מנו? שביט?

kramberg

New member
מנו? שביט?

אין איזה תמונות מיום שבת? תמונות מ"הסינגל של קרמברג"?
 

111SM

New member
כוכב זה עם שפיצים

קרמברג הוא לא כוכב הוא תיבה או מרובע תבחר...
 

111SM

New member
הDRZ בוטל לאלתר בגלל שירות שהשאיר טעם רע מאוד

מעופר אבניר!!! עברתי 3 סוכני מכירות שכל אחד מהם בנפרד או יחד אינו יודע לתת שירות בעעעעע לא אקנה שם אופנוע בחיים!!! ובנוסף לכך אמא הוסיפה לחץ אגרסיבי לרדת מהעיניין האופנוע לכן קניתי אלפא 147:) גם אוטו וגם סוג של אופנוע קבל תמונה
 

45degrees

New member
מתי אתה שם V6?

בולמים של בילשטיין? אתה יודע שיש לקוני בולמים לאלפא עם דרגות שיכוך משתנות באופן דינמי? משהו ברמה של נס הנדסי: בנסיעה רגילה הבולם רך אמריקה-סטייל. ואז כשהקצב עולה הבולם מתקשה מעצמו והופך לנמר בעור כבש. משהו מטמטם. עד לפני שנתיים עלה מוצ'ו יורוס, היום מחירם סביר.
 

45degrees

New member
מכני לחלוטין. מדהים איך שזה עובד, אפשר אפילו

להרגיש את זה כשמפעילים את הבולם כשהוא בידיים.
 

enigo

New member
זה נחמד, אבל לא ברמה שאתה אומר

א. זה לא רק לאלפא, אלא לדעתי לליין מכוניות רחב בהרבה (אני נסעתי איתם באודי). ב. זה אומנם משפר את הנוחות מבלי לפגוע בדינמיות או להפך, תלוי בכיול הבולמים המקורי, אבל זה רחוק מלהיות "נס הנדסי". יותר טוב, אבל לא פתרון מושלם. ג. השינוי שם הוא לא תלוי מהירות נסיעה, אלא קצב פתיחת/סגירת הבולם, ובא בעיקר להבדיל בין ספיגת מהמורות (תדר גבוה) לריסון המרכב (תדר נמוך). זו גם הסיבה שהם נקראים FSD. ד. היום גם למונרו יש בולמים על אותו עיקרון, מותקנים ב-C החדשה. פעם אחרונה שבררתי (בערך לפני שנתיים) עלו בסביבות 1000 לבולם - לא נורא.
 
למעלה