אם תקנה עכשיו טבעמניית העם נסחרת בזול?
טבע שלנו נסגרה בנסדאק ב~31$ עם מכפילים נמוכים היסטורית יחסית של 19 ועתידי של 13.5. האם טבע זולה \יקרה \מתומחרת טוב לדעתכם? מפתה מפתה להיכנס בזמנים האלו.
אני ממש לא יודעאם תקנה עכשיו טבע
מאין לך שהמניה תעלה? ואם היא תעלה, מאין לך שלא יקרה שוב פעם מה שקרה איתה השנה?
בוא נתחיל מדעתך - למה היא זולה?אני ממש לא יודע
אני ממש לא יודע את העתיד. לדעתי היא זולה ורציתי לשמוע את דעתם של המשתתפים בפורום. אז מה דעתך?
האמת שכבר הזכרתי את הרובבוא נתחיל מדעתך - למה היא זולה?
הזכרת מכפילים היסטוריים - לא הייתי לוקח את זה בתור שיקול כזה משמעותי, אבל זאת התחלה. תציג את הנתונים, שפוך, אל תתבייש![]()
בקשר למה שכתבת על הגרף...האמת שכבר הזכרתי את הרוב
חברה מעולה עם הנהלה מוצלחת ורקורד מוכח (אוף כמה סיסמאות נהיה לי קשה עם הכתיבה הזו). מכפיל רווח נמוך היסטורית וגם יחסית לחברות אחרות בתחום (זה המוטיב העיקרי בעיניי). מחיר נמוך ב 33% בערך מהשיא של שנה שברה (נחמד לדעת שאני לא קונה בשיא). חברה גדולה ובעלת נפח מסחר גבוה. אני מבין שתרופות הן מצרך שלא יעלם ואינו תעלומה עבורי בניגוד נגיד לתחומים כמו הייטק. את התמחור אני גוזר מהמכפיל. טכנית גראפית זה נראה לי זמן סביר לכניסה למרות שאני לא מסתמך על זה. הדולר חלש ,אולי זו הזדמנות להמיר השקלים לנכס שדי תלוי בדולר? אבל האמת שהשיקול העיקרי זה חברה מוצלחת , מכפיל נמוך ואני מבין מה הם עושים ברמת העיקרון. אותו כנ"ל לבנק לאומי ובנק פועלים.
זה לא מה שהתכוונתיבקשר למה שכתבת על הגרף...
לא הבנתי למה טכנית זה הזמן להיכנס. אתה יכול להסביר?
כי.....בקשר למה שכתבת על הגרף...
לא הבנתי למה טכנית זה הזמן להיכנס. אתה יכול להסביר?
דעתי היאאני ממש לא יודע
אני ממש לא יודע את העתיד. לדעתי היא זולה ורציתי לשמוע את דעתם של המשתתפים בפורום. אז מה דעתך?
אין היגיון בדבריךדעתי היא
שמנית טבע איכזבה את המשקיעים ולכן המשקיעים צריכים לאכזב את מנית טבע ולא להשקיע בה יותר.
בקשר לרצינותאין היגיון בדבריך
ואני אומר זאת בלי שיש לי נתונים מיוחדים או ניחוש לעתיד. טבע זו חברה אמיתית ורצינית שמרויחה כסף אמיתי ויש לה פוטנציאל להמשך רווחים. לכן ברור ששווי המנות שלה גדול מאפס. לפי טענתך, השווי של המניה לא רלוונטי, אלא זה עיניין כמו אישי של אכזבות. היא "איכזבה" את אלה שקנו אותה לפני שנה, אך היא מאוד פינקה את אלה שקנו לפני יותר שנים. האם אין מחיר שבו תראה את טבע כהשקעה כדאית? ואם היא לא הייתה מאכזבת, אלא נשארת בשיא, אז כן היית קונה? הרי בדיעבד, ברור שאז היא נסחרה מאוד ביוקר.
אני מניח שלטבע, כמו לכל יצרניתבקשר לרצינות
האם בריאות הציבור היא בראש מעיניה של חברת טבע אם התרופות באות רק להקל בסימפטומים ונשארנו חולים ...זה טוב לטווחים קצרים בלבד באופן עקיף זה פונה לכל אחד מאיתנו איך מונעים טרשת נפוצה אלצהיימר ועוד.. או שעדיף לטבע שנהייה חולים
בשבוע שעבר הייתה כתבה מעניינת שלאין היגיון בדבריך
ואני אומר זאת בלי שיש לי נתונים מיוחדים או ניחוש לעתיד. טבע זו חברה אמיתית ורצינית שמרויחה כסף אמיתי ויש לה פוטנציאל להמשך רווחים. לכן ברור ששווי המנות שלה גדול מאפס. לפי טענתך, השווי של המניה לא רלוונטי, אלא זה עיניין כמו אישי של אכזבות. היא "איכזבה" את אלה שקנו אותה לפני שנה, אך היא מאוד פינקה את אלה שקנו לפני יותר שנים. האם אין מחיר שבו תראה את טבע כהשקעה כדאית? ואם היא לא הייתה מאכזבת, אלא נשארת בשיא, אז כן היית קונה? הרי בדיעבד, ברור שאז היא נסחרה מאוד ביוקר.
אני לא משקיע יותר בטבעאין היגיון בדבריך
אין שום מזימהאני לא משקיע יותר בטבע
כי אני מריח מזימה.
אז אם טבע היא חברה כ``כ טובהאין שום מזימה
הרץ חיפוש בעניינה ותמצא פרשנות שלי אודותיה. היא נסחרת במכפיל רווח לשנה הקרובה הדומה לזה של צ'קפוינט, כששתיהן צפויות להציג צמיחה מתונה ביותר השנה. זה הכל. גם בצ'קפוינט יש מזימה? טבע שינתה אסטרטגיה ועתידה להציג תרופות אתיות חדשות בעוד שנתיים, כך שתהפוך מחברה "פיראטית" לחברת פארמה "נורמלית". לדעתי במכפילים שלה היום (13-14) לקנות חברת פארמה "נורמלית" ואיכותית ביותר (ככל הנראה הישראלית הכי טובה בהיסטוריה, חברה בינ"ל אמיתית) זו השקעה לא רעה. מחזיק ולא ממליץ
תיקון למכפיל סביראז אם טבע היא חברה כ``כ טובה
איך אתה מסביר את מה שקרה למניה שלה?
אכן, טבע היא חברה רציניתאין היגיון בדבריך
חושש תמידאכן, טבע היא חברה רצינית
ולכן זו הסיבה שצריך להזהר מההתנהגות הלא הגיונית של המניה שלה. זה יכול לקרות שוב. אתה לא חושש?
בשביל המלאךאם תקנה עכשיו טבע
מאין לך שהמניה תעלה? ואם היא תעלה, מאין לך שלא יקרה שוב פעם מה שקרה איתה השנה?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.