מנה חמה לסקי

I Gabe

New member
כשהייתי פעם האחרונה באילת עמד שומר ביציאה מחדר האוכל

ושומר אני מתכוון מאבטח, מצוות האבטחה של המלון. הסתכל מה כל אחד מוציא. לא ראיתי דבר כזה בשום מקום בעולם. וגם לא אנשים שמחביאים דני שעולה 2 שקל לגביע בעגלה של התינוק ומכסים בסמיכה של התינוק.

marceloros

Member
מנהל
באמת? איזה מלון?

אני אנסה להסביר בשם עם ישראל:
זה לא ה-2 שקל דני, ילדים לא אוכלים כמעט כלום בחדר אוכל, מתמלאים מהשפע...אז לוקחים כמה דברים, ומי שיש לו עגלה מחביא שם, ואחרי חצי שעה-שעה הילד אוכל.
אתה במלון באילת, מה? תרוץ לקנות לו דני בסופר? זה חופש.

Cמן רשום

New member
"נבהלנו" זה לא הפועל הנכון

אבל זה ויכוח אבוד מראש. אפילו לא טרחתי להיכנס להסברים.

marceloros

Member
מנהל
התכוונתי שזה מאוד נפוץ במחוזותינו

אישית לא עשיתי זאת כולל בבנסקו, שם לא אהבנו את המסעדות על ההר אז הסתפקתי במרק שלהם בלבד, אבל ברור לי למה זה לא מקובל ושיסתכלו על כך בעין מאוד עקומה בחו"ל.

מצד שני קרה לי לא מזמן שנשארו כמה דברים על השולחן בסיום הארוחה, אז אמרתי קחו במפית לאח"כ כי זה הולך ממילא לזבל.

Diagonalization

New member
באמת הפתיע אותי שזה לא מקובל, יצאתי מנקודת הנחה

שלהכין לעצמי (ולא לכל ההר, רק לעצמי) סנדוויץ' אחד לדרך במקום לפוצץ את עצמי בכוח באוכל (מי בכלל מסוגל לאכול ב7 וחצי בבוקר ארוחה שתחזיק אותו עד 12?) זה לגיטימי לגמרי.
היינו קבוצה של שישה גולשים, חלק אכלו כמו מטורפים בבוקר (מה שנחשב מקובל כניראה) וחלק אכלו כזה קצת לפרוטוקול, ואולי עוד קצת תה ואז הכינו ארוחה קטנה להר, שתי פרוסות לחם וכמה פרוסות נקנית, ממש לא פתחנו פס ייצור סנדוויצ'ים...

בכל מקרה השנה אשים לב האם עוד מישהו עושה ככה ואנסה לברר עם ה"אירופיים" האם זה משהו שהם גם עושים או שפשוט איכשהו יצא שאני הוא הישראלי המכוער?

alien life form

New member
ברור לך שאתה מתחכם?

המלון לא שקל אותך בכניסה וביציאה לדעת כמה אכלת ולפי זה אם מותר לך לקחת צידה לדרך או לא. הם גם לא בדקו את כל מה שדגמת, לא אהבת והשארת בצלחת. מדובר בנורמה שאתה מתחכם איתה. לא בא לך לאכול ארוחת בוקר תזמין חדר בלי ארוחת בוקר. אשתי אוכלת לארוחת בוקר בבתי מלון מוזלי ותה צמחים. אם יש קרואסונים טובים אז במקום המוזלי קרואסון. נו? זה נותן לה זכות למלא קופסאות פלסטיק לצהריים? לדעתי לא.אם תיקח תפוח או בננה לאחר כך, לא נראה שלמישהו תהיה בעייה עם זה. אם תכין סנדוויצ'ים אז לי לפחות נראה מוגזם.

HelloweeN

New member
תשקיע בחטיפי אנרגיה איכותיים

במקום הזבל הזה.

