מנחם בן ב-
אנשים

Serf SaN

New member
../images/Emo207.gif מי פה יודע איך קוראים ל..

דבר הזה שמתחפשים לעיצובים של פוקימון אבל אנושי? אני יודע שיש לזה מושג. ואם למישהו יש מושג מאיפה כל הציורים האלה (מה שמצורף), שראיתי אותם רצים גם בפייסבוק, אני ממש אשמח. (שם של יוצר / אתר)

Inimi

New member
עכשיו הלינק לא עובד @__@

ויש כל מיני ג'יבריש בעמוד OTL

innocence

New member
וואי, אז אני ממש לא יודעת כבר:(

ולפי האתר גם עוד כמה אנשים הורידו את הקובץ מאז ששיניתי את ההגדרות. אני יכולה להוריד אבל זה לא באמת נחשב כי יש לי פרימיום ואני בכל מקרה יכולה להוריד.. אני מצטערת, אבל אני לא יודעת מה לעשות.. אולי תנסי עוד כמה שעות? או מחר? בכל מקרה אני אעלה אולי לאתר אחר בהזדמנות...

Kawaii Baka

New member
התמונות מהפוטושוט! (באיחור... קל... בלבד.)

http://www.flickr.com/photos/8091205@N08/sets/72157622728034212/ וכל מילה נוספת מיותרת (חוץ כמובן מהעובדה שטרם יצא לי לתייג את התמונות שכבר העלתי וככל הנראה אעלה מחר עוד 2-3 תמונות). גיא - מצטער, אבל הייתי חייב, למען הדורות הבאים!

innocence

New member
תודה על התמונות!

אני חושבת שמכל התמונות במפגש הזה הכי אהבתי את שלך! האם את כולן ערכת או שחלקן נשארו כמו שהן? כי אני אשמח לקבל את הערוכות גם בגודל המקורי אם זה לא מפריע לך:)

Kawaii Baka

New member
ועוד איך שיש - אני שומר את המקור מתוך הרגל

כל מה שעשיתי כאן (ומה שאני נוהג לעשות באופן כללי, בהתחשב בכך שאני לא אשף פוטושופ) זה תיקון חשיפה ואיזון רמות איכן שצריך, והקטנה ל-1200 על 1800. משום מה פליקר החליט למרוד בי והקטין עוד יותר את מה שהעלתי. ~_~ אשלח לך לינק (ולכל מי שירצה) ל-ZIP של כל התמונות הנורמליות, במצבן המקורי, בסופ"ש הקרוב.

למעלה