מנהל

sela v

New member
מנהל

אני מנהל את פורום זה מיומו הראשון. אחרי כמה שנים טובות, כנראה שבקרוב אפרוש מניהול הפורום. פשוט אני מרגיש שמיציתי את עצמי, ובזמן האחרון בעיקר השאלות חוזרות על עצמן בתדירות גבוהה. אם יש מישהו שמעונין לנהל את הפורום, אז היא או הוא מוזמנים ליצור איתי קשר.

עייפות החומר

שנמצאים בפורום כמה שנים או חודשים זה מתחיל לשחוק. הכל חוזר על עצמו.אותן שאלות,אותן קושיות.... אני מבין אותו גם לי לפעמים נשבר מזה

sela v

New member
דבר ראשון

דברים משתנים בחיים. ובמיוחד באחרונה הפורום נהיה יותר פעיל, דבר לא קיויתי מאז הקמתו, אבל עם הכמות ירדה האיכות, ואנו רואים כל מיני שאלות, שאני לא ארחיב את דעתי עליהם כמו. יש לי 20K שקל איפה בעולם אני יכול לסע לחצי שנה, פרט נמק והדגש. אני מרגיש כמו בשיעור ספרות בביה"ס.

אני זוכר שאלות וביקורות כאלו

כבר מלפני הרבה זמן... דברים לא התחדשו... רק ממוחזרים... מה לעשות... כמו שהרוב מעדיפים לשאול במקום לחפש בגוגל (שהרבה יותר נוח לחיפוש...) כך הם מעדיפים גם פה... לשאול ולא לבדוק בחיפוש עם הנושא עלה כבר בעבר...

sela v

New member
תפוז בזמנו שדיברתי איתם

אמרו שהפורום לא כזה עמוס, שהוא זקוק למנהל שני. אבל אני מוכן לברר את הנושא בשנית. בינתיים אין הרבה קופצים על משרת הניהול.

כנראה שכולם כאן עסוקים בלראות עולם

או שיותר הגיוני שהרוב מפנטזים על זה כי אין להם זמן לדבר האמיתי... ולכן גם אין זמן לניהול פורום

sela v

New member
זו אחת הסיבות שאני רוצה לעזוב

כי גם לי אין כל כך זמן להתעסק בניהול הפורום, ואולי אם יגיע מנהל חדש ורענן הוא ידחוף את הפורום קדימה.

natyh

New member
לדעתי

ומראיה ראה מה קרה בפורומי אופניים פורום שעובד יפה יכול לפתוח תת פורום שהופך לפורום: בפורומי אופניים מאופניים נפתחו עוד 4 פורומים. הפורום התחיל עם שלושה וארבעה מנהלים שלאף אחד לא חסרה עבודה. עם כל הכבוד לאופניים הנישה של תרמילאות הרבה הרבה יותר רחבה. אז אם תשתמש בטיעונים הללו ותגיד שאתה מעונין להכניס עוד שלושה מנהלים ותוך שנתיים לפתוח עוד שלושה פורומים אולי ההתיחסות תשתנה . ואם לא אז אפשר להיות מנהל לא פעיל ולשמור על הצבע הכחול . תן למי שתרצה אפשרות לנהל בשמך מאחורי הקלעים . וסיכום , יש כאן עסק מסחרי של תפוז והם חוסכים , זכותם לפורום טיולים בחו"ל הכניסו את מנהלת פורום ביקורת מסעדות ,חוסכים לא... שהחלה לשרשר את יפן תאילנד ופראג ביחד ..... בקיצור אמרתי שלום ולא להתראות לפורום ההוא. כאן אם חשוב לך אתה יכול עדיין להשפיע, לפחות שלא יתפרק , כן ואתה יכול גם להכניס מישהו נוסף עם רעיונות חדשים . וזה הבדל גדול.

sitvaniyot

New member
לסלע ידידי../images/Emo91.gif

בוקר טוב. בקשר לשאלות החוזרות על עצמן, גם אותי זה מעצבן ולכן אני לא פעילה בפורום כבעבר. אבל יש פתרון פשוט. לפתוח מדור שאלות נפוצות, ולשם להכניס את כל השאלות מהסוג שתראת עם כמה תשובות. את השואלים אפשר יהיה להפנות לשם (בדיוק כמו שאני לפעמים מפנה לבלוג שלי במקום לענות שוב ושוב על אותם דברים.) ואנו נוכל להתעסק בדברים המענינים יותר. צ'או.

pako27

New member
כמו כול פורום ....

