מנחת במרכז

noam weissman

New member
למארק היקר...

אתה ממש גאון אין לי ספק בכך, כמה שנים אתה יודע מה זה אינטרנט ? אני מחובר כבר כמעט 15 שנה עוד מהתקופה שהיו מודמים 2400 והעברת האינפורמציה היתה ב FTP. התגובה שלך היא בדיוק החכמים שאני מדבר עליהם שחושבים שהם יודעים הכל. אתה יודע שהקלוב מחפש מישהו שימלא תוכן באתר שלו. אם אתה כזה גאון מחשבים ואינטרנט במקום לקרקר תעזור. רק לתקן אותך ואתה לא חייב להסכים איתי, אריק סיני פעל רבות ותרם לשינויים בקלוב. בזכותו אנו מוכרים יותר, קיבלנו תקציבים טובים יותר... אני לא מסכים עם כל מה שהוא עשה אבל להגיד באופן גורף שהוא עשה רק רע זה חוסר הבנה טוטאלי.

שוב אני לא רוצה להתערב אבל...

זה שאתה באינטרנט עוד מלפני 15 שנה (למרות שלא היה אז אינטרנט ובקושי היה מחשב נורמלי) לא אומר שאתה מומחה אינטרנט יותר גדול. אני לא מתכוון לתת דוגמאות אבל תאמין לי אפילו בפורום הזה "צעירים" הם אשפי אינטרנט לכל דבר ובטח הרבה רמות מעליך. אורן.

noam weissman

New member
לאורן שחושב שהוא יודע הכל

האנטרנט היתה רשת שהוקמה בשנות השבעים במאה הקודמת ע"י ARPA רשות ממשלתית בארה"ב. IBM הגדולה כחלק מחבילת התוכנה למי שקנה מחשבים גדולים ממנה נתנה אפשרויות קישור אליה. הבום הגדול החל עם כניסת המחשבים האישיים ופיתוח ה WWW. כל עוד היו צריכים להקליד פקודות משוגעות ולהפעיל תוכנות לא ידידותיות האינטרנט לא היה כלי מי יודע מה. ב 10 השנים האחרונות פיתוח תוכנות הגלישה הוא מה שגרם להאצה. ושוב אני לא מתימר להיות מומחה בשום תחום בטח לא אינטרנט. אבל את הידע שכבר יש לא יכולים לקחת לי. אם יש לך חברים שכל כך מומחים למה אתם לא עוזרים לקלוב ומרימים את האתר. צליל והילה לא מבינות וגם אין להם את הזמן לזה. ותחשבו על זה...

ולמה לי?

אני באתי עם כל הרצון הטוב בתחילת דרכי כטיסנאי, שמעתי על הקלוב והתקשרתי לקבל פרטים ולהלן מה שהציעו לי: חוברת שיוצאת כל חצי שנה. חוברת קטנה שיוצאת כל חודשיים. וזה בתמורה ל-300 שקל. שווה? ביטוח אין כי אני לא מטיס לפי הסטנדרטים שצריך אז שאלתי איפה יש מסלול כזה? ומה נראתה לך התשובה? (רמז:
). שאלתי אם לפחות יהיה מסלול מסודר כי ראיתי שבעין שמר רק צריך לעשות שינויי בטיחות ושוב מה הייתה התשובה (רמז:
). וזה עוד לפני שהכרתי את האתר והפורום. אורן.

noam weissman

New member
תגובה למה לך.

אורן יקירי, מה זה בעין שמר יש מסלול מסודר, אתה בטח לא הקמתה אותו. זה שייך למישהוא. זה שאתם מטיסים שם זה יפה מאוד אבל זה שטח מדינה או שטח פרטי. היתה רוצה שמישהוא ישב לך בגינה ויעשה מנגל ועוד יגיד לך מגיע לי אני משלם ארנונה. מסלול עין שמר לפי זכרוני באורך 1600 מטר. זה מסלול חרום של ח"א. ומיועד לנחיתות חרום של מטוסיי קרב. המסלול לא הוקם ונסלל עבור מטיסי הרדיו הם פשוט קבעו עובדה. אני ינסה להסביר את עצמי. אני מתחרה בטיסני כבלים. כל מה שאנו צריכים זה 50 מטר רבוע אספלט. יש מגרשי חניה רבים אבל במעט מאוד ניתן להטיס כבלים. הסיבות הן ברובם בטיחותיות ואו ממש לא ניתן פיזית (בנקטים, עמודים...) לא רחוק מהביית שלי ואני מאחל לכל אחד ממכם שיהי לו שטח כה קרוב. יש שטח באזור תעשיה המשמש פעם בשבוע לשוק. כמוכם אנו היטסנו שם ולא היו בעיות. עד שיום אחד היתה לנו תקלה והטיסן שלנו עף על אחד הגגות. מאז עברנו מסכת יסורים עד שקיבלנו אישור רשמי להטיס שוב. בעזרת הקלוב פנינו להנהלת המקום ולאחר שעורכי הדין שלהם קיבלו את פוליסת הביטוח של הקלוב וסחבת לא קטנה קיבלנו את האישור המיוחל. נכון להיום יש לנו שטח הטסה וחשוב לציין מאושר להטיס כבלים. עם אנו לא היינו מחפשים את השטח, לא מריצים עשרות טלפונים, מנדנדים לאי אלו אנשים לא היה לנו את השטח הזה. אבל החשוב מכל שהשטח לא שלנו, כל פעיל בקלוב המציג תעודת חבר יכול להטיס פה. ואף אחד לא יגרש אותו !!. חשבו על זה לא היתם רוצים שטח שאתם יודעים שאתם באים לשם והשומר מחייך ואומר שלום זה בסדר ??

