מנחת במרכז

hifly

New member
נועם זה בכלל לא רע לבנות ARF

לא כולם רוצים/יכולים/יש להם זמן/מענין אותם-לבנות מתוכנית כל אחד ועיסוקו,כל אחד הולך לתחום שמענין אותו. האמת כדי לבנות ARF לא צריך ידע על סוגי חומרים ועוד, זה יתרונו של ה ARF וזה גם חסרונו. מה שכן הARF תרם רבות לכניסה של טיסנאים חדשים שיכול להיות שלו היו מגיעים לתחום בכלל,ומשם הם יכולים להתפתח או לכיוון הARF או לבנית גופים טסים איכותים יותר או מסובכים יותר. אף אחד לא מושלם אמיר

hifly

New member
יש גם דוגמאות הפוכות

אני ראיתי כבר בני נוער בחוגים של מדריכים חברי, או יוצאי קלוב התעופה,שנתנו לחניכים לשייף בננה במשך שנתים, כן שנתים,(כולל בן של חברים שממש עכשיו בונה בחוג כבר שנה בננה,ועוד לא ראה איך ניראה המסלול)עלי לציין שאף אחד מאותם חניכים לא נמצא בתחום הטיסנאות היום. כולל 20 בני נוער באזור המגורים שלי.אף אחד מהם לא מטיס היום אפילו מטוס מניר. ולמה??כי הם התיעשו מהשיופים. אם הם היו ישר לומדים להטיס על טיסן ARF ונהנים מחדוות הטיסה קודם כל. אני בטוח שאחרי זה חלקם היו מתפתחים לכיוונים מסובכים יותר. אמיר

leef

New member
לכל מי שמפחד מ ARF

רבותי לימוד טיסה על ARF מבטיח הצלחה טובה יותר מאשר קיט לטיסנאי מתחיל כמובן כייוון שכל הטעויות שיוכלו להיות בבניה לא מקצועית בקיט אינן ב ARF הרב כבר בנוי ובנוי טוב ממליץ להתחיל בARF ורק לאתגר כטיסן שני לנסות קיט . תיקוני ARF שונים מתיקון טיסן רגיל- ממש כמו להיות רופא מנתח . כלי עבודה -שיטות תיקון ללא פגיעה בצבע הציפוי המקורי . דבקים מיוחדים מתאימים - לטיפטוף מרחוק - והדבקה טובה סופגת זעזועים . פשוט אנו לומדים לעבוד אם ה ARF בדרכים שונות מהבניה העצמית . חומרים דבקים הדרכה בתחביב צפוני - 049887377 כרמיאל

blaumark

New member
ואתה נועם הדוגמא הקלאסית לנוד נפוח

שחושב שדרכו היא הדרך הנכונה אז מה אם אנחנו לא רוצים לבנות כי יש לנו חיים מעבר ללהיות נאמן לקלוב שגם לך לא תורם כלום ומי שהורס את הענף ולא נותן לא להתפתח זה אתם והאמת אני לא מחבב אותך אני חושב שאתה שחצן שחושב שהוא יודע הכל ואתה מזכיר לי את הזקנות שרגילות כל החיים להקליד במכונת כתיבה ואז שמביאים להם מחשב הם אומרים למה לנו לקנות ARF אנחנו צריכים לבנות והמכונה המדהימה שלך עם קפיצים כבר מזמן הפכה לרדיו דיגיטלי תכיר במציאות ותתקדם איתה או תיכחד כמו הדינודאורים ומי שהורס את הענף זה אתם שמקובעים כבר 30 שנה אין לי רצון להמשיך להתוכח איתך הרי ממילא אתה נעול בשלך ואטום הרי אני עשיתי למען הענף הפקתי מספר רב של אירועים הרמתי מועדון טיסנאים בשם JET CLUB הבאתי לקלוב התעופה מספר שטחים למסלולים אפילו הבאתי מ"ס רב של אנשים שמוכנים לשלם וכמובן גם את לא ידעו איך להשתמש בדבר טוב ולגבי ההודעה הקודמת שלך לגבי אריק סיני הוא באמת הביא כסף אבל לאן הלך הכסף שכחתה לציין בטח לא לענף אלה למשכורת שלו ומי יודע לעוד כמה פולישטיקים אני יודע בדיוק מה הולך בכלוב לפחות כמוך אם לא יותר ומה אתה עשיתה עבור כלל הטיסנאים??? דרך אגב ההקרנה בפ"ת גם בזה אני קשור ןבפרויקט שאני עכשיו מטפל לאמותת חיים גם בזה אני היוזם מה אתה עשיתה ועושה??? במקום להגן לזיין את שכל בשטויות תעשה משהו מועיל ואז תחזור בברכה מארק בלאו Jet Club

