מנחת במרכז

noam weissman

New member
תגובה לאסף ואחרים

יופי, זה בדיוק מה שאני מדבר. במקום לקרקר אנשים מחפשים מקומות. זה נקרא יזמות. אבל תמשיכו ותבררו מי בעל הקרקע, כמה יעלה לשפץ... כל הכבוד על היוזמה. עם יהיו עוד כמה כמוכם יש סיכוי לשינוי.

hifly

New member
הכל נופל בסוף בגלל חוסר תקציב...

כמו כל דבר אחר אמיר

shakshuki

New member
לגבי גיא ספירשטיין

סטיה קצרה מהנושא. אני פשוט מכיר את האיש מהשירות הסדיר לפני 17 שנה בערך. איזה מסלול יש לו? זה מסלול שלו??? אפשר קצת אינפורמציה?

flugzeug

New member
תקנו אותי אם אני טועה

גיא הוא הבעלים של חנות שלט רחוק בהרצליה, והוא מפעיל את המסלול הנ"ל. עד כמה שזכור לי מי שמטיס שם נדרש לשלם כמה מאות זוזים בשנה, והמסלול למען האמת די מחורבן.

shakshuki

New member
מה אתה אומר? ../images/Emo2.gif

איזה עולם קטן. דיברתי איתו בטלפון ולא ידעתי שזה הוא. זו דוגמא למישהו שעשה את התחביב שלו מקצוע. אני זוכר שהוא היה נחשב כבר אז למטיס מכור. טוב, אני לא מניח שהוא זוכר.

flugzeug

New member
יש לו חנות

בתחנה המרכזית הרצליה. הייתי שם כמה פעמים, והמחירים שם לא זולים אבל לדעתי " יש תמורה לאגרה ". חוץ מזה הבנתי שהוא ראיס גדול במזל"טים, לא?

shakshuki

New member
אם זה לא סוד צבאי

אז אני מוכן לומר שנכון. הוא היה מפורסם כאחד המטיסים הטובים של היחידה. היה עוד אחד שהיה מטיס מעולה, ואולי הוא עדיין בעסק, שמו גיא ויסברוד. הוא אמור להיות עו"ד היום. הוא ריסק לי את הבננה שהיתה לי אז. הנחית אותה אנכית למסלול במנוע מלא. טרם פיצה אותי על כך. מישהו מכיר אותו?

למעלה