מנהרת הזמן

מנהרת הזמן ../images/Emo112.gif

אם הייתם יכולים לחזור בזמן, האם היית מתחתנים עם האקס שוב ועושים דברים אחרת? האם אתם חושבים שיש דברים שיכולתם לראות אז ולא ראיתם כי הייתם מאוהבים?

אני חושבת שבדיעבד הייתי עומדת על שלי יותר..

לא מוותרת. לא מפחדת לומר את מה שיש לי לומר במחיר של פרידה.

touti

New member
כן!

הייתי מאצילה סמכויות ולא לוקחת הכל על הכתפיים שלי! יש דברים שלא ראיתי לא בגלל "אהבה", אלא בגלל שהייתי צעירה מאוד עם ראיה מצומצמת מאוד. כך שכשאני מסתכלת לאחור, בדיעבד רואה את כל הטעויות שלי שגם להם היה חלק בפער שנוצר. אחלה נושא!

מלודי6

New member
לא הייתי משנה דבר

רגשתי; כאבתי; ניסיתי; למדתי; אהבתי; נכוותי; נתתי; פעלתי; והשכלתי; ... אך יותר מכל חייתי, חושיי עבדו במרץ, בתוך סיפור רומנטי אך גם טרגדי וזהו סיפורי שלי ואלו חיי וכל מה שבא, הוא בא לטובה

נעה שחר

New member
הדבר היחיד שהייתי צריכה לעשות זה לעזוב קודם

לדעתי - האהבה לא מעוורת - אנחנו פשוט בוחרים למה להתייחס יותר או פחות... אנחנו יודעים שלא טוב אבל מנסים להילחם - בשביל עצמנו , או בשביל אחרים... בכל אופן - אם היתה אפשרות למחוק את 6 השנים האחרונות - לא הייתי מסכימה בשום אופן . בניתי את עצמי בשנים האלה. אני יודעת מי אני ומה אני רוצה ומה אני שווה. לוקחת את החיובי מהתקופה הזו.

היום במחשבה לאחור לא הייתי מתחתנת איתו

אלא אם כן הוא היה חוזר בתשובה. אז הייתי כ"כ מסונוורת מהאהבה (עד לדקה האחרונה) שלא ראיתי כמה זה מפריע לי. היום אין מצב שאני מתחילה כל קשר עם מישהו שאינו דתי (והכוונה היא לא לדתי לייט).

ליגה76

New member
שאלה קשה

היו לנו חיים מדהימים מצד אחד, אולי אם הייתי מתחתנת עם מישהו אחר לא הייתי סובלת את כל מה שסבלתי אחרי התאונה? מצד שני אז הייתי ילדה צדיקה תמימה וחמודה. מאז התאונה התקדמתי קדימה בצורה מדהימה. הקב"ה העביר אותי קורס לאסרטיביות, לסבלנות, לפתיחות ועוד... היום אני אדם אחר לגמרי.
ואם זה לא היה קורה, איך הייתי מכירה אנשים מדהימים כמוכם.???

שאלה קשה מאוד

עם אמונה אמיתית אין בעיה כלל, מה שהיה, היה על פי תכנית מתוכננת היטיב, אין מקום לטענות וכו' אם כך מה בעצם השאלה?! ישנם כאלה, שבהמשך הדרך "רכשו" כלים איך לחיות ולהתמודד, עם אותם כלים נרכשים, הם היום אולי היו יכולים להתמודד עם אותה מערכת בדימוס. אולי?! ישנם כאלה (ואני ביניהם) שהיום לא מעונינים שוב להכנס למערכת עם נתונים דומים בשום פנים ואופן, הם לא יחזרו להתחתן עם האקס/ית בשום צורה כמובן. אולם מה שהיה היה צריך להיות, מה לי להתלונן, נולדו לי 5 (אתרוגים מהודרים) ילדים בלע"ר, וזה לא דבר של מה בכך. בהצלחה

כן

הייתי מתחתנת איתו שוב ועושה כ"כ הרבה דברים אחרת בבסיסו הוא אדם טוב הרע בנישואין משך כל אחד מאיתנו לקיצוניות שאין ממנה חזרה

סאני42

New member
אוךך שאלה קשה........

לא הייתי מוחקת את חיי אבל מנהלת כמה דברים בסיסיים בצורה שונה מן הסתם..........

reo2

New member
השאלה לוקחת אותי אחורה כמה שנים

אני זוכרת שכשישבתי שבעה, אחותו של בעלי ז"ל שאלה אותי אם אני מצטערת שהכרתי אותו, אם אני מצטערת שהתחתנו, כי אם לא, לא הייתי צריכה לעבור את מה שאני עוברת. בלי מחשבה שנייה עניתי שלא. היתה לי תקופה מאוד יפה וטובה איתו וקיבלתי במתנה את הבת שלי, הייתה לי אהבה גדולה, הייתה לי ההזדמנות לתת ולקבל ולא הייתי מוותרת על כך לרגע. בכל אופן נראה לי שבכל קשר, כאשר מסתכלים עליו בדיעבד אפשר לראות דברים שהיינו פועלים בו אחרת. וליגה, אני כל כך מתחברת למה שכתבת. אחרי המוות שלו הייתה לי פתאום תקופה כל כך טובה (שלא תחשבו לדקה שזה בגלל המוות חס וחלילה שלא תבינו אותי לא נכון) אבל עם כל הרע פתאום הרגשתי שנוחתים עלי כל כך הרבה דברים טובים. האמונה שלי בה' גדלה, הרגשתי שאני לא לבד, הקב"ה שלח לי כל כך הרבה תמיכה, נהייתי אישה אחרת (אני חושבת שכך בכל אופן), הייתי מאוד פעילה ופגשתי אנשים מדהימים שלולא המקרה הנורא לא הייתי פוגשת. אז אם אחזור לשאלה האם לחזור אחורה... כן, הייתי חוזרת ומתחתנת עם אותו האדם ואם במנהרת הזמן הזו היתה אפשרות לשנות משהו אז הייתי משנה את הרגע שהפריד בינינו לנצח

מרגש...

אין לי מילים שיתארו עד כמה שאת חזקה... שיהיה לך המשך חיים נפלאים ובע"ה תמצאי את זיווגך במהרה.

למעלה