מניית העם נסחרת בזול?

מצב
הנושא נעול.

בועז בר1

New member
טבע עומדת ברגעים אלה ממש....

מניית העם נסחרת בזול?
טבע שלנו נסגרה בנסדאק ב~31$ עם מכפילים נמוכים היסטורית יחסית של 19 ועתידי של 13.5. האם טבע זולה \יקרה \מתומחרת טוב לדעתכם? מפתה מפתה להיכנס בזמנים האלו.
על שער של-13000 האם זהו סופה של הירידה (הצניחה יש להגיד)..... האם זה הזמן להיכנס? או שמא זה לא הסוף ומניה תמשיך במגמה השלילית? דעות ?תגובות?הצעות? תודה!

MINSA

New member
מניה לשנת 2007

על שער של-13000 האם זהו סופה של הירידה (הצניחה יש להגיד)..... האם זה הזמן להיכנס? או שמא זה לא הסוף ומניה תמשיך במגמה השלילית? דעות ?תגובות?הצעות? תודה!
מניה לשנת 2007
היא כמובן בי.אס.פי אם אתם רוצים לדעת למה כדאי לקרוא את כל הכתבות מאתר החברה http://www.bsp.co.il/media.shtm (זה בעברית)

לא ניכנסים למניה בגלל שזול

לא ניכנסים למניה בגלל שזול
יש לראות שינוי מגמה רציני אל מעבר ל-35 דולר למניה. זול זה דבר יחסי מנית גוגל שווה 500 דולר למניה.

טבע- המניה שטבעה

מניית העם נסחרת בזול?
טבע שלנו נסגרה בנסדאק ב~31$ עם מכפילים נמוכים היסטורית יחסית של 19 ועתידי של 13.5. האם טבע זולה \יקרה \מתומחרת טוב לדעתכם? מפתה מפתה להיכנס בזמנים האלו.
טבע- המניה שטבעה
מי היה מאמין שטבע תגיע ביום האחרון של השנה האזרחית לרמה של שנת 2003 לא זכור לי חזאי תורן אחד שצפה משבר כה גורף... , אינני מבינה גדולה בבורסה ובמעו"ף ובאופציות עוד הרבה פחות , אבל לפעמים אני נכנסת לפורום בטלנירי וקוראת את כל הניתוחים והאסטרטגיות של אוכפים ופרפרים ושאר מילים חכמות , כולם שם כל כך חכמים ..וגם כאן אם כי הקהל בכל זאת יותר צנוע ובכל זאת לא ראיתי ולא קראתי שום תחזית שמנית דגל כזו תגיע להיכן שהגיעה אז איפה "גיפט " בית ההשקעות שנותן טיפים בגלובס ואיפה כל האורחים שמתארחים בביזפורטל והיכן כל הכתבים הכלכליים והאנליסטים והמעופניקים והפורומיסטים לאן נעלמו כולם?

חבל שלא שמעת

טבע- המניה שטבעה
מי היה מאמין שטבע תגיע ביום האחרון של השנה האזרחית לרמה של שנת 2003 לא זכור לי חזאי תורן אחד שצפה משבר כה גורף... , אינני מבינה גדולה בבורסה ובמעו"ף ובאופציות עוד הרבה פחות , אבל לפעמים אני נכנסת לפורום בטלנירי וקוראת את כל הניתוחים והאסטרטגיות של אוכפים ופרפרים ושאר מילים חכמות , כולם שם כל כך חכמים ..וגם כאן אם כי הקהל בכל זאת יותר צנוע ובכל זאת לא ראיתי ולא קראתי שום תחזית שמנית דגל כזו תגיע להיכן שהגיעה אז איפה "גיפט " בית ההשקעות שנותן טיפים בגלובס ואיפה כל האורחים שמתארחים בביזפורטל והיכן כל הכתבים הכלכליים והאנליסטים והמעופניקים והפורומיסטים לאן נעלמו כולם?
חבל שלא שמעת
חבל שלא שמעת את המשפט של הרשקוביץ בידים רועדות אנחנו מורידים את המלצת טבע לניטראלי הוא אמר את זה כשטבע היתה שווה 43 דולר למניה חוץ מזה שהיום טבע במחפיל רווח יחסית נמוך ויש להם כמה תרופות בקנה שמחכות לאישור מה שאומר שמכאן הם יכולים לצמוח ואל תשכחי שיש הגנה ב130 מה שאומר שבמעוף לדעתי היא המניה המינימום סיכון ורווח של לפחות 50 אחוז עד סוף 2007 וכן 50 דולר למניה לטבע עד סופ השנה זה לא רחוק מהמציאות

lernery

New member
גם אני חושב שמפתה מאוד

מניית העם נסחרת בזול?
גם אני חושב שמפתה מאוד
ואם היה לי כסף פנוי יש מצב שזה הכיוון שהוא היה הולך אליו.

Warren Buffett

New member
בטבע עדיין כלום לא ברור

מניית העם נסחרת בזול?
בטבע עדיין כלום לא ברור
לא הייתי ממהר לקבל שם החלטות, לדעתי שווה להמתין כמה ימים ולראות לאן המניה הולכת.

mnakash

New member
מה קורה עוד כמה ימים?

בטבע עדיין כלום לא ברור
לא הייתי ממהר לקבל שם החלטות, לדעתי שווה להמתין כמה ימים ולראות לאן המניה הולכת.
מה קורה עוד כמה ימים?
האם יש דוחות חדשים? משהו טכני? ספר מדוע. לחכות כמה ימים ולקחת החלטה \ לעשות מעשה זה בסדר. לחכות כמה ימים כדי לחכות כמה ימים זו ריקורסיה שאינה נגמרת.

Warren Buffett

New member
או שיקרה או שלא

מה קורה עוד כמה ימים?
האם יש דוחות חדשים? משהו טכני? ספר מדוע. לחכות כמה ימים ולקחת החלטה \ לעשות מעשה זה בסדר. לחכות כמה ימים כדי לחכות כמה ימים זו ריקורסיה שאינה נגמרת.
או שיקרה או שלא
היום אני לא רואה סיבה לפעול

מצב
הנושא נעול.
למעלה