אין לך מושג כמה אתה מגוחך....
נתחיל בזה שמשהו מפריע לך... או שאתה מקנא או שאתה מתחרט או שסתם משהו עצבן אותך... גם אני לא אוהב הרבה אנשים אבל אני לא בא וצועק את זה שכל העולם ישמע. אבל זה לא העיקר. כל השיקולים שלך מגוחכים ומגעילים בגלל שהם נובעים כולם ממחשבה אחת פשוטה: " אני אני אני " אתה פשוט לא מסוגל להפסיק לחשוב מה אתה תרוויח. השיקולים שלך היו עד כמה תהנה ועד כמה תרוויח מהניסיון וההכשרה שהצבא יעניק לך. יכול להיות שזה צריך להוות שיקול אבל בניגוד למקרה אצלך, ברוב המקרים זה לא השיקול היחידי. בוא נעבור על הקרירה הצבאת המהוללת שלך, שירתת בתפקיד עורפי (אחרת לא היית מכיר עתודאים) וכנראה שלא יצאת לקצונה, כי לא היית בטוח שהמסגרת נוחה לך מספיק, אתה חושב שלחתום קבע זה נורא ואיום כי צריך ללבוש את אותם בגדים כל יום????? יש גבול לכמה אדם יכול להיות בכיין וקטנוני. החיילים שהכי קשה להם בצבא הם הלוחמים, והחיים שלהם קשים הרבה הרבה יותר מחיי העתודאים, והם לא מרוויחים מהצבא כלום. שלא לדבר חס וחלילה על הקצינם ביחידות השדה שצריכים 4 שנים ללבוש את אותם מדים ירוקים, ולא את מדי הא' היפים אלא, השם ישמור, מדי ב'. אז יאללה בוא נהיה כולנו אנשים טובים ודואגים כמוך ונשכנע את כל עם ישראל לא ללכת להילחם, למה? כי זה קשה, ועובדה שכל החברים הלוחמים שלי מתלוננים שהם רואים את הבית רק כל 3 שבועות. אל תהיה מפגר. תכיר בעובדות, הצבא צריך עתודאים, יש אנשים שמוכנים לחתום עוד קבע כדי לא לשבת במשרד ולעשות תפקיד פקידותי 3 שנים אלא לתרום קצת יותר... ( כן כן, גם במחיר של ללבוש את אותם בגדים כל יום ). אז בבקשה קצת צניעות וקצת דרך ארץ, אל תביע כזה זלזול בקבוצה שלמה ודי גדולה של אנשים שקיבלו החלטה לתת קצת יותר ממה שאתה היית מוכן לתת, ושחשבו ( אולי, לא בטוח ) על דברים אחרים פרט ליחס של סטודנטים אחרים והמשכורת בקבע. אתה אמור לשרת בצבא ולא לבוא בשביל לקחת.