מנוחה

מנוחה

זרועות הכורסא עטו כפפה כפפה עשויה מלמלה לבנה חיבקו נערה צעירה ליטפו גופה ואחזוה במותניה בליבה כלוב ציפורים מרננים, שרים, בוכים מפזמת היא דרך שפתיים ענוגות שיר המואר באור יקרות זרועות הכורסא החלו לרעוד התרגשו מקולה, דמעו דמעות וכבת על ברכי אמה נחה הנערה על גבי הכורסא וסביב מותניה, כרוכות זרועותיה בכפפת מלמלה לבנה מחבקים את ליבה ומרטיבים גופה בדמעה אחת אחרונה ענבל

Just Me

New member
ענבלוש ....

היי לך ילדה חמודה.... השיר מאד נגע לי ללב.... ונורא הזדהתי איתו... יש לי שאלה... מי ההשראה לשיר? אוהבת מאד ומחכה כבר לעוד שבועיים.... :) באהבה שאין לה סוף אני

הקשתית*

New member
כורסה של מלאכית..:)

ובימים טרופים אלו, צללתי אל בין זרועות כורסתך. מחפשת,שיעטפוני בכפפתך, עם המלמלה הלבנה, כנפשך ההומיה. חובקת,עוטפת, וגורמת לדמעה החנוקה, להיות אחת ואחרונה. מי ייתן וירבו כמותך...יקירה

אין מילים בפי !!!

את פשוט מקסימה !!! ואני שולחת לך את החיבוק הכי גדול שניתן לשלוח :)) חברתי היקרה ! שלך ענבל

מעיינוש יקרה :)

אני מודה לך על המילים החמות והמעודדות אוהבת אותך גם כן מאוד ! ובאשר להשראה... הייתי מסכמת אותה במילה אחת - עייפות אבל יש כ``כ הרבה במילה הזאת... מכאן הקשרים האסוציאטיביים קשורים אך ורק אליך יקירה שחקי במילים ותראי לאיזה עומק את מגיעה :) ענבל

FireAngel

New member
אוי מתוקה!!!

פשוט מדהים!!! ואני זכיתי להכיר את המלאכית שכתבה את זה!!!

למעלה