסת )= גומבוש: :´
את לא מאמינה לי קוקי: אני מבטיחה להכין לך צ´ופרים לוהעביר לך אותם דרך בצרי שבא בסוף שבוע הזה טוב? אני מאמינה לך )= גומבוש: לא רוצה צ´ופרים אני רוצה להיות בריא קוקי: אז איך אני יכולה לעזור לך? גומבוש: הרופא אמר קוקי: מה הרופא אמר? גומבוש: שאם אני ***** עם מישהי זה יעבור" בשלב הזה התחילו הקללות מצדי והציחקוקים מצידו... קיצר אכלת חראאאא מגיע לך