מנחת אלים.

מולוקו

New member
מנחת אלים.

איני יודע מה קרה בערב בו הנץ הרימון ורוח קרירה נשבה נדה לה מצד לצד. מפכה לו ירדן מתעקל ומתפלפל נד לו מתנדנד מסרב להניח לרוח ללכת מעליו להפרד. והיא שם מהלכת שימלתה ברוח מתנופפת ושיערה זהוב כשמש מתבדר הוא ברוח. על המים צועדת פסע אחר פסע מול הרוח הקרירה שרה היא שיר מנגינת חליל מזמרת היא צליל. ועולה זמרתה השמים מנחת אלים מפזמת על מארג כוכבי הלכת ובת קול יוצאת מפוייסת ואת הצלילים אוספת. בהשראת היינריך היינה

מנחת אהבה

על מזבח האלים מניחה בכניעה את אהבתי את ערגתי את תשוקתי את חמדתי את ליבי את נפשי ידיי פרוסות אל על ממלמלות לחן עתיק יומין שפתותיי ריח הקטורת ממלאת את נחירי מניחה אני את מנחתי מנחת האהבה שלי אל האלים היודעי תעלומות הרואים כל ניסתרות ומחכה לראות את הבאות

מולוקו

New member
גשם נדבות

נדיבה את , אישה. כמה מילים ותשוקות עד כי נדמה שאני שבוי אסור בכבלי אהבתך קורבן למזבח תאוותך וריח קטורת מנחה טובה מנעימה לי את הזמן איתך.

ריקי די

New member
ארץ אחרת

מוליך אותי אל ארץ אחרת עולם רק שלך ושלי דממת בראשית מפכה בין נשמותינו כמי פלגים זכים וצעדינו רכים. ונשכב שם בצל העצים מגלים את סוד האהבה, מעורטלים מכל חטא עטופים ביפי הטבע ומבקשים לחבוק כל ירק וצבע. שם לקחתי את ידך אל חלקת גופי להכיר בי משעולים אחרים ושם ידעת תשוקה משכרת ואני ידעתי ארץ אחרת.

מולוקו

New member
לכתך אחרי במדבר

באשר אלך תלכי לארץ נוכריה לעולם שלי ושלך בראשית נברא עולם חדש. ואת לי חוה ואני אדם ולנו תפוח נחש ואפילו גן. אכיר כל מישעול בגן של גופך אלקק כל זיז אנשק כל פתח אשרף בנשיקות פיך.

באשר תלך

אני אחריך כשבויה בקיסמך אשוטט איתך בגנים אתן לך עינוגים תפוחים ותמרים שירים ומגדנים אתן לך ממני במשעולים בגנים בהרים ובגאיות רק איתך אוהבת להיות

מולוקו

New member
כרם היה לדודי

ואל אישך תשוקתך והוא ימשול בך ימשול בך בחכמה ימשול בך בהבנה. כרות המואביה לכי לך לשדות אהבתי, את לי ואני לך לאיש. ואל אהובתי תשוקתי שוקק אני לגופך לעמק ולהר למשעול הכרם לאשכול ענבים נוטף משכר.

שיכר

אלך אחריך בשדות המוריקים אלך אחריך איש יקר שלי אלומות של אור בשבילים ארוכים לנו את הדרך מאירים בוא אלי אהובי בוא אל גני כנס אל כרמי לגום איתי מתוצר האהבה ומהפירות השיכר

מולוקו

New member
מעובר בך

ואני נושא אותך ברחמי בא ונותן באהבתי העונג הוא מופלא את נותת בי סימנים אוהבת, לא אוהבת מהתלת ומצחקקת, אבל אני נושא אותך ברחמי נושא ונותן באהבתי,נשמתי.

כל יום מחדש

נרעדת מכל מבט אוספת לחיקי כל מילה ומשפט נושאת אותך בליבי במחשבתי בערגתי בתשוקתי ובאהבה גדולה משאירה עליך סימנים ושובלים של אהבה ועינוגים מתהווה איתך מתעברת ממך יוצרת איתך נושמת אהבתך נולדת כל יום מחדש להיות איתך לאהוב אותך

מולוקו

New member
לא זכיתי בך מן ההפקר

לא זכיתי בך מן ההפקר ולא אספתיך מפאת השדה מצור מחצבתי ניקרתיך בעמל רב וביושר נא. הרווחתי אותך בזכות בכנות ובאמונה בעבודת נמלים צפופה. אוחז אותך בידי לא לוחץ בכוח נותן בך דרור לחשוב דרור להחליט ולנבור לבחוש ולהבין סוף סוף כי בלעדייך אין לי שיר.

אתה לי שיר

את שיריי אני כותבת לך מקדישה אותם עם הרבה אהבה אתה לי שיר לחן ומנגינה מתענגת משירך מתרפקת על מילותייך עולה יורדת לפי המקצב כמו שיר שעל אבן נחצב אתה לי אהוב יקר שומרת על הזוהר על הטוהר שנוצר כי אתה לי שיר אתה לי הכל גש אלי ונצא יחדיו במחול כי בלעדיך איני יכולה לשיר על אהבה בלעדיך אין לי שירה.

מולוקו

New member
לדעת אותך

אוכל להיות שלם רק איתך מתרגש כמו ילד מקולך המלטף נוגעת בי באצבע מרגשת אותי ברגע נפש אל נפש אוחזת נשימה לנשימה מתחברת גוף אל גוף מתאחד. יד לא נוגעת רק מלטפת מרחפת מעל מרגשת מתחת שפתיים נושקות שפתיים ממלמלות. תפילתך תפילתי גלויה לי גלויה לך ושנינו יודעים תפילה אחת.

למעלה