האוכל שלי במהלך הגלישה (אלא אם אני עוצר לצהריים, במקרים נדירים) מורכב מ-
CLIF BAR אורגני.
230 קלוריות איכותיות ואיטיות, 9 גרם סוכר (לא נורא כ"כ) ו-7 גרם פרוטאין.
אבל הכי חשוב - אנרגיה איכותית ובלי קראשים.
יש לי תמיד בכיס - ממליץ מאוד!
http://www.clifbar.com/products/clif-bar/clif-nut-butter-filled

Cמן רשום

New member
לא יודע באיזה שלב הפורום הזה הפך לפורום של דיאטניות

אתה ילד גדול ומודע מן הסתם ליתרונות והחסרונות התזונתיים של מנה חמה.
אם אתה אוהב את זה, קח. עבור רוב האנשים ההתנסות באוכל המקומי זה חלק מהחוויה. כשעוד הייתי חי בארץ, המזוודה הייתה מלאה באוכל בטיסה חזרה ולא הפוך. אבל כבר נאמר שעל טעם ועל ריח...

נפתלי99

New member
זה לא ברור ?

הרי סקי זה ספורט, וכל עיסוק בספורט מחייב לעסוק גם בתזונה של ספורטאים.
&nbsp
חוץ מזה - זה גם פורום של חופשות, ובכל חופשה החלק המרכזי הוא הסעודות במהלך החופשה.
&nbsp
ולכן המסקנה היא כמובן - איך זה שאין בפורום הזה הרבה יותר דיונים על סעודות בחופשות , ותזונת ספורט ???

Cמן רשום

New member
אז עדיף שלא אפרט מה כולל תפריט יומי שלי

אני מניח שרק סעיפי הוויסקי והשקולוד יכולים לגרום למישהו שתזונה קרובה לליבו ללקות בהתקף לב

אישית לא אבל מכיר כאלה שלוקחים דברים כאלה

בעיקר שקיות מרק אינסנט. נכון, זה לא בריא אבל זה מחמם.

itamo

New member
בבנסקו יש אוכל מעולה ולא יקר, חבל לפספס אותו

גם נהוג לעשות עצירה עם האוטובוס בדרך לאתר במקום שניתן לקנות שם אוכל.
בכל מקרה האוכל בבנסקו מעולה. בהר עצמו הוא סביר אבל לא יותר מזה, אנחנו קנינו בסופר לחם, ירקות וגבינות והכננו סנדביצ׳ים ולקחנו איתנו בתיק בתור ארוחת צהרים.

elsanto

Member
תודה על תגובות .

מישהו יודע אנחנו לא מדברים בולגרית .
אולי יש שם סופר אן מסעדה עם תפריטים בעברית ?
או שמות מוצרים בעברית ?

marceloros

Member
מנהל
הם לא באמת דוברים עברית !

יש צייד בחזית המסעדה שמנסה לצוד לקוחות רעבים, פשוט כי יש מלא מלא מסעדות אז הוא רוצה שתיכנס אליו. נותן לך כרטיס ביקור עם הנחה, זורק לך "כשר" (והחזיר מסתובב על המנגל) או "טעים", "בואו בואו" "יאללה" "סבבה" וכדומה.
&nbsp
התפריטים באנגלית כולם.

לא הייתי בבנסקו למרות שאני עובד על זה

עקרונית האשה נגד חופשות חורף. מבחינתה חופשה זה רק על כסא נוח בשמש עם משקה ורוד עם מטריה קמטנה. או מסע קניות אכזרי בין סיילים של בירה אירופאית זאת או אחרת. אבל הבטחתי לה שבבנסקו היא יכולה לנפוש במלון מפואר ועוד לקבל טיפולי ספא זולים. זה לא היה קל אבל אני רואה התרככות מסויימת. יש תקווה בקיצור.

עד אז עדיין כל מה שאני יודע על בנסקו זה שמועות יד 2.

למעלה