מנטה ריי - ביקורת

liti

New member
זוכרת כ"כ הרבה ארוחות בוקר מדהימות

בברצלונה, טנריף, בודפשט (ארוחת הבוקר מהטיול האחרון מי שזוכר...), אפילו במלונות בטורקיה יש מזנונים שמתחרים בהצלחה עם המזנונים הבלתי נגמרים פה בארץ, מלונות הנסיכה ודן אילת, ועוד ועוד... ודווקא אני לא מחסידי ארוחות הבוקר והרבה פעמים מסתדרת טוב מאוד גם בלעדיה. ואם כבר אז תמיד מעדיפה קורנפלקס עם חלב - רצוי קלוגס הרגיל/דליפקאן/ כל שגעון אחר שיש לי באותו הרגע...

Lear22

New member
אם כבר קונפלקס

אני ממליץ על GREAT GAINS של פוסט אחלה קורנפלקס עם חתיכות פקאנים תמרים וצימוקים. הוא די יקר... משהו כמו 25-29 שקל ל450 גרם אבל טעים נורא

liti

New member
באמת טעים

אבל המחיר ממש מוגזם. יש מקומות שמוכרים אותו מעל 30 ש"ח וזו כבר ממש הגזמה פראית!

Lear22

New member
כן...

ההורים שלי קונים אותו ב23 שקלים מה גם שהכמות קטנה נורא אני גומר קופסא בשבוע...

גידי42

New member
התכוונתי במלא הרצינות!

זה לא שלא אכלתי ארוחות בוקר מדהימות בבתי מלון בחו"ל. אבל הייחוד הוא שבארץ, בכל מלון , אפילו בעל דרוג נמוך יש את המיזנון עם מגוון האופציות המעולה. מה עוד שלטעמי לירקות ולגבינות, לגרנולה, למעדני החלב,לפירות של ארצנו אין תחליף. רק בשנה החולפת הייתי בכמה בתי מלון (לונדון ברצלונה מילאנו) בעלי דרוג 5 כוכבים דלוקס. וארוחות הבוקר היו בסדר לא יותר.(משהוא ראה פעם מלפפון בארוחת בוקר אנגלית?) אגב, גם אורחי מחו"ל, שבמסגרת תפקידם נעים ונדים בחו"ל כל הזמן, מאוחדים בדעתם שארוחות הבוקר הישראלית הם דרגה בפני עצמם.

meravbr

New member
כנראה שהאוירה והים עושים את

ארוחת הבוקר, ושאר הארוחות שם...

יופי של ביקורת...והפתעה ממחיר...

דמי החליצה...5 שקלים לאדם זה זול מאוד ומפתיע לטובה...בהתחשב בכך שיש מסעדות שכשאתה מזמין מקום מראש ושואל את מקבל ההזמנה , מהי מדיניות החליצה שלהם..לפעמים לא יודעים על מה אתה מדבר בכלל ואת מי צריך "לחלץ"..אבל זה כבר נושא לדיון אחר. עופר.

גידי42

New member
על הקוריוזים שעברו עלי

בנושא אפשר לכתוב ספר. חליצה, אגב מוכר מתחום אחר לגמרי, הרבה פחות סימפטי. וזה באמת נושא לדיון בפורום אחר. דת אולי? בכל מקרה תודה!

Lear22

New member
אחלה ביקורת

רואים כמה נהנתם. גם אני חושב שאין כמו לשבת עם חברים במסעדה. אני רואה את זה כבילוי שלם מן הסתם ולא סתם לבוא ולאכול. אני לא שותה יין אבל אני מאמין לגידי אם הוא אומר שזה הוגן. אולי עוד כמה שנים גם אני אתחיל להבין בכל הדברים האלה. בנתיים אני מסתפק בסמירנוף אייס או כל מיני קוקטלים - קפרינייה או מוחיטו. אהבתי את התאורים של המנות. ואגב,גידי: מה זה בשבילך לתגמל טוב את המלצר? כמה אחוזי טיפ הם תגמול ראוי? אנחנו אף פעם לא משאירים פחות מ15 אחוז טיפ והכי הרבה שהשארתי היה 20 וקצת אחוזים למלצרית מדהימה בקופי בר. חשבתי שאולי היא תבין את הרמז...

בעניין המנות הראשונות

אמרת שהזמנתם את כולן, תוכל לדרגן כדי שמי שמגיע לשם ולא יקח את כולן אז ידע מה שווה יותר ומה פחות
לי המנות העיקריות נשמעו מעולות אבל הראשונות, ברוקולי באיזה טעם? ומה זה מוס חצילים? היית התקופה שבקיבוץ שלי הסלטים של הטבח היו כאלו מעולים שכשהייתי מגיעה למסעדה (רוזמרין למשל) הייתי אומרת לעצמי, "בבית יש לי את הסלטים האלה כל יום , במסעדה אני רוצה משהוא אחר" שאלתי זו מכוונת למנות הראשונות שדגמת ...

פינליש

New member
מה שמזכיר לי את לימור ../images/Emo8.gif

פעם ברק בישראל היא עשתה קטע על המזטים וקראה להם "קמצנטים" ! ענק

מה שמזכיר לי את ..דוברובין

היום כשביררתי על המסעדות בצפון , פשוט ריאיינתי מכרים שלי על רשימת המסעדות שפרטתי ורשמתי לי רשמים של כל אחד על כל מסעדה.. ואחד הרשמים שנרשם על מסעדת דוברובין שהמנות שם יקרות מאוד ומזעריות מאוד ויוצאים משם רעבים !!!

גידי42

New member
לגבי המנות הראשונות ....

קודם כל הם מגיעות על מין מגש גדול שהמלצר מניח על רגלית ואפשר לראות את הסחורה. אני מאד אהבתי את הסשימי פלמידה אדומה,והסלמון. מוס חצילים זה חצילים מרוסקים דק דק (נראה כמו גרבר). הברוקולי זה ברוקולי מוקרם עם גבינה. אבל הכל היה מאד טעים. מציעה לקחת בזהירות כמה מנות שנראות לך ואחר כך להשלים לפי הטעם. זה גם קשור לכמה אנשים אתם.

שח_מט

New member
גדול!

ובעוונתי לא הייתי שם. האישה לוקחת חברות לארוחות בוקר של שישי במקום ואני לא מוזמן. אני הולך לנגב את הדמעות עם פיתה אצל אבו חסן...

ludwig cafe

New member
לא ניתן להזמין מקום מראש !!

בסופי שבוע. ניסיתי כמה פעמים לארגן שם ארוחות ימי הולדת, עונים לך (ולא באדיבות!) כי ניתן להזמין מקום מראש לסופי השבוע (לשום ארוחה שהיא). ואם כבר למישהו שיריינו מקום מראש, אני לא הייתי מסתמך על חוות הדעת שלו לגבי המסעדה הנ"ל (ולא שיש לי משהו נגד מנטה-ריי).

gershon17

New member
מוזר מאד

אני פעם התקשרתי בשבת לפני הצהריים לבקש להזמין שולחן. נו, אז הייתי אופטימי קצת, אבל לא היתה להם שום בעיה לשמור לי שולחן לשלוש ורבע. סירבתי בנימוס, אבל ההזמנה בוצעה בלי בעיה. והם לא נתנו לי יחס מיוחד, כי לא אמרתי להם מי אני (והנה הנה אני קוטע את חרושת השמועות שהיתה יכולה להיות משעשעת - גם אם הייתי אומר להם מי אני לא היו נותנים לי יחס מיוחד...)

למעלה