מנורות רחוב

crazykitty

New member
מנורות רחוב../images/Emo54.gif

הי! תמיד הייתי ילדה מעט מוזרה ובזמן האחרון התחלתי לתהות בקשר לעצמי: מאז ומתמיד היו לי מה שנקרא "תחושות", הרבה פעמים אני מרגישה שאני הולכת לפגוש מישהו מסויים, וכבר פעמיים חזיתי את מותם של אנשים: בכתה ו´ כשחיבקתי את סבי הרגשתי שזה החיבוק האחרון שלנו בזמן החיבוק-ואני זוכרת שלכן חיבקתי אותו חיבוק ארוך מאוד. לאחר מס. שבועות הוא חלה מאוד ולאחר חודיים בערך נפטר, ויום לפני מותו הרגשתי בחזקה שהוא ימות למחרת. כיום אני בת 19. לפני כמה חודשים הרגשתי יום אחד שמישהו במשפחה ימות, ואחרי מספר שעות צלצלו אלינו והודיעו שאחו7ת סבתי נפטרה. ועוד משהו- צמיד כשאני הולכת לבד בלילה או עם9 חברה- מנורות רחוב שאליהן אני מתקרבת- נחבות! ברגע שאני מתרחקת- הן נדלקות בחזרה! ואלו אינם מקרים חד פעמיים- זה קורה לי כמעט כל יום ובמקומות שונים ולא קרובים אחד לשני. זה קורה בייחוד לי ולחברתי והטובה ביותר כשאנו יחד... יתכן שיש לי אנרגיות מסויימות שאין לאנשים אחרים או פאן מאגי שאיני מודעת אליו? מה כל זה יכול להיות??? נ.ב- בשתי כפות ידי יש את סימן ה"צלב" שמורה על יכולת מאגית... מה כל פשר זה?

תחושות, מנורות רחוב וכפות ידיים

1) זוהי אינטואיציה. ישנם אנשים עם אינטואיציה טובה בתחומים שונים, ישנם אנשים עם אינטואיציה "גרועה". ניתן לפתח ולשכלל את האינטואיציה. 2) לא נראה לי שמדובר בפאן מאגי. אם כל אחד ישים לב למנורות הרחוב, הוא יגלה כי הדבר קורה לא מעט. פשוט מאוד, שמים לב למנורות האלה כאשר קורה איתן משהו, אחרת "זה לא מעניין" את התודעה. 3) זה בא מתחום הכירולוגיה - קריאה בכפות ידיים. סימן כזה או אחר לא קובע אם האדם למאגיה או לא - מאגיה היא כשרון שקיים במידה זו או אחרת אצל כל אחד וניתן לפתח כשרון זה.

crazykitty

New member
תודה שאלה והערה

תודה רבה על התשובה. אז יכול להיות שיש לי אינטואיציה ממש טובה? יותר משל אחרים? ואיך מפתחים יותר את האינטואיציה? ובקשר להערה שלך למטה:די להרג בע"ח! טוב, אני מבינה שאתה אוהב בשר וצריך את זה...אבל אל תתגאה בזה כ"כ בבקשה!...כפי שבטח הבנת, מדברת כאן צמחונית גאה

אין כל קשר לצמחונות

זוהי מטבע לשון. חוץ מאשר בהודו, שם יש פרות הנחשבות קדושות ואין לאכול אותן, "פרה קדושה" היא מושג הבא לציין משהו שהוא טאבו ואין לשבור אותו (על המשקל שאין לאכול פרה קדושה בהודו). מן החתימה שלי משתמע בדרך הומוריסטית, שעד כה הרוב הבינו אותה, כי אני אוהב לצאת כנגד דברים שלרוב נחשבים לטאבו (אם כי לא תמיד. יש כמה "טאבו"ים שאני מרגיש בנוח איתם) ואין פה שום עניין של גאווה. ובנימה זו : די לרצח העגבניות ולהתעללות במלפפונים!

crazykitty

New member
אוקי...אוקי...

