מנהל

jeshu

New member
שביל דברים כאלה צריך לפנות לקבועים של הפורום שעייפו ממדינות מתויירות מאוד ועברו את שלב ה"טיול של אחרי צבא וכו'".ולהחלפת רעיונות התחום זה דווקא הפורום כן טוב. בכל אופן - אני מסכים שצריך למתן את עניין השאלות הבלתי פוסקות ולא רצויותואני מציע להתמודד איתן בעזרת תשובה קבועה בדמות קישור או כמה קישורים (לענייני חיסונים לשמשל) או כל תשובה לאקונית (וממצה) אחרת ושמעבר לזה אף אחד מהקבועים לא יגיב.

סליחה אבל

שאלות לא רצויות? מי מחליט מה לא רצוי? להתנהג לשואלים כאל לא רצויים כך שאף אחד מהקבועים לא יגיב? על מה ולמה לעלוב בבני אדם? פורום הוא במה פתוחה ונועד להחלפת דעות,רעיונות ותרומה הדדית, הרעיון שלך לטעמי מתאים לקומונה סגורה שם ניתן לבחור את ה"רצויים" ולחסום את אלו שאינם לטעמך ...

jeshu

New member
כולם רצויים אבל אם לא שמת לב יש פה איזה עייפות מהשאלות החוזרות והמשעממות. מי שמתעצל לעשות חיפוש בפורום שיתן לו את כל המידע הזה ושואל (עוד פעם) הוא לא כל כך רצוי. "פורום הוא במה פתוחה ונועד להחלפת דעות,רעיונות ותרומה הדדית" - השאלות האלה שאני מדבר עליהן גם פוגעות במה שאת אמרת - הן הופכות את הפורום ל"מודיעין לפני טיול". ומי מחליט - אף אחד לא מחליט,אבל לא חסר מי שמתלונן.

Naughtius

New member
טיולים של חברי הפורום...

נראה לי יותר הגיוני לארגן טיולים כאלה בארץ, כלומר מעין טרקים של יום כל פעם באזור אחר...

sela v

New member
מכיוון שאני לא מתגורר בארץ

קשה יהיה לי להשתתף בטיולים כאלה. אני מגיע לא לעיתים תכופות, אבל אשמח לעזור לארגן טיולים שגם לא בהשתתפותי.

סלע

כמי שניהלה כמה פורומים כאן בפרדס יכולה לומר לך כי מגיע הרגע בו מרגישים שמיצינו... בכל פורום ולא משנה באיזה תחום , השאלות חוזרות על עצמן,הנושאים חוזרים על עצמם (שהרי לשם כך {הנושא} הוא בעצם הוקם מלכתחילה). בכל פורום הדינמיקה משתנה מעת לעת אבל אחרי כל כך הרבה זמן בניהול ברור שלמי שעומד בראש וחייב לעקוב אחר כל הודעה בשלב מסויים ימאס והכל נראה אותו הדבר... הקמת כאן פורום נפלא ואולי עבורך כרגע זה הזמן לשחרר את הבייבי ולהמשיך הלאה,אין בזה כל רע... בכל מקרה יכולה לומר כי נעזרתי בעבר וממשיכה להעזר בהווה בפורום, יצא לי להשתתף באחת התחרויות ואפילו לזכות בפרס נפלא הודות ליוזמה המבורכת שלך. מכבדת כל בחירה שלך ומאחלת לך המון הצלחה במה שתבחר והכי הכי חשוב הרבה טיולים

למעלה