חברה אני לא מבין.....

מה אנו טיסנאי הרדיו עושים סיפור כל כך גדול מהקלוב, הרי רובנו המכריע כלל לא חברים בו הגוף הזה מספק את האינטרסים של עצמו. תחשבו ,בכדי להצדיק את עצמו הוא חייב לשלוח נציג אחד או שניים לאיזה תחרות בינלאומית. "חופשיים",דאונים וגומי צריכים מסלול? לא. אז למה להם להתאמץ יותר מידי בשבילנו ולהתרוצץ בשדות בחיפוש אחר שטח טוב להקמת מסלול ! בקיצור לדעתי אין לנו צורך לייגע את עצמנו בוויכוחים מיותרים עם הקלוב ונאמניו הם הרי "הרבה יותר טובים מאיתנו" הם יודעים כיצד לערבב אפוקסי, הם יודעים גם כיצד לשייף קוביות בלזה ..... פשוט מגוכך.

blaumark

New member
חיים אתה כל כך צודק !!!

חיים אתה נשמע לי רציני אשמח אם תיצור קשר אולי ביחד נוכל להרים מסלול בברכה מארק בלאו Jet Club

nessygil

New member
אתה משמיץ בפסים אישים

תתרכז בבעיות שלך וברצון שלי למסלול \אל תיכנס איתי לויכוחים אישיים\אני מחכה למסלול ואתה תמשיך להתרכז בגומיות שלך ובתימרים של 30 שניות אתה ניכנס לפסים אישיים כל מה שיש לך בראש שמניע את המוח זה קפיצים ותימרים של 30 שניות אז אני מתרכז בבעיות שלי עם מסלול ואתה תמשיך לגונן אל הקלוב

Matan G

New member
אוגוסט 2002?

ואיפה אח"כ נטיס? מישהוא מכיר מסלולים באיזור חילופיים באיזור (קיסריה,חדרה וכו´)? גם אני בעד הקמה של מסלול חדש, אפילו התחייבתי לשלם כסף כמו שהוסכם אבל גם אם נשיג את מה שאנחנו רוצים זה לא יהיה עד אוגוסט 2002 אלא בתאריך רחוק יותר, ובשביל להשיג את מה שאנחנו רוצים חייבים להיכנס בכוח בכל הגופים שאחראים על האישורים ונתינת השטחים אחרת זה לא יילך, לפחות לא בארץ שלנו.. בברכה, מתן (שתמיד מוכן לעזור)

hifly

New member
מתן תיצטרף קלוב אולי יהיה לך מסלול

כשתהיה בן............. 80

ofersi

New member
אמייייייייייייייייר. גרמת לי לחייך../images/Emo157.gif

ofersi

New member
אני מאוד מבקש

לא לגרור את הויכוח לפסים לא עניינים, אלא אמיר (למרות תסכולי הרב) צודק. אתם יודעים, גם מנחת דשא (מכוסח היטב), מתאים לטיסנים, אבל לא לסילונים או לטיסני סקייל דוגמאת הציפור השחורה, או ההרקולס של גלעד. הנהלת הקלוב............. ..........יש לכם תשובה/ות, לא מעליבות או פוגעות וכמובן לא מתנצלות, אלו לא יועילו. עופר