אוקי...לא הבנתי אותך, כנראה באתי ממורמרת מדי מפורומים של זכויות בע"ח וצמחונות-טבעונות, אז תקפתי. אז סחתיין על האימרה. ובקשר לרצח ירקות ועגבניות- כאן זה עניין של השרדות, מה לעשות שעוד לא הומצאה שיטה ליכולת הזנה מאויר1 וחוץ מזה, מי אמר שכואב להם??? תוכיח!

שוב, זהו הומור, יקירתי

אם כי מחקרים שונים מראים שצמחים "משדרים" (ע"י אותו כימיים) סימני מצוקה כאשר מתקרב טורף-צמחים שאינו מהסוג הנכון (ישנם צמחים אשר בכוונה מגדלים פירות המיועדים לאכילה ע"י בע"ח שונים). אם איני טועה, היו מחקרים שהצביעו כי צמחים "זכרו" בני אדם אשר התעללו בהם, אם כי כרגע הדבר נפלא מעיני ואאלץ לבדוק את הנושא - וכמובן, את אמיתותם של המחקרים הנ"ל. צמחים הם יצורים לא פחות מסובכים מחיות אחרות. אז נכון, אם אינם מסוגלים לנוע ואין להם מע´ עצבים כמו לבעלי החיים האחרים - אך הם חשים במצוקה (עקה, stress) כמו כל בע"ח אחר - הרגשת כאב היא הרגשה עצבית לחלוטין אשר מתריעה מפני "תקלה" כלשהי בגוף. אולי צמחים לא חשים כאב, אך הם מגיבים לפציעות כמו כל גוף חי אחר.

crazykitty

New member
../images/Emo8.gifיפה..יפה..החכמתי וגם-

דרך אגב, גם אני מדברת בהומור ובהחלט הבנתי את ההומור שלך. בקשר לצמחים ועצבים- אני ידעתי את זה, אך טוב לדעת עוד טיפה. אשמח לקבל עוד ידיעות מרעישות בנושא, אם תדע...בלי לשים לב שיניתי את נושא הפורום. טוב אז תודה. ובקשר למנורות רחוב- נשבעת לך שלי זה קורה בייחוד, ותמיד. חברותי פוחדות ללכת איתי לבד בלילה ברחוב בגלל זה, כי להן זה לא כ"כ קורה. אבל אם זה לא באמת איזה כח מסתורי או אנרגיה מוזרה, לפחות אני אשלה את עצמי כדי שיהיה יותר מעניין והרפתקני ברחובות בלילה...

pink sunset

New member
לחתולה ../images/Emo108.gif

אני חולקת על מה שכוכב השחר אמר. סימן צלב על כף היד, או יותר נכון לומר- איקס, מעיד על יכולות מאגיות מולדתיות. אני כ ן חושבת שכל אחד יכול לפתח את כישוריו המאגים בעזרת לימוד ותרגול, אך זה עדיין לא סוטר את זה שישנם אנשים שנולדים עם יכולת מוגברת שכזאת. אם את רוצה לדעת על כך יותר אני מציעה שתכנסי לפורום שמוקדש לקריאה בכף יד כאן, זכור לי שיש אחד כזה, ואולי תמצאי שם אנשים שמבינים בזה ויוכלו לספר לך יותר אודות התופעה. יום טוב :)

crazykitty

New member
|מתודה, גם אני חושבת כך...ועוד שאלה

תודה על התשובה וההצעה. בקשר לקריאת כף יד- יש לי ספר, מסתבר שהוא לא טוב במיוחד. אני אחפש אם יש פורום כזה. ועדיין, הייתי רוצה לדעת איך לפתח את הכישורים האלה, אם יש ספר טוב לקנות או משהו אחר, מישהו יודע? אחלה לילה לכולם!!!

למעלה