מנוולים!!!!!!!

מנוולים!!!!!!!

בש``ס מתכוננים לחגיגה הגדולה שתיערך הערב לכבוד חתונתה של בתו של אריה דרעי, שמחה אנשיו של דרעי אמרו, כי החתונה היא גם מפגן כוח. חתונתם של שמחה דרעי ומנחם אביטן, תלמיד הישיבה הליטאית מעלות התורה, תתקיים בבנייני האומה בירושלים, וצפויים להשתתף בה 5,000 מוזמנים. האסיר המפורסם יצא לחופשה מיוחדת לרגל השמחה. (מתוך החדשות) החבר הזה של הביביהו (שלבטח גם הוא יהיה נוכח בחתונה) מוכיח כי לשניהם אין אלוהים, כל יום נהרגים אנשים והם שקועים רק באינטרסים שלהם, עד מתי נמשיך לשתוק לשניים האלה?

אריסטו

New member
נקווה שיום השמחה של דרעי יהיה גם

יום השמחה שלנו לגביך. רקבובית. ולמה ? תנחש?

הרגעת אותי.....אריסטו!

חשבתי שהודעה כזאת לא תתקל בקללות - אשריני על שאני מצליח להרגיז אותך בכל מילה שלי! (-:

ממש רשע מרושע...,שטן.. ;-)

אתה יודע,שאת כל הפרצופים המצחיקים שאני מדביק פה.. זה רק לכיסוי תחת.. מרק. ברגע של כנות מדהימה..

אריסטו

New member
בשביל שפיכת ההר מספיק שיח

כדי לתלות את עצמו מדובר ברמש שמאלני מהסוג הנחות ביותר. שיתאבד על שיח

11a2

New member
כנראה שדרעי גדול עליהם[על השמאל]

כל הנסיונות להוציאו ``להורג``לא הצליחו, זה מגביר עוד יותר את זעמם,

11a2

New member
כל תזוזה ממסדית לטובת דרעי

מלווה ב-1000-בגצ``ים וב-1000- שאילתות בכנסת, מה הקשר לחתונה,ביבי.דרעי,ולקורבנות. גם אתה יודיע כמו רבים אחרים שביבי הוא רוה``מ הבא,ודרעי מהצד יעזור בניהול המדינה, טוב או לא, נכון לעכשיו זו המציאות,

את דרעי כולם אוהבים!

אם אתה לא מאמין לך ותראה את כולם בחתונה! כל מה שכתבת נובע כנראה ממשאלות הלב שלך, הבחירות בעוד יותר משנתיים ולך תדע מה יהיה עד אז, אני לבטח לא נביא!

hreuven2

New member
איך תהיה נביא?

אם כובע לך על הראש ותחתיו איוולת ורקבון

למעלה