rubber duck

New member
תשובה אחת

במקום לדבר כמו הרבה אנשים אנחנו עושים אין זו התנצלות ולא שום דבר אחר זו התשובה יש פה עוד מי שעושה ? כן - אמיר סהר מרק בלאו ולמשה בזאת נגמרים העושים יש עוד כמה שלא הוזכרו אבל יש מעט מאד עושים והמון דברנים שרון

ofersi

New member
אני מאוד מבקש

לא לגרור את הויכוח לפסים לא עניינים, אלא אמיר (למרות תסכולי הרב) צודק. אתם יודעים, גם מנחת דשא (מכוסח היטב), מתאים לטיסנים, אבל לא לסילונים או לטיסני סקייל דוגמאת הציפור השחורה, או ההרקולס של גלעד. הנהלת הקלוב............. ..........יש לכם תשובה/ות ??? לא מעליבות לא פוגעות וכמובן לא מתנצלות, אלו לא יועילו. עופר

hifly

New member
עופר לא נורא

אתם תמשיכו לבוא לעין יהב ,וכולנו נישמח.

ofersi

New member
בלי שום קשר

אני חייב לציין בפניך ומקווה שגם גלעד מיודענו קורא, הביקור של חברי ג´ט קלאב בעיו יהב והאירוח המופלא שקיבלנו, המסלול המשגע ומזג האוויר הנהדר, חברו לחוויה שאנחנו לא מפסיקים לדבר עליו, החיים היו לפני עין יהב ואחרי. עופר

Matan G

New member
../images/Emo3.gif יש לי עוד 63 וחצי שנים..

יאללה, נתחיל טבלת ייאוש..

flugzeug

New member
בחזרה לנושא המקורי ../images/Emo36.gif

מכיוון שבמסלול במרכז עסקינן... לפני כמה שנים נפתלי הורוביץ סיפר לי שבאיזור בני ציון-חרוצים, מתחת להר הזבל הנשקף היטב מכביש החוף, נמצאים שרידיו של מסלול כורכר שנסלל בשנות החמישים ומשתרע בין כביש החוף לכביש הישן. במקור רוחבו היה 50 מטרים (!!!) ואורכו כשני קילומטרים. משום מה הקמתו נזנחה זמן קצר לאחר מכן, וכיום נשארו כמה מאות מטרים ליד הר הזבל (כקילומטר מזרחית למסלול של גיא ספירשטיין). התוכנית של נפתלי היתה לסלול את החלק הנותר, ולצורך כך הוא ניסה לגייס אנשים ואת עזרת הקלוב. עד כמה שידוע לי העסק לא התקדם מאז. האם עוד מישהו שמע בנידון?

אסף ו

New member
אם מדברים על מסלול...

בגבעה ברחובות יש הכל אם רק ישפצו שם את המסלול (וממש לא בסכומים דמיוניים כמו 200 אלף ש"ח) זה פשוט יכול להיות מותק של מסלול(המסלול אמנם לא ארוך אבל הוא יותר ממספיק לטיסנים ממוצעים ומעלה) טיפה דשא להוריד שם איזו חורבה וזהו (אולי זה לא הכי במרכז אבל זה מה יש) ולפי דעתי יותר מ 20 אלף וגם זה הרבה לא צריך להשקיע שם. ואני לא מדבר על מועדון כמו בראשון אני מדבר על משהו פשוט בלי תשלום קבוע לעמותה ובלי כל מיני ביתנים ומותרות שאנחנו לא ממש צריכים הרי אנחנו בסך הכל באים להטיס ולא לקרוא את העיתון של שבת. וככה אולי סוף סוף יהיה מסלול כמו שצריך במרכז הארץ שפתוח לכולם במשך כל השבוע ולא כרוך בתשלומים מעצבנים וכל מיני מגבלות של נחיתות והמראות של מטוסים אמיתיים. אסף

למעלה