גם הפורום זה חוזרות שוב השאלות , נכון זה חוזר על עצמו לעיתים ומעיק על חבר'ה קבועים , אבל חבר'ה אין מה לעשות זה הפורום ומבקרים חדשים שואלים שאלות על נושאים שונים שאותם אישית מענינים , ניתן לחפש כמו שציינו כאן במנועי החיפוש חומר שונה ,אבל אם כולם יחפשו אז צריך לסגור את הפורום וזהו , אולי במקום זאת רצוי לרענן מעט את הפורום ברעיונות חדשים : מאמרים ,סיפורי מסע ,המלצות ציוד , תחרויות שונות ומענינות והטבות לגולשים ??????????????? סה"כ יש כאן המון חבר'ה עם ידע רב והמטרה היא לחלוק אותו בחינם !!! ( וזה מה שקורה פה ) ............ אז זה חומר למחשבה !

sela v

New member
תאמין לי חן

הכל כבר היה פה סיפורים, מאמרים תחרויות. ולא נראה לי שהטבות לחברי הפורום זה מה שיעזור להרים את רמתו.

sela v

New member
דרך אגב אני מאלה שמאמינים

שצריך לפרוץ מעבר לגבולות הפורום, אבל בד"כ שהיה נסיון לארגן דברים בעולם הלא וירטואלי הם די כשלו. הייתי שמח אם היה הולך הרעיון של להקים מין מועדון טיולים של אנשים שבראש של תרמילאים, ולמשל בחגים או כל כמה חודשים מטיילים לאיזשהו מקום בעולם. כמו למשל פורומי האופניים השונים, שדי פעילים מחוץ לאינטרנט.

shaishoo

New member
../images/Emo191.gif חבל...

התחלת פה משהו די מיוחד, בתור אחד מחברי הפורום הראשונים, וזה שנראה לי שהשתתף הכי הרבה בפעילויות פורום(+- אם מחשיבים את הטיול באיזור המכתש) הייתי רוצה לאמר שאם נסתכל על זה כמיני מפעל חיים (לא שחס וחלילה אני מסכם את החיים שלך או רומז שפורום בתפוז זה תהיה הפיסגה, חס וחלילה
) אולי מה שאנשים רמזו להוסיף מנהל משנה אחד או שניים, להישאר על תקן יועץ מהצד ככה שההשפעה תישאר וככה גם המחוייבות שלך כי שנינו יודעים שאם תכניס מנהל חדש ללא כל אחריות מצידך אתה תוריד את ההשקעה, זה טיבעי. אחת הסיבות אולי שאף אחד לא מתנדב לחילוף הוא שלא רוצים שינוי אוירה התרגלנו לביתיות וטוב לנו ככה, נכון יש שאלות חוזרות ומציקות, אבל אל תשכח שהפורום זה משהו דינמי על כל אחד שנמאס לו להסביר שוב למה עדיף (או לא) טרוולרס צ'ק מגיע אחד חדש שרק חזר מהטיול ושמח מאוד לתת את ההסבר ונכון שחלק מהשאלות ניתן להגדיר כ"מציקות" או לא לטעמך אבל מידי פעם יש שירשור ששווה את זה... בקיצור חבל להישבר תכניס דם צעיר להנהלה ותמשיך להיות ממושכי החוטים...

sela v

New member
הבעיה שהקבועים באים והולכים

ומנהל פורום זה מנהל במשרה מלאה, אחרת הוא לא יכול להיות מנהל, וזה כמובן בהתנדבות (חוץ מחיבור לאינטרנט בשווי של כוס קפה בלונדון).

למעלה