blaumark

New member
תגובה

עין שמר הוא מסלול טיסה בריטי שבאמת משמש לחרום אבל בעיקר למזלטים זה שנותנים לנו להשתמש בו בטח לו בזכותך נועם אבל כן בזכות Jet Club אשר ניהל המון שיחות אם הבסיס וחיל האוויר כדי שנוכל להשאר וגם זה לזמן קצוב ומוגבל בלבד וההסדרי הבטיחות החדשים שם מי עשה ? בטח לא אתה !!! אלה אני וחברי Jet Club אבל גם זה לא מספיק את כל זה עשינו לבד בלי תקציבים ובלי עורכי דין ובלי הקלוב אז תחשוב על זה !!! הקלוב יכול לעשות המון רק צריך מישהו עם ביצים ויכולת ניהולית וגם את זה יש לנו שהוא איש עסקים ועו"ד שמוכן לנהל את הקלוב ולהרים אותו למימדים שלו חלמו עליו מסלולים כפר נופש לטיסנאים ימי כייף אירוח תחרויות בין לאומיות ועוד המון אבל גם את זה הקלוב לא רצה אפילו פגישה לא היו מוכנים להיפגש איתנו וגם כשלחצנו להגיע אמרו לנו להגיע בשעה שהכל נגמר וכולם הלכו ממש תירפדו את המפגש אז כל הכבוד לכם הזכות קיום היחיד שלכם זה הדם הצעיר שיש שרון צליל והילה וגם להם אתם שמים רגלים אז שיהיה לכם הצלחה למרות שאני מאמין שבקצב הזה אם הגירעון שיש בקלוב לא תשרידו אפילו שנתיים נראה מי ישרוד במבחן המציאות בברכה מארק בלאו Jet Club

בסדר... אבל מה ההיגיון?

אז עזוב את עין שמר. למה לי להצטרף לקלוב? אני צריך לשלם 300 שקל ואז לפעול כחבר בקלוב למצוא לי שטח הטסה הקמתו וכו´. הכי טוב לשמור את ה-300 שקל ולפעול לבד ככה אתה חוסך את ה-300 שקל ועושה בדיוק אותו דבר. אורן.

hifly

New member
למה אף פעםלא פניתם אלי?????

הייתי יכול לעזור לכם. אמיר www.flyhi.org.il

noam weissman

New member
אמיר למה לא פנינו לך...

אמיר סלח לי אבל אני לא מכיר אותך. לא שיש לי התנגדות לכך. הסיבה העקרית שאני מבזבז את זמני פה זה למצא עוד אנשים שאכפת להם ולא משנה לי מה הם מטיסים. שיוכלו להצטרף לקלוב לתרום, לעשות ובאמת לגרום לשינוי. אני אשלח לך השבוע את המאמרים (הם בעבודה) ואחריי שתקרא תקבל אולי תמונה אחרת. שיהי לך וכולכם סוף שבוע טוב. נועם.

jeblesh

New member
ובחול זות

הARPA לא הקימה את האינטרנט עיילה הישתמשה ב2 רשתות קימות וחיברה אותם ביחד הקשר המיקרי לIBM הו כמו שאמרתי מיקרי ועיסקי ממשלת ארצות הברית רצתה פשות אזרה בגישורים וIBM היתה המומחה לרשתות בזמנו אז.... הבום הרישון היה שהרשת היתפשתה לכול האוניברסיתאות בעולם ואיפשרה להעיץ מחקרים בצורה רצינית ורק אחריי זה ליפנה אייזה 17-18 שנה ניפתחה הרשת לעסקים ומישתמשים אקרונית האינטרנט כפי שהי היום נוסדה עלידיי אוניברסיתאות ולא עלידיי שום ממשלה!!!

hifly

New member
נועם בוקר טוב

עדיין לא קיבלתי תשובה בקשר להצטרפות לקלוב,והאם הקלוב יכול לשלוף לנו מסלול אם יצטרפו כמה מאות אנשים?? מה אתה אומר על זה שגם לך אין עיגול להטסה,ואו שטח הטסה מוסדר??האם אתה מבין את זה? מקבל את זה? לא מקבל? כל התשובות נכונות:) האם זה ניראה לך נורמאלי ש 50 שנה לא הספיקו לבנות לכם את העיגול,או שטח ההטסה המוסדר? מחכה לתשובות אמיר

hifly

New member
לנועם-שינוי בקלוב

אנו מקוים מאד לראות שינוי בקלוב,וזאת אומרת שאנו צריכים לחכות את הזמן הזה כדי לראות אם יש על מה להצטרף לקלוב? בקשר ליוזמה של שי קוגלוביץ להקמת מסלול פרטי הם עשו זאת גם מתוך מניעים מיסחרים לגיטימים,חוץ מזה מה זה למען חברים,הם רצו ומצאו מקום הם לא חיבים להתחלק עם כולם ,הם לו בקיבוץ,וחוץ מזה הקלוב גם לא מצא להם מקום אז הם היו חיבים להתארגן לבד. הקלוב חייב לארגן מקום מוסדר לחבריו אם לטיסנאים החופשיים ואם לדאונים וכו,מענין שאתם חברי הקלוב לא אכפת לכם להטיס במקומות נידחים ולא מוסדרים,האם אתם חברי הקלוב המשלמים דמי חבר לא אכפת לכם? מחכה לתשובות אמיר

ועוד יוזמה פרטית

גם חברי ואנכי הקמנו עמותה פרטית , אספנו כספים וברשותנו מנחת מצוין. אתם מוזמנים לראות ולהטיס. דני

עמותת מטיסי הצ פון

זהו שם העמותה שהקמנו. ואני מאמין כי רצוי לחקותה, ולהיות שותף לעשיה של ק.ה.ל. בהכשרת מטיסים ואנשי מקצע. אגב בין חברינו רבים מקצועיים מאד, תחרותים ובעלי הישגים. זה מה שעושה מנחת טוב עם הרבה יוזמה. מוזמנים.

nessygil

New member
אל תכעס אבל אתה מרגיז אותי

אני רוצה לראות אפ אני אשלם לקלוב 1000 ש"ח מה הוא יעשה איתם סך הכל יגדיל עוד את משכורות המשרד והמנכ"ל אני רוצה מסלול ולמסלול אני מוכן לשלם !!!!!!!

nessygil

New member
אני תורם 330 ש"ח

אני מוכן להירשם ביום ראשון בבוקר לקלוב ולשלם 330 ש"ח ואם אני לא רואה מסלול אני מוצץ את הכסף שלכם כך ששני דורות שלכם מס´ הטלפון שלי הוא - 051-654668 ששרון או כל נציג קלוב מוזמן לספר לי מה אני מקבל תמורת ה - 330 ש"ח ועל תבלבלו לי את השכל על תחרויות של דאונים וביטוחים עלובים שלכם מטיס קטן נסי

noam weissman

New member
נסי הקטן

שב בבית ושמור על הכסף שלך. אנשים כמוך בדיוק אנו לא צריכים. הרי להרכיב איזה ARF לוקח לך בטח שבועיים אז אתה מצפה שמסלול אספלט עם בסיס כורכר כהכנה ואישורים ממשלתים, יעשו לך ממש יום אחרי שתשלם ועם לא תעשה בלגן. תודה לא. ההבדל הענק ביני לבינך ואני בטוח שלא תסכים איתי זה שאני יכול ויודע, אבל לא רוצה להטיס רדיו. אבל עם הגישה שלך בעוד 10 שנים לא תדע לאזן טיסן דאון שלא נדבר איך הוא יראה. כמה סוגי אפוקסי אתה מכיר, כמה סוגיי בדים וחומרים אתה מכיר. אתה בכלל לקחת פעם לידיים שלך גוש בלזה וחתכתה ממנו את הלוח שרצית (לפי משקל וכיוון סיבים). אני משתדל לא לא להשמיץ אבל יש גבול. עם כבר יש משהוא עלוב זה זה מה שאתה עושה. הבעיה היא שאתה ושכמוך מרעילים אנשים טובים.

למעלה