מנורת ליבון לאיזה טמפ מגיע מנורה ממוצעת? זה הגיוני שהיא מגיעה ל 2000 מעלות צלזיוס ?
L LRa New member 24/12/02 #1 מנורת ליבון לאיזה טמפ מגיע מנורה ממוצעת? זה הגיוני שהיא מגיעה ל 2000 מעלות צלזיוס ?
P pelegs New member 24/12/02 #2 לא...הרבה פחות אני לא יודע במדויק, אני חושב שאולי 700 מעלות צלזיוס - אבל אני לא בטוח. בטח מישהו פה יוכל לענות לך בדיוק רב יותר...
לא...הרבה פחות אני לא יודע במדויק, אני חושב שאולי 700 מעלות צלזיוס - אבל אני לא בטוח. בטח מישהו פה יוכל לענות לך בדיוק רב יותר...
2 2_be New member 27/12/02 #3 חיפשתי ובדקתי ו... אומנם זה לקח קצת זמן אבל הטמפרטורה היא אכן גבוהה. בנורת חוט להט רגילה הטמפרטורה היא כ- 2700 מעלות קלוין.
חיפשתי ובדקתי ו... אומנם זה לקח קצת זמן אבל הטמפרטורה היא אכן גבוהה. בנורת חוט להט רגילה הטמפרטורה היא כ- 2700 מעלות קלוין.
P pelegs New member 27/12/02 #6 נכון נכון נכון ועוד היה לי תרשים כזה על המחשב והתעלמתי ממנו. בוש ונכלם הנני.
ר רשר Well-known member מנהל 30/12/02 #9 טמפ´ אור נמדדת בהשואה לגוף שחור אידאלי שמחומם לטמפ´ מסוימת ופולט קרינה זו אינה טמפ´ שמאפשרת לחמם כוס קפה. היא משמשת להשואה בין מקורות האור השונים.
טמפ´ אור נמדדת בהשואה לגוף שחור אידאלי שמחומם לטמפ´ מסוימת ופולט קרינה זו אינה טמפ´ שמאפשרת לחמם כוס קפה. היא משמשת להשואה בין מקורות האור השונים.