מנהל

shaishoo

New member
אל תזלזל במחיר של קפה בלונדון

חוץ מזה הם לא יותר בקטע של תה ? קבועים הולכים וחוזרים (אחרת הם לא היו קבועים) אבל כל הזמן מצטרפים קבועים חדשים מספיק שתלך אחורה שנה ותראה מי בעיקר רשם, ותבדוק בחודשיים האחרונים ותקבל רושם על מה אני מדבר. כמובן שמנהל הוא קבוע אבל הוא יכול להיות אקטיבי או להכניס קצת דם חדש ועדין להיות שם כגורם מכווין תסתכל על אצמך כמעין "יודה" אינטרנטי...

sela v

New member
את רואה

אפילו שאת פה הרבה זמן את לא יודעת שכן יש פה קטגוריה של שאלות נפוצות. אז כנראה תפוז לא מדגישים את זה מספיק, כי אני בטוח חדשים שנכנסים לפה לא מודעים לכך. הכי מרגיז זה שאלות החיסונים. לפחות פעם ביום מישהו חוזר על אותה שאלה.

../images/Emo10.gif סלע אמור לא לזוז ממקומו

אבל אני יכול להבין אותך - כל הזמן אותם שאלות, והרבה משעממות. אולי תעשה מה שעשו בפורום ישראלים באירופה - כל הזמן שאלו שם שאלות על הגירה לאירופה, טפסים, ויזות וכו' - אז פשוט נמאס להם והם פנו לתפוז ליצור פורום 'הגירה לאירופה' ושם מרוכזות כל השאלות המנהלתיות. עכשיו יש להם יותר זמן להתעסק בשאלות מעמיקות יותר.

sela v

New member
אני אדבר עם תפוז

לראות אם אפשר לפתוח תתי פורומים. האם יש לכם הצעות לתתי פורומים? ולא נראה לי שאפשר לפתוח פורום לכל דבר, למשל פורום חיסונים - שאלה שחוזרת פה לפחות פעם ביום.

ליאורט1

New member
לצערי

אין טעם בשלב זה לפתוח תתי פורומים, גם ככה אנחנו לא פורום שוקק כל כך(וחבל) אם נפתח תתי פורומים אז לא יהיו הודעות בכלל וזה סתם יעשה בלגן, באופניים פתחו תתי פורומים כי הם שקעו בהודעות

sela v

New member
יש הרבה יותר תרמילאים מרוכבי אופנים

רק שכרגע הפורומים של למטייל הרבה יותר מפורסמים, ושם אי אפשר לכתוב על הכל כמו על ציוד משומש, כי זה מתחרה בחנות.

SPnage

New member
ספר לי על זה

זו הסיבה שהפסקתי לכתוב שם. הייתי מחובר באינפוזיה לפורום שלהם במשך שנתיים עד שמחקו לי הודעה כי נתתי לינק לאתר אחר. זו היתה ההודעה האחרונה שלי שם.

sela v

New member
השאלה איך מושכים צעירים שמכירים

את החנות, אבל לא יודעים שהפורום קיים?

ליאורט1

New member
השאלה מה המטרה של הפורום

אם אנחנו רוצים להיות פורום כמו בלמטייל של שאלות שבסופו של דבר אפשר לרכז בשאלות נפוצות או שיש לעניין התרמילאות פנים נוספות מעבר לזה. ואז אפשר לנסות ולמשוך אנשים משם לכן, בכל זאת מערכת הפורומים כאן הרבה הרבה יותר טובה וידידותית

sela v

New member
אבל לאחרונה הפכנו למין למטייל 2

בכלל רוב שאלות למטייל, זה שאלות שהיו עונים בהרצאה, ולעוד פחות עצלנים בספר.

sela v

New member
בשביל זה אולי שווה לפצל את הפורום

לתתי פורומים.

SPnage

New member
אין טעם

גם ככה יש הפרדה בפורומים לפורום טיולים, פורום טיולים בארץ, פורום תרמילאים וגם פורום המזרח הרחוק שחופף לפורום הזה במקרים רבים. בנוסף הפורום הזה ממש לא עמוס בהשוואה לפורומים אחרים. יכול להיות שיש מקום להכנסת מנהל נוסף או ריענון השורות, אבל חבל לפרק את אותו.

pako27

New member
אני בטוח בנכונות וכנות שלך

אבל מועדון משוטטים - תפוז נשמע לי אחלה רעיון .............. אולי שווה להתאמץ ולנסות שוב ? יש פה חבר'ה מצוינים שאני מכיר ובטוח שהם ישמחו ... פורום תרמילאים תפוז - ישראל ! דעתכם ?

sela v

New member
בסופו של דבר שחשבתי שוב

רוב הקבועים תמיד אומרים למה כדאי לסע לבד, אז אולי זה לא רעיון כזה טוב. הבעיה שכולם בסופו של דבר נוסעים לאותם מקומות. למשל לא ראיתי אף אחד שנסע לטיול ארוך במערב אפריקה. או חצה את רוסיה יבשתית.

למעלה