מנהל ?

R o n 86

New member
אני גם ממש לא מבין עוד משהו...

מה כלכך נורא בללבוש מדים?! אני דווקא חושב שהייתי מרגיש דיי גאה ללבוש אותם..

נסה ללבוש אותם שנתיים

טאו אם אתה בן - שלוש שנים, ואת אתה בקבע אז... you get the point גם אני נהניתי ללבוש מדים בערך בחודש הראשון של השירות. אח"כ אתה כבר לא מסוגל להסתכל על עצמך במראה כשאתה על מדים. שלא לדבר על זה שמדים גורמים לבנות להיראות כמו מפלצות מלוך נס.

R o n 86

New member
אצל בנות אני באמת מבין את בעיית

המדים.. אבל בעקרון מדים זה ממממממממש לא מגיע לשיקולים נגד עתודה

ronit141

New member
תגובה..

אני עתודאית טכנולוגית ולומדת קולנוע וטלויזיה,את הגיוס לצבא דחיתי לשנתיים. רציתי להגיב בקשר למה שכתבת,ואני חושבת שאתה לא צודק.בכל דבר צריך לדעת לקחת סיכונים,וגם מסגרת צבאית אף אחד לא הכיר,אחרי שאתה מתנסה בכל דבר אתה יכול לדבר. גם לי היו הרבה מאוד לבטים לפני שהחלטתי להיכנס לעתודה,אבל בסופו של דבר החלטתי ללכת על זה,ואני לא חושבת שאתחרט על זה... בכל דבר שתיקח בחיים יש סיכון,וגם זה שאלמד מקצוע כזה ולא אהיה בתפקיד דומה בצבא זה גם סיכון,אבל מה לעשות ככה זה החיים! ובקשר לציטוט שכתבת,זה לא קשור שאנשים חוששים מהרמה שלהם,אלא אנשים פשוט ריאליסטיים,ולא קשור למקצוע שלמדו,אלא זה קשור לעניין שקשה מאוד למצוא עבודה(לא משנה באיזה מקצוע)..כי אני מריכה אנשים עם דוקטורט שיובים בבית באין מעשה... אף אחד לא ברא אותנו מוכנים להכל,וגם להסתגל בהתחלה למסגרת בית ספרית היה קשה,וגם לימודים זה לא דבר קל,אבל בכל זאת מכאן לשפוט שאנחנו כבולים למסגרת שבה לא בילינו אפילו יום אחד היא איננה נכונה... בכל מקרה,פתחת לי את העיניים בקשר לעתודה וגרמת לי לחשוב על דברים אחרים.... רק חבל שהמאמר הזה לא באה לפני שהחלטתי להירשם לעתודה
שיהיה בהצלחה לכולכם...

ומה אם עתודה לתפקיד מובטח ?

למשל עתודה משפטית ? לפחות עתודה משפטית קורצת לי , הצבא נותן סטאז' אתה יכול לעסוק במקצוע ? אז מה בעצם רע פה ? אני שואלת בשיא התמימות, אבל אני צריכה עצות ...

כי מי אמר

שכשתצאי מהצבא מישהו באזרחות יעריך את זה שעשית את הסטאז' בצבא? כמה קבע רוצים שתחתמי?

אם את מעוניינת לדבר...

על הנושא הזה עם אנשים שכן מבינים בזה,בניגוד לאחרים,כדאי שתשאלי בפורום עתודה שנמצא פה בתפוז. יש שם אנשים שנמצאים כרגע בשירות בצבא בפרקליטות הצבאית שיוכלו לעזור לך יותר מכל אחד אחר פה.